Zagłebie Sosnowiec - Chemik Police

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Fenomen 2008-08-23, 2:12 pm

Orientuje sie ktos czy dziecko mające 6 lat wejdzie za darmo czy musze mu kupić bilet za piątke ?
Fenomen

Postprzez damian_2006 2008-08-23, 6:10 pm

aha no tak bo teraz sa super ceny ze do 12 lat za 5 ,ja jak mialem 12 lat to wchodzilem za free no ale coz,taki 6 letni to jeszcze malo wie o pilce i go rodzice biora tylko po to ze musza czasami i moim zdaniem powinno byc za free no ale jest za 5 zl.
W ogole ja bym proponowal ceny nastepujace:
Normalne kryta:12
Otwarte:9
Dzieci do 6 lat za free
Do 12 za 3 zl
Mlodzierz uczaca sie emeryci rencisci i kobiety za 6 zl
damian_2006

Postprzez Smazu 2008-08-23, 7:50 pm

Wstyd i hanba, brama w plecy :/
Tak nie ma mnie na meczu.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Lars 2008-08-23, 8:23 pm

ŻENADA

niewiem co napisać...dziś zostały obnazone wszystkie braki naszych grajków..oni piłki nie umieją przyjąć nie mowiac już o celnym podaniu. zero taktyki, jak zwykle bicie głową w mur i moze wpadnie no ale jak nawet sam na sam uderza sie wprost w lezącego bramkarza zamiast podbic piłke to co tu wiecej pisac.
awansu nie bedzie, niewiadomo co bedzie dalej, sponsora nie ma, grajkow nie ma, trenera nie ma, taktyki nie ma, ludzi potrafiących zarzadzac nie ma, nie ma wszystkiego...
koorwa mac :(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Lopezzz 2008-08-23, 8:29 pm

Żenua. To ma być ten zespół który walczy o awans? Jak oni nie potrafią wykonac kilku dobrych podań a co dopiero celnie strzelic na bramke. Niewiem może zabardzo stresuje ich gra na własnym stadionie, może kibice za głośno dopingują... Punkty uciekają, zapowiada się że troche posiedzimy w tej 2 lidze.

Bilety muszą potanieć bo 10 zl to zdecydowanie za duzo jak na takie widowisko. Takie wyniki i ceny napewno nie bedą przyciągały na stadion
Lopezzz

Postprzez Lars 2008-08-23, 8:42 pm

od takiego grajka jak łuczywek czy kłoda powinno sie mimo wszystko wymagac wiecej,
to co dzis bartos wyprawiał w obronie woła o pomste do nieba,
my wogole mamy obrone? łuczywek, marek, bartos, dno - kowalski z nowakiem graliby podobnie
kto to jest wogole ten smolec(podobno 'grał'), i ten drugi z wisły jacek (nawet nie weszedl na boisko), po co to było woogle brac?
czemu nie gra berlinski?
czemu nie gra skorski?
mysliwy jako jedyny dzis potrafił przyjąć piłke, za co nie na leza mu sie jakies tam brawa, bo kazdy kto trenuje 10-15-20lat i kopie piłke powinien to umiec
police przy zielonym stoliku dostały II lige, miasto 25tys i ogrywają Zagłębie.
pierscionek, jak przeczytam przed nastepnym meczem znowu ze trener Zaglebia tajemniczo sie usmiechajac mowi ze ma sposob na przeciwnika to nawet nie ide na stadion. ty chlopie nie masz zielonego pojecia o trenerce, sądze ze gdybym ja był trenerem wyniki i gra byłaby podobna.
tak samo słowo do tych ktorzy mowia - wyjdz zagraj lepiej.
mnie za to nie płacą, gdybym swoja prace zawodowa wykonywal tak jak dzis przed meczem zrobil to sztab szkoleniowy, a na meczu grajki, to juz by mi dawno pracodawca podziekowal.
to jest poprostu zenada, dno itp. jestescie poprostu dnem, na nastepny mecz przez was przyjdzie 1000 kibicow w tym ja i zas sie bede ze tak łagodnie powiem irytował.
DNO
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez MarcelZS 2008-08-23, 8:48 pm

Tytanic miał lepsze perspektywy .... !!!

Zmiana Trenera: bezradność jest porażająca, dobór zawodników, Łuczywek kapitanem, Berliński i Skórski na ławie a Kłoda z Cygnarem na rozegraniu - to wszytko przynosi efekty odbierania sobie atutów. Pierścionek spalił już Cygnara, który nie jest zawodnikiem na środek - czy nie pamiętacie jego akcji skrzydłami w Ekstraklasie? Spali też Łuczywka, który dziś juś swoje usłyszał. Berliński ze Skórskim posiedzą na ławie i sami odejdą - czy to nie oni z powodzeniem grali w środku naszej pomocy, która na dzień dzisiejszy nie istnieje.

A co do napastników to mamy ich wyłącznie na papierze - jedynym kto może pokuśić się o strzelenie gola jest Pajączkowski.

Macie racje nie ma co zmieniać, to był wypadek przy pracy i wszytko idzie w dobrym kierunku.
MarcelZS

Postprzez kalic_1906 DG 2008-08-23, 8:52 pm

o dopingu nie wspomonajcie lepiej hahah "oleole oleole i tylko tylko..."
kalic_1906 DG

Postprzez Smazu 2008-08-23, 8:55 pm

Rok,dwa moze nawet trzy , ale ile mozna taka gre ogladac?Dopiero teraz do mnie dociera , ze kupowalismy mecze i dlatego wyladowalismy w 1 lidze,kiedy ostatnio mozna bylo byc w 100% zadowolonym z gry Zaglebia?Hmm... 5 lat temu?Trzeba sie przyzwyczaic bo nasze miejsce jest w 3 lidze, tu gdzie zaczela sie korupcja.
Smazu
Moderator

Postprzez Przemek26 2008-08-23, 8:57 pm

Rozwiążcie ten zespół, niech przestanie ośmieszać Nas.

A propo. Pytanie do Adasia bądź Pawła K. Czy koszulkę z wylosowanego karnetu można odebrac w tygodniu , czy nieodebrana dziś po meczu przepada??
Przemek26

Postprzez dzenx 2008-08-23, 8:59 pm

Ile wam dali zagłębie za ten meczyk 10tys. i 1-0 w plecy brawo k***a brawo.
Młyn to bez pytan hehe przyjda dzieci 10letnie ktore zebraja na bilet i znaja jedna piosenke i to ma byc młyn ZAL.ze tak powiem i za to mam płacic k***a 10zł przestancie.
dzenx

Postprzez patyczak 2008-08-23, 9:03 pm

meczu nie widzialem ale niemozna wszystkiego skreslac po jednej porazce chyba potrzebuja wiecej czasu trzeba dac chlopakom szanse .....i tyle szkoda straconych punktow u siebie <job twoju mat>
patyczak

Postprzez kalic_1906 DG 2008-08-23, 9:04 pm

dzenx napisał(a):Ile wam dali zagłębie za ten meczyk 10tys. i 1-0 w plecy brawo k***a brawo.
Młyn to bez pytan hehe przyjda dzieci 10letnie ktore zebraja na bilet i znaja jedna piosenke i to ma byc młyn ZAL.ze tak powiem i za to mam płacic k***a 10zł przestancie.

jestem ciekawy czy byles w tym gronie 8 moze 10 osob co caly mecz spiewali i w drugiej polowie bili tam tez mlodsi ale spiewali a ty ?

[ Dodano: 2008-08-23, 10:08 pm ]
Przemek26 napisał(a):Rozwiążcie ten zespół, niech przestanie ośmieszać Nas.

A propo. Pytanie do Adasia bądź Pawła K. Czy koszulkę z wylosowanego karnetu można odebrac w tygodniu , czy nieodebrana dziś po meczu przepada??

tak super masz gosciu w glowie po 1 porażce zorwiazc klub.wiedze ze jestes jestes "na dobre i na zle" z ZAGŁĘBIEM
kalic_1906 DG

Postprzez Smazu 2008-08-23, 9:09 pm

Porazka jest caly ten i poprzedni sezon.Mozna jedynie czekac do wiosny na jakies wzmocnienia a tak to ciagle bedzie 1:0 1:1 0:1.
Smazu
Moderator

Postprzez dzenx 2008-08-23, 9:09 pm

A powiedz mi gdzie byl prowadzacy młyn ??
A co do Pierscionka hmm.. ktos tam powiedizal ze to nie trener Lars to pisał i z tym ma racje niejaki Piotr Smolec byl moim zdaniej najlepszy na boisku rozciogal fajnie prawa strone ale trenerkowi zachcialo sie go zdjac z boiska i wstawic Bałęckiego co niemwe cyz mial raz pilke przy nodze Bradzo Trener. hahah

Sprzedali sie kolejny raz i nie klucmy sie tutaj OK
dzenx

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna