Jężeli remis Zagłębia w Wągrowcu będziemy uważać za sukces, to zaczynamy być takimi samymi niudacznikami jak nas piłkarze
Czy tam nie ma kto strzelac bramek????/
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
esox26 napisał(a):
PANIE PIERŚCIONEK!!!!!!!PIŁKA NOŻNA TO NIE ZAPASY TAM SIE NIE REMISUJE Z LEKKIM WSKAZANIEM NA NAS!!!!!!!TYLKO POWINNO SIĘ WYGRAC A JEŚLI SIE TEGO NIE POTRAFI TO TRZEBA ZAJĄĆ SIE CZYMŚ INNYM.BO MYŚLE ŻE JA JAKO TRENER ZAGLĘBIA MIAŁBYM PODOBNE WYNIKI JAK PAN!!!!!!!!!
sanhedryn_zla napisał(a):Pierscionek mowi ze on nie mowil nigdy ze wygraja 34 meczow... Pierscionek mowi ze do kazdego meczu przystepuja z mysla o zwyciestwie, ze graja po to aby wygrywac....
to tyle w tym temacie
STS_1906DG napisał(a):Jezus Maria dajmy sobie spokój z tym awansem, poczekajmy na spokojne utrzymanie a dopiero za rok zaatakujmy drugą ligę. Jest sens z takim składem się ciskać już teraz do 1 ligi?
turku napisał(a):Nie wiem czemu się tak napinacie.
Mamy 4 punkty ujemne czyli teoretycznie powinniśmy mieć 11 punktów.
Dodatkowo zaległy mecz z pogonią czyli w domyśle 3 punkty i juz robi się 14. Czyli wskakujemy na trzecie miejsce.
Przed sezonem wszyscy mękolili że będzie źle , słaby zespół, młody zespół ale jeśli spojrzeć obiektywnie to powinniśmy by na 3 miejscu gwarantującym nam baraże więć NIE JEST ŹLE.
To nie wina Pierścionka że takie są realia jakie są.
django napisał(a):STS_1906DG napisał(a):Jezus Maria dajmy sobie spokój z tym awansem, poczekajmy na spokojne utrzymanie a dopiero za rok zaatakujmy drugą ligę. Jest sens z takim składem się ciskać już teraz do 1 ligi?
Jak to nie jest skład na awans, to nie wiem jaki będzie. Uważasz, że za rok w klubie coś zmieni się na lepsze? Moim zdaniem jeżeli nie awansujemy w tym sezonie, to będzie już tylko gorzej. Uważasz, że jeśli zostaniemy w drugiej lidze to uda się na kolejny sezon zatrzymać takich piłkarzy jak Marek czy Kłoda? Awans musimy zrobić teraz. Mamy wystarczająco mocny skład, musi tylko zacząć grać na miarę swoich możliwości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack