Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
No i sam Sobie odpowiedziałeś! A tak a propos dam Ci przykład z hokeja gdzie zawodnicy też nażekali na treningi, pierwsze mecze w du.e i też Morawiecki do zwolnienia. Ale później to dawali w III tercji rade, kondychy nabrali, i to starszyzna czasami podnosiła zespół do walki!!!neopan napisał(a):Ludziee Trenere to Mentor a nie Opiekun grupy...
neopan napisał(a):hehhee Myslałem ze uda sie przemowic niektorym do tych pustych łbow!!! Qrwaaa jak mozecie dalej trwac w przekonaniu ze tylko piłkarze sa winni a nie pseudo trener!! Qrwa powiedzcie mi jak mozna robic piłkarza w 2 dni przed meczem z Odra (najwazniejszy dla naszego bytu) Interwał... A dzien wczesniej gonic ich na mireckiego na lekkoatletycznym ... Oszołomy polyslcie dlaczego nasze piłkarzyki w meczu z odra chodzili?? Myslicie ze oni nie chcieli wygrac ??? Uwazacie ze ludzie ktorzy mysla o utrzymani rodzin na w miare dobrym poziomie,, nie zalezy im zeby sie pokaza z jak najlepszej strony??? To co Mowi Szukieł ze tylko piłkarze sa winni to jest bełkot !! Zauwazyliscie jakis pomysł do grania w tej druzynie?? jakies sensowne zorganizowanie w obronie??Jak tak to prosze powiedzcie??? a tak na marginesie jesli do bycia trenerem wystarczy miec dobre parcie na szklo i "twarda reke" to proponuje aby niektorzy z w/w forumowiczow zgłosilo swoja propozycje na posiedzeniu zarzadu!! Ludziee Trenere to Mentor a nie Opiekun grupy...
[ Dodano: 07-12-15, 23:56 ]
do "Raul75" Moze wymien po 1 uznanym trenerze i 1 uznanym zawodniku , ktorzy zgodza sie przyjsc do naszego klubu i zostawia dla niego serce ?? Proponuje zejsc na ziemie !!! Zamiast szkalowac własciciela to podziekuj mu za jego trud ,ktory włozył w to ze zagłebie jest w 1 lidze !!! a po jego spadku nie zostawi go na rozgardiaż.... I jeszcze jedno , zapraszam na osobisty udział przed zarzadem moze panska argumentacja trafi do ludzi własciwych , do mnie jako prawdziwego kibica niestety takie brednie i mamienie ludzia w głowach nigdy nie trafi!!! Pora sie opamietac!!! pseudo kibicu!!
neopan napisał(a):hehhee Myslałem ze uda sie przemowic niektorym do tych pustych łbow!!! Qrwaaa jak mozecie dalej trwac w przekonaniu ze tylko piłkarze sa winni a nie pseudo trener!! Qrwa powiedzcie mi jak mozna robic piłkarza w 2 dni przed meczem z Odra (najwazniejszy dla naszego bytu) Interwał... A dzien wczesniej gonic ich na mireckiego na lekkoatletycznym ... Oszołomy polyslcie dlaczego nasze piłkarzyki w meczu z odra chodzili?? Myslicie ze oni nie chcieli wygrac ??? Uwazacie ze ludzie ktorzy mysla o utrzymani rodzin na w miare dobrym poziomie,, nie zalezy im zeby sie pokaza z jak najlepszej strony??? To co Mowi Szukieł ze tylko piłkarze sa winni to jest bełkot !! Zauwazyliscie jakis pomysł do grania w tej druzynie?? jakies sensowne zorganizowanie w obronie??Jak tak to prosze powiedzcie??? a tak na marginesie jesli do bycia trenerem wystarczy miec dobre parcie na szklo i "twarda reke" to proponuje aby niektorzy z w/w forumowiczow zgłosilo swoja propozycje na posiedzeniu zarzadu!! Ludziee Trenere to Mentor a nie Opiekun grupy...
[
Może tak czytaj uważniej Ja pisałem o HOKEJU !!!neopan napisał(a):Do kret75 - własnie widziałem ta kondyche w meczu z odra... Kompromitacja.... zanim cos napiszesz przemysl to 10 x Herezje ktore tutaj głosisz wołaja o pomste do
"istot wyzszych"
novack napisał(a):...A co z trenerem?
Jeśli budżet zostanie mocno obcięty, po prostu nie będę mógł zatrzymać trenera o klasie Szukiełowicza....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników