przez Lars 2008-08-23, 8:42 pm
od takiego grajka jak łuczywek czy kłoda powinno sie mimo wszystko wymagac wiecej,
to co dzis bartos wyprawiał w obronie woła o pomste do nieba,
my wogole mamy obrone? łuczywek, marek, bartos, dno - kowalski z nowakiem graliby podobnie
kto to jest wogole ten smolec(podobno 'grał'), i ten drugi z wisły jacek (nawet nie weszedl na boisko), po co to było woogle brac?
czemu nie gra berlinski?
czemu nie gra skorski?
mysliwy jako jedyny dzis potrafił przyjąć piłke, za co nie na leza mu sie jakies tam brawa, bo kazdy kto trenuje 10-15-20lat i kopie piłke powinien to umiec
police przy zielonym stoliku dostały II lige, miasto 25tys i ogrywają Zagłębie.
pierscionek, jak przeczytam przed nastepnym meczem znowu ze trener Zaglebia tajemniczo sie usmiechajac mowi ze ma sposob na przeciwnika to nawet nie ide na stadion. ty chlopie nie masz zielonego pojecia o trenerce, sądze ze gdybym ja był trenerem wyniki i gra byłaby podobna.
tak samo słowo do tych ktorzy mowia - wyjdz zagraj lepiej.
mnie za to nie płacą, gdybym swoja prace zawodowa wykonywal tak jak dzis przed meczem zrobil to sztab szkoleniowy, a na meczu grajki, to juz by mi dawno pracodawca podziekowal.
to jest poprostu zenada, dno itp. jestescie poprostu dnem, na nastepny mecz przez was przyjdzie 1000 kibicow w tym ja i zas sie bede ze tak łagodnie powiem irytował.
DNO
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE