Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2008-03-01, 9:46 am

dac im wybór ze jesli spuszcza ten zespol do 3 ligi to maja zostać wszyscy ktorzy go spuszczą i grac w tej 3 lidze by awansować chociazby do 2 niech naprawią to co teraz pieprza i robią nie sobie krzywdę tylko nam kibicą...
Łuki19
Obserwowany

Postprzez flex 2008-03-01, 9:55 am

Arek W napisał(a):(...)
Dla takiego matoła jak ty to ważne czy ktoś był na meczu?
Byłem na meczu z Ruchem i już moja nog atam nie stanie,dopóki będzie taki trener,tacy marni piłkarze i taki chujowy doping.To była żenada i wstyd
A teraz cała Polska się z nas śmieje że wreszcie jakiś najemnik strzelił w bramkę.
Tylko tacy nawiedzenie pseudoznawcy futbolu jak ty wierzą w cud

Po tym poznać "prawdziwego" kibica.
Sam mam pretensje o wiele rzeczy do klubu, do piłkarzy, do wielu kibiców, ale umiem spojrzeć prawdzie w oczy nie mam na to większego wpływu więc nie obrażam się na wszystkich do okoła dlatego, że jest źle.
Jeśli miałbyś przychodzić i rzucać przezwiskami przez cały mecz to faktycznie może lepiej nie przychodź.
Większość by oczekiwała, żeby przyjść na stadion nie stać w kolejce, zasiąść wygodnie, oglądać wspaniałe widowisko, popisy gwiazd w przerwie meczu i najlepiej za darmo.
Ludzie zejdźcie na ziemie.
Jesteśmy skazani na tą III ligę i to jeszcze z ujemnymi punktami na starcie.
Jeśli nie znajdzie się jakiś poważny sponsor to przygotujcie się na to, że będziemy tam kisić dotąd, aż się coś nie zmieni w klubie.
flex
Administrator

Postprzez michaelus 2008-03-01, 10:43 am

rademenez napisał(a): WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!

p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!

No i? Myślisz, że Twoja wersja miłości do klubu jest jedyną słuszną linią? Planowanie wyjazdu w sytuacji, gdy informacja na stronie pojawia się dopiero w czwartek jest raczej ciężkim zadaniem. Klub trzeba kochać z głową i jak jest coś źle to powiedzieć to wprost, bo taka ślepa miłość w wykonaniu niektórych jest właśnie najgorsza.

novack napisał(a):Andrzej Orzeszek (Zagłębie)

Na pewno było sporo walki i zaangażowania, tak z jednej jak i z drugiej strony. To był dla nas jeden z ostatnich meczów, który mógł dać nam szansę walki o utrzymanie. Teraz nie ma już odwrotu, musimy wygrać w najbliższy piątek z Legią.

Ten „facet” ma nas za idiotów!!!

No a jak nie wygramy to co? Panie Orzeszek prosimy o na prawdę odważne deklaracje.

flex napisał(a):Większość by oczekiwała, żeby przyjść na stadion nie stać w kolejce, zasiąść wygodnie, oglądać wspaniałe widowisko, popisy gwiazd w przerwie meczu i najlepiej za darmo.
Ludzie zejdźcie na ziemie.
Jesteśmy skazani na tą III ligę i to jeszcze z ujemnymi punktami na starcie.
Jeśli nie znajdzie się jakiś poważny sponsor to przygotujcie się na to, że będziemy tam kisić dotąd, aż się coś nie zmieni w klubie.

Klub rzeczywiście od zawsze idzie kibicom na rękę. Taka prosta sprawa jak karnety. Nie ma! Skazani na III ligę jesteśmy, a może sami się skazaliśmy? Niestety działaczy ostatnio mamy bardzo miernych - efekt widać na boisku i na ławce i w sytuacji ze sponsorami. Poważni sponsorzy pukają do drzwi wszystkich kormelowskich klubów, a dziwnym trafem do nas nie? O czym to świadczy?
michaelus

Postprzez Łuki19 2008-03-01, 10:45 am

ludzie ja juz się pogodziłem z ta 3 liga przed zaczeciem rundy wiosennej... oni tak gadaja a nie zamierzaja walczyc bo to piłkarze tylko skonczy sie sezon i oddejda bo jak tak mowili ze beda walczyc to mogli poprzedłuzac kontrakty o rok 2 a nie ze do konca sezonu ;/ spuszcza nam klub do 3 ligi a potem pouciekaja nie wezma juz tego ciezaru na plecy ;/ oni odejda a kibice pozostaną wiec pokazmy im ze Zagłebie to my kibice a onie oni i niepodawajmy się do konca.... była 5 liga jakos przetrwamy te trudne momenty.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez marcin___ 2008-03-01, 10:49 am

Poważni sponsorzy pukają do drzwi wszystkich kormelowskich klubów, a dziwnym trafem do nas nie? O czym to świadczy?
o tym ze omni beda grac w OE a my w III lidze, ty chcialbys sponsorowac III ligowa druzyne zamieszana w afere korupcyjna biorac pod uwage, ze nie bylbys jej wiernym kibicem, nie wydaje mi sie.
marcin___

Postprzez michaelus 2008-03-01, 11:01 am

marcin___ napisał(a):
Poważni sponsorzy pukają do drzwi wszystkich kormelowskich klubów, a dziwnym trafem do nas nie? O czym to świadczy?
o tym ze omni beda grac w OE a my w III lidze, ty chcialbys sponsorowac III ligowa druzyne zamieszana w afere korupcyjna biorac pod uwage, ze nie bylbys jej wiernym kibicem, nie wydaje mi sie.

OK, widzę, że niektórzy idą w zaparte, i wola wszystko zwalić na niedobry WD PZPN. Czy GKS wziął swojego sponsora z sufitu? Opel może sam zapukał do drzwi Piasta? Drzymała rzucił kostką i wypadł mu Wrocław? A co do sugestii jakobym nie był wiernym kibicem nie będę się wypowiadał, bo i tak wiecie lepiej ode mnie.
michaelus

Postprzez PawełK 2008-03-01, 11:09 am

michaelus napisał(a):Opel może sam zapukał do drzwi Piasta?

Podziel się z nami zatem skoro masz wiedzę, ile Opel dał Piastowi?
PawełK
pyszałek

Postprzez turku 2008-03-01, 12:18 pm

Teraz żeby sie utrzymac w II lidze to byśmy musieli z wisłą w krakowie wygrać i to z polotem.

Powiedzmy sobie szczerze czego bysmy nie zrobili nie uda nam się II ligi uratować. Jedyne co możemy zrobić to przyjąć to do wiadomości i przestać bluzgać na siebie bo przecież Zagłębie to My.
W czym polonia była lepsza od nas? Przeciez w czerwcu to my mieliśmy wsyztsko lepsze. Lepszy skład lepszy budżet.

Ale u nich była konsekwencja. U nas jest gówno a nie konsekwencja. Rotacja jest w kadrze. Rotacja w sztabie szkoleniowym.
Był szukiełowicz, strzelalismy w bramkę i nawet gole wpadały ale przecież ruchu nie było. No to ruch trzebabyło zrobić. Zmienić 60% drużyny i trenera. I pewnie do końca sezonu dobijemy z 40 zawodnikami którzy zagrali w OE i z 5 trenerami.

Może to i dobrze że spadniemy do trzeciej ligi. Zaczniemy budować wszytko od nowa. Bo jak na razie to mamy chałupkę na zgniłych fundamentach, która niedługo rozleci się w p..du.
turku

Postprzez manuel90 2008-03-01, 12:31 pm

GDY ZNÓW POWSTANIEMY USŁYSZY O NAS ŚWIAT!
ZJEDNOCZENI POD JEDNĄ FLAGĄ ZBUDUJEMY NOWY ŁAD!

Nie uważacie ze cały ten awans był "trochę" naciągany?... gdybysmy odrazu poddali się karze degradacji to teraz bez korupcji na karku walczylibysmy w 2 lidze o awans do OE... ale wtedy nikt nie chciał słyszeć o takiej decyzji (ja tez...) zrobilibyśmy stadion, i zanim bysmy awansowali to by wszystko było ok... i zamiast zajmowac sie odwolaniami i martwic sie ze to, ze tamto... - to bylo by więcej czasu na myslenie nad sprawami istotnymi... i budowanie mocnego zespołu, który mógłby przetrwać w OE... /a tak to mamy to co mamy... musimy się z tym pogodzić,,, pokażmy ze chociaż My kibice zasługujemy na OE!!!

KIEDYŚ NADEJDĄ TAKIE CZASY GDY BĘDZIEMY DUMNI Z NASZEJ DRUŻYNY...
//przepraszam za błędy
manuel90

Postprzez flex 2008-03-01, 1:24 pm

manuel90 napisał(a):Nie uważacie ze cały ten awans był "trochę" naciągany?... gdybysmy odrazu poddali się karze degradacji to teraz bez korupcji na karku walczylibysmy w 2 lidze o awans do OE...

Gdyby tak było to za grą w II lidze podpisałbym się rekami i nogami.
Tylko weź pod uwagę jeszcze jeden aspekt - BANKRUCTWO W II LIDZE.
Bez kasy C+ mogłoby być ciężko z samą kasą Szatana + tym co na odchodne zostawiło Ersi.
A kontrakty jak już pisano to w Zagłębiu Sosnowiec były takie jak w Wiśle Kraków w niektórych przypadkach.
Nie ma teraz co gdybać. Bardzo podobają mi się posty "turku". Realne spojrzenie na rzeczywistość.
flex
Administrator

Postprzez Pavlov 2008-03-01, 1:24 pm

niech spadna do tej 3 ligi, wiem ze 2 bledu nie popelnia z korupcja i bedzie mozna smialo sie przyznawac za 2-3 lata do "czystego" zespolu OE :)
Pavlov

Postprzez Andrew Andrew 2008-03-01, 2:04 pm

Andrew Andrew

Postprzez rademenez 2008-03-01, 2:53 pm

Arek W napisał(a):
rademenez napisał(a):do Tych co nazekaja na skutecznosc strzalow na bramke !!! WYJDZCIE I SAMI ZAGRAJCIE LEPIEJ!! WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!

p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!

MOJA JEDYNA MILOSC TO ZAGŁEBIE!!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!

Dla takiego matoła jak ty to ważne czy ktoś był na meczu?
Byłem na meczu z Ruchem i już moja nog atam nie stanie,dopóki będzie taki trener,tacy marni piłkarze i taki chujowy doping.To była żenada i wstyd
A teraz cała Polska się z nas śmieje że wreszcie jakiś najemnik strzelił w bramkę.
Tylko tacy nawiedzenie pseudoznawcy futbolu jak ty wierzą w cud

tacy kibice jak Ty to nie sa kibice!! Koles jestes smieszny poprostu!!!!! ZAL MI CIE!!!

Lepiej juz wcale nie stawiaj nogi na stadionie!!!

Tak jak i pozostali co sie wstydza ZAGŁĘBIA!!
rademenez

Postprzez laki 2008-03-01, 3:16 pm

Polonia ,Ruch,Górnik , Odra,Piast pierwsza liga . GKS Katowice , Tychy druga lika
Zagłębie Sosnowiec trzecia liga przez piętnaście lat . Buchacha ale nas pan Szatan ustawił
a jeszcz tak nie dawno jego prawniczyna głosił komunały że sprawa Zagłębia jest oczywista. Widzę że na tym forum coraz mniej gamoni z przed roku zachwyconych wspaniałym awansem naszych kopaczy.
laki

Postprzez Zibi33 2008-03-01, 4:23 pm

Każdy kto trochę zna się na piłce wiedział ,że tak musi się to skończyć, czyli blamażem.
Właściciel, prezes i Pan z salonu samochodowego jak brali się za Zagłębie Sosnowiec to powinni wiedzieć ,że tu zawsze będzie presja ze strony kibiców na jak najlepszy wynik.
Tu nie ma miejsca na amatorkę i prowizorkę, a tłumaczenia ,że nie ma kasy można zameldować koniowi na ucho.
Polonia Bytom pokazała,że z mniejszym budżetem można zrobić dużo więcej i nie robić pośmiewiska na całą Polskę.
Potrzeba ludzi z wizją,wiedzą,zaangażowaniem i determinacją i można zrobić coś z niczego.
Zibi33

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna