Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Nikt z nas nie jest w stanie siedzieć 24 h/ dobę przed kompem i kasować debilne komentarze. 90% z nich to niecenzuralne słowa i żale komputerowych kibiców. Głupim pomysłem było uruchomienie tego systemu, tym łatwiej było nam go zamknąć. Wbrew sugestii, zarząd klubu nie interweniował w tej sprawie, decyzja ta była niezależną decyzją prowadzących serwis.Zbychu napisał(a):Nie wiem czy zauważyliście jak się zmieniła teraz strona Zagłebia Sosnowiec.Taki mały newans nie można już pisać komentarzy do artykułów nie wiem czy to chwilowe czy mają już serdecznie dość naszych komentarzy.
adas napisał(a):Nikt z nas nie jest w stanie siedzieć 24 h/ dobę przed kompem i kasować debilne komentarze. 90% z nich to niecenzuralne słowa i żale komputerowych kibiców. Głupim pomysłem było uruchomienie tego systemu, tym łatwiej było nam go zamknąć. Wbrew sugestii, zarząd klubu nie interweniował w tej sprawie, decyzja ta była niezależną decyzją prowadzących serwis.Zbychu napisał(a):Nie wiem czy zauważyliście jak się zmieniła teraz strona Zagłebia Sosnowiec.Taki mały newans nie można już pisać komentarzy do artykułów nie wiem czy to chwilowe czy mają już serdecznie dość naszych komentarzy.
hugon napisał(a):Człowieku to przerażające co piszesz - sposób twojego myslenia , kolektywne podejmowanie decyzji - dzierżyński beria gebels byliby dumni z takiego ucznia .
Taka decyzja świadczy o małostkowym indoktrynalnym pojmowaniu rzeczywistości to normalne zakłamanie , usuwanie postów bo się nie podobają lub są nie po lini , to coś ochydnego cenzura nigdy w histori ludzkości nie odniosła sukcesu predzej czy później prawda ogląda światło dzienne , normalnie chce się żygać i wy się mienicie Kibicami
adas napisał(a): Wbrew sugestii, zarząd klubu nie interweniował w tej sprawie, decyzja ta była niezależną decyzją prowadzących serwis.
hugon napisał(a):Smutne jest ta ''autocenzura'' kto wam dał do tego prawo ? jakie to przesłanki wami kierują ? , forum kibiców to nie szkółka niedzielna
Wulgaryzm można wykropkować... ale wy poszliście dużo dalej i skoro tego nie widzicie to sami sobie wystawiacie świadectwo wasalizmu , WAZELINA NAPRZÓD to hasło na nowy 2008 !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników