Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 25.11.2007. godz. 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez sanhedryn_zla 2007-11-26, 6:23 pm

reks545 napisał(a):
NO(W)A HUTA napisał(a):co do samego meczu, to trzeba go rozgrywać na murawie a nie na bagnie. gdyby nie bagno wynik byłby inny a tak najniższy wymiar kary

No nie pomyślałeś teraz. Na normalniej murawie to właśnie Wisła miałaby większe szanse, grali by więcej technicznie, i ogólnie panowali by na boisku.

no to chyba kolego Ty nie zrozumiales co kolega z Wisly napisal, wiec nie poprawiaj go bo on napisal dokladnie to samo co Ty tylko ze wczesniej.
co do opon, coz widze ze akcja w portalach internetowych dosc ostra jest, wieksza niz w Krakowie ktos uzywa nozy do pchniecia drugiej osoby, troche zenujace, ale fakt jest ze kolesiom z fucktu sie nalezalo, tylko moze zle ze zrobiono w to pod naszym stadionem.........
sanhedryn_zla

Postprzez Siara 2007-11-26, 6:27 pm

Swietna gra Naszych piłkarzy, ogladalo sie mecz z takim dreszczykiem jakiego dawno nie bylo, jutro oddadza moze punkty i gonimy powoli ostatnie druzyny, bo mam nadzieje ze poziom taki utrzymaja :) zaczynamy od Lecha :)
Siara
Żółta kartka

Postprzez Adams1906 2007-11-26, 6:32 pm

reks545 napisał(a):
NO(W)A HUTA napisał(a):co do samego meczu, to trzeba go rozgrywać na murawie a nie na bagnie. gdyby nie bagno wynik byłby inny a tak najniższy wymiar kary

No nie pomyślałeś teraz. Na normalniej murawie to właśnie Wisła miałaby większe szanse, grali by więcej technicznie, i ogólnie panowali by na boisku.

Lol przecież on jest z krakowa ^^ Nowa huta to są krakusy ...

No(W)a Huta , najniższy wymiar kary to dla was , kibice za 5 groszy ^^
Adams1906

Postprzez emdżej 2007-11-26, 6:46 pm

Nie uważasz, że Zagłębie grało na tym samym boisku? Czy może mieli dwa różne?
emdżej

Postprzez stary.sosnowiec 2007-11-26, 7:06 pm

Po meczu znalazłem karnet na nazwisko Mateusz kłonica - zainteresowanego prosze o kontakt pod numerem 605 89 14 41
stary.sosnowiec

Postprzez mike79 2007-11-26, 7:43 pm

Bardziej wymagającego przeciwnika już nie będziemy mieli !! Jakby nie patrzec, bezapelacyjny lider naszej OE !! Krótko i na temat, wnioski nasuwają się same...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez krzkra 2007-11-26, 8:30 pm

Kraków rządzi!
Jeśli chodzi o pana Basałaja to powiedział publicznie prawdę o wandalach z Sosnowca. Na pewno nie można ich identyfikować z kibicami na stadionie, ale trzeba to jasno powiedzieć ze chamstwo rządzi w Sosnowcu.
Cała też ta afera korupcyjna... szkoda gadać!
Wisła wygrała zasłużenie!!!
krzkra

Postprzez dziejus 2007-11-26, 8:42 pm

krzkra-widze ze odrobiles lekcje i udalo ci sie cos wyskrobac bez jednego bledu ortograficznego. A teraz zeby zwrocic twoja uwage i tego twojego Basalyka :krakuf zadzi!!!Pasuje ci kmiotku???Zobacz co sie wyprawia u was na Kazimierzu,panocku.
dziejus

Postprzez Strooś 2007-11-26, 8:57 pm

krzkra napisał(a):Kraków rządzi!
Jeśli chodzi o pana Basałaja to powiedział publicznie prawdę o wandalach z Sosnowca. Na pewno nie można ich identyfikować z kibicami na stadionie, ale trzeba to jasno powiedzieć ze chamstwo rządzi w Sosnowcu.
Cała też ta afera korupcyjna... szkoda gadać!
Wisła wygrała zasłużenie!!!

Nie pochwalam tego co zrobili te bezmózgi z oponami samochodów, a na dodatek wcale nie jestem przekonany, że nie byli to nasi "kochani" sąsiedzi zza miedzy. Niemniej jednak ma się to nijak do zasztyletowania człowieka, a pan basałaj pewnie też woli nie pamiętać o tym, że wisła ma wśród swoich "kibiców" morderców i dla niego bardziej odpowiednim napiętnowania jest czyn pocięcia opon samochodu niż odebrania komuś życia w bestialski sposób...

NIE WYTRZYMAŁEM...
Strooś

Postprzez krzkra 2007-11-26, 9:11 pm

Szczerze Kraków jest pod wrażeniem oprawy meczu w Sosnowcu i za to wielkie Gratulacje! Nawet piłkarze Wisły to zauważyli i w paru wywiadach podkreślali!
Liczę, że wygracie z Lechem, zróbcie to dla siebie ale też i dla Wisły!!!:-)
Nie oburzajcie sie tak na krzkra!!!;-)
krzkra

Postprzez czesio 2007-11-26, 9:28 pm

świetny doping, szkoda tylko wyniku , tak blisko byliśmy niespodzianki:D

a tu znalazłem realacje z meczu jakby ktoś nie był na meczu:

http://sport.faktysosnowiec.pl/readarti ... icle_id=42
czesio

Postprzez Darian 2007-11-26, 9:48 pm

Doping był taki sobie. Aż strach pomyśleć co by było gdyby większość kibiców stanęło na wysokości zadania i nie żałowało gardła. Nawet w młynie nie za ciekawie to wyglądało, więc nie było takiej siły która mogła pociągnąć cały stadion.
Darian

Postprzez Smazu 2007-11-26, 9:51 pm

Czemu jak kolega Strooś napisał o Was jako mordercy nagle kibicujesz nam?
Czyżby ktoś bał się prawdy?
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Blajpios 2007-11-26, 11:08 pm

ojj, wykasowało mi chyba - a już teraz nie zdążę na nowo napisać. Chciałem Kol. krzkra - z jednej strony przestrzec przed uleganiem nerwowości, pewnej nieuczciwości wypowiedzi p. Basałaja oraz przed niebezpieczeństwem "wpisania się" przez to nawet być może w prowokacje, może w cyniczną rozgrywkę przygotowywania klimatu przed jutrzejszą decyzją w sprawie odwołania, gdy Zagłębie będzie być miało nie tylko sprawiedliwie ukarane, ale po prostu nad miarę, jako kozioł ofiarny i dla odcięcia od dalszych kar, m.in. kolejnego Zagłębia, z którego odium ma i sosnowieckie przejąć. Czy naprawdę w tym chcecie uczestniczyć? Dalej - pytałem w tym straconym wpisie: czy p. Zieńczuk już przeprosił za chamski gest? Dalej - czy wpisując się w tę nagonkę, rzeczywiście chcecie tak, jak Was za nóż Miśka nadmiernie ukarano, odgryźć się zajmując pozycję wobec proporcjonalnie słabszego tak samo pozycję potentata, wykańczającego słabszego, jak Was wykończono wtedy? Z drugiej strony - przypominałem, podkreślałem w moim wpisie otwartość, życzliwość na początku Kol. krzkr w pisaniu na tym forum. Także - otwartość samego portalu, na który odsyłał. Dla niektórych Wiślaków przecież to czasami było trudne przyznać, że nie tylko oni powstali w 1906 roku: portal ten pisał bez problemu o tym, jak również - w inny sposób pisał życzliwie! Dalej - jednak: pisałem o zgrozie, z jaką czytałem: napisał ten portal o Zagłębiu "klub śląski" (czy "ze Śląska", nie pamiętam). Zgroza. Gdyby to przeczytali wcześniej: jeszcze przed meczem by bluzgali. Bo może w komunistycznych podręcznikach, jeśliście młodzi, tego nie wyczytaliście: ale historycznie, geograficznie, jest coś takiego jak Małopolska Zachodnia, Drodzy Wiślacy ze stolicy Małopolski: tam właśnie znajdziecie Zagłębie. Dziś - ta świadomość jest zagubiona, ale to jest właśnie przyczyna, dla której wciąż współpracując po sąsiedzku, Zagłębie zachowywało swoją odrębność od Śląska, bo z tej strony Brynicy nie Śląsk tylko Zagłębie wychodzące niegdyś z Małopolski. A Wy - takiego "kuksańca" piszecie.
A to wszystko pisałem - z jednej strony "przykładając", z drugiej "podkreślając życzliwość": by wystudzić emocje, by posłużyć jednak porozumieniu, skoro tak dobrze się zaczęło. Oczywiście: jednoznacznie potępiam i domagam się wyśledzenia sprawców (ale proszę nie pisać z Sosnowca, póki to nie wiadome). Niemniej - niech to nie przekreśli zdrowego rozsądku! Nie posuwajmy się - Kol. krzkr - do cynicznych rozgrywek wykańczających innych!
Ostatnio edytowano 2007-11-26, 11:21 pm przez Blajpios, łącznie edytowano 1 raz
Blajpios

Postprzez krzkra 2007-11-26, 11:17 pm

Do Smazu!
Uno; Nikt prawdy się nie boi, wręcz przeciwnie, prawda wyzwala!
Due: Nagle nie kibicuje Wam!
Tre: Żeby nie było tak miło, to obciach był totalny na meczu u Was, dreny robione... widłami! Panowie to I LIGA! Finalisty Euro 2008! Wyobrażacie sobie na murawie Stadionu Wisły facetów z widłami??
krzkra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna