Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Arek W napisał(a):(...)
Dla takiego matoła jak ty to ważne czy ktoś był na meczu?
Byłem na meczu z Ruchem i już moja nog atam nie stanie,dopóki będzie taki trener,tacy marni piłkarze i taki chujowy doping.To była żenada i wstyd
A teraz cała Polska się z nas śmieje że wreszcie jakiś najemnik strzelił w bramkę.
Tylko tacy nawiedzenie pseudoznawcy futbolu jak ty wierzą w cud
rademenez napisał(a): WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!
p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!
novack napisał(a):Andrzej Orzeszek (Zagłębie)
Na pewno było sporo walki i zaangażowania, tak z jednej jak i z drugiej strony. To był dla nas jeden z ostatnich meczów, który mógł dać nam szansę walki o utrzymanie. Teraz nie ma już odwrotu, musimy wygrać w najbliższy piątek z Legią.
Ten „facet” ma nas za idiotów!!!
flex napisał(a):Większość by oczekiwała, żeby przyjść na stadion nie stać w kolejce, zasiąść wygodnie, oglądać wspaniałe widowisko, popisy gwiazd w przerwie meczu i najlepiej za darmo.
Ludzie zejdźcie na ziemie.
Jesteśmy skazani na tą III ligę i to jeszcze z ujemnymi punktami na starcie.
Jeśli nie znajdzie się jakiś poważny sponsor to przygotujcie się na to, że będziemy tam kisić dotąd, aż się coś nie zmieni w klubie.
o tym ze omni beda grac w OE a my w III lidze, ty chcialbys sponsorowac III ligowa druzyne zamieszana w afere korupcyjna biorac pod uwage, ze nie bylbys jej wiernym kibicem, nie wydaje mi sie.Poważni sponsorzy pukają do drzwi wszystkich kormelowskich klubów, a dziwnym trafem do nas nie? O czym to świadczy?
marcin___ napisał(a):o tym ze omni beda grac w OE a my w III lidze, ty chcialbys sponsorowac III ligowa druzyne zamieszana w afere korupcyjna biorac pod uwage, ze nie bylbys jej wiernym kibicem, nie wydaje mi sie.Poważni sponsorzy pukają do drzwi wszystkich kormelowskich klubów, a dziwnym trafem do nas nie? O czym to świadczy?
manuel90 napisał(a):Nie uważacie ze cały ten awans był "trochę" naciągany?... gdybysmy odrazu poddali się karze degradacji to teraz bez korupcji na karku walczylibysmy w 2 lidze o awans do OE...
Arek W napisał(a):rademenez napisał(a):do Tych co nazekaja na skutecznosc strzalow na bramke !!! WYJDZCIE I SAMI ZAGRAJCIE LEPIEJ!! WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!
p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!
MOJA JEDYNA MILOSC TO ZAGŁEBIE!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!
Dla takiego matoła jak ty to ważne czy ktoś był na meczu?
Byłem na meczu z Ruchem i już moja nog atam nie stanie,dopóki będzie taki trener,tacy marni piłkarze i taki chujowy doping.To była żenada i wstyd
A teraz cała Polska się z nas śmieje że wreszcie jakiś najemnik strzelił w bramkę.
Tylko tacy nawiedzenie pseudoznawcy futbolu jak ty wierzą w cud
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak