kanel napisał(a):Drużyna Cracovi ,Stal Rzeszów, miały stroje tej firmy nie wiem czy dalszym ciągu ubiera ich firma Vigo!
Ubiera ich firma Zina, natomiast w strojach Vigo gra Resovia Rzeszów.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Może. Wróciłem z urlopu właśnie. Berliński ma ważny kontrakt, podobnie jak Marek. Bednarowi, Kłodzie i Hosiciowi kontrakty się skończyły wczoraj i już nie są naszymi zawodnikami, niemniej jednak prowadzone są rozmowy z Kłodą i Hosiciem.Raul75 napisał(a):szkoda kasy na Pume, Nike czy inne adidasy, bo trudno chyba liczyc na zainteresowanie tych firm sponsoringiem naszej ekipy. Same stroje nie zagrają choćby były przytotowywane przez NASA. Dobrze przynajmniej, że w końcu jakieś ruchy transferowe się odbyły i na stronie też w końcu zmiany. Ciekaw jestem w jakiej formie byłby Berek, bo od tego w gruncie rzeczy zależy jego przydatność dla drużyny. Czy rzecznik skoro się już pojawił może powiedzieć jak wyglądają sprawy umów pozostałych pilkarzy? Berliński, Bednar, Kłoda,Marek i inni?
adas napisał(a):A co taki news wnosi do tematu? Chciałeś być w stosunku do Waldka złośliwy? Jak mnie wk......... tego typu posty. Waldek nie dostarczał sprzętu Legea klubowi.August napisał(a):No to Waldkowi Włosowiczowi pewnie skończyła się prowizja za dostarczanie sprzętu do klubu
adas napisał(a):A co taki news wnosi do tematu? Chciałeś być w stosunku do Waldka złośliwy? Jak mnie wk......... tego typu posty. Waldek nie dostarczał sprzętu Legea klubowi.August napisał(a):No to Waldkowi Włosowiczowi pewnie skończyła się prowizja za dostarczanie sprzętu do klubu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników