Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 25.11.2007. godz. 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sachi 2007-11-25, 8:06 pm

Biec sam na sam i przewrocic sie o własne nogi

Jakbyś w pełnym w biegu wpadł w kałużę to byś nie wyrżnął? Ale fakt, spieprzył.

Jednak należą się słowa uznania. Druga połowa, gdzieś tak do 80 minuty. Grali ładnie.

Szkoda, że tylko tyle.
Sachi

Postprzez clawien 2007-11-25, 8:16 pm

szkoda tych punktow ale pilkarze pokazali ze potrafia grac na rowni z najlepszymi
clawien

Postprzez Misaki 2007-11-25, 8:18 pm

Fajny, mecz trzymający w napięciu, ambitna gra piłkarzy, za którą nie trzeba się wstydzić, świetna atmosfera na trybunach, dobra oprawa i dobry doping. To co mi się nie podobało to:
-otwarta tylko jedna bramka, wejściowa i ścisk niesamowity, ludzie organizujący to miejcie trochę wyobraźni bo daleko nie trzebna do tego aby jakaś tragedia się wydarzyła - pamiętajcie, że na mecz wchodzą nie tylko osiłki ale także dzieci i kobiety
-obecność Górskiego i to że próbował zabrać głos - ten człowiek nie ma fdo tego prawa - nie na tym stadionie...
- ludzie, którzy wyszli ze stadionu nie dziękując zawodnikom za walkę - są żałośni i tyle

acha i nie podobał mi się wygląd trybun "kresowa" gdzie byli kibice? miejsc byłóo sporo a ja zanm kilko osób, które niestety nie poszły po zostały tylko bilety na kresową. Panowie z zarządu podnieścia tam ceny do 70 zeta to może będzie wiecej kibicow na Lechu
Misaki

Postprzez Stasiek Cięciur 2007-11-25, 8:25 pm

fajerwerki słychac było na Klimontowie:)

szacunek dla naszych za walkÄ™
Stasiek Cięciur

Postprzez arek 2007-11-25, 8:31 pm

I znowu nie było cudu. Po raz kolejny wtopiliśmy mecz w samej końcówce - to już zaczyna być taką naszą zagłębiowską tradycją. Brawo za ambicję - przy takim zaangażowaniu możemy pokusić się o punkty w następnych meczach, ale tak powinno być za każdym razem. Boisko dno - oby to robienie na chybcika nie wyszło nam uszami. GDZIE JEST DRENAŻ ????? Nie przypominam sobie dzisiaj żadnej ulewy a tylko kapuśniaczek.
arek

Postprzez buli11 2007-11-25, 8:34 pm

Chlopaki pokazali dzisiaj szalenie ambitna gre i ogromne slowa uznania dla nich,przy stanie 1-1 czasem az niewierzylem ze ja ogladam Nasze Zaglebie i niewiele brakowalo bysmy wyszli na prowadzenie ale trudno moze za tydzien sie uda.
buli11

Postprzez Adams1906 2007-11-25, 8:53 pm

Uznanie dla chłopaków ...
Brakło tych 5 minut :(

Ps. Jakbyście mieli jakieś filmiki bądź zdjęcia z meczu to proszę Pw lub na forum wstawić ;)
Adams1906

Postprzez Uruk 2007-11-25, 8:58 pm

Dzięki chłopaki za walkę. Niejedna ekipa na wiosnę zostawi punkty na Ludowym. Jestem przekonany.
Uruk

Postprzez krzkra 2007-11-25, 9:01 pm

Sosnowiecka "gościnność"

Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!

Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...

HAMSTWO SOSNOWIEC!!!!
krzkra

Postprzez Sachi 2007-11-25, 9:01 pm

Jak to ktoś słusznie zauważył, mamy niemalże beznadziejne końcówki. Większość meczu ładnie, pięknie, ambitnie ale CZEGOŚ brakuje w ostatnich minutach. Zawsze kiedy zbliża się 80 minuta coś partaczymy. Niestety, smutna prawda. Tak było z Lubinem, tak było dzisiaj. Jednak nie zabieram chłopakom nic, nie mam prawda. Za tą grę do 80 min.

Inna sprawa to sędzia. Jak czasem patrzyłem co robił to po prostu był burdel na kółkach. Jak nasi byli faulowani to widział, jak kilka razy chamsko nam weszli Wiślacy to nie dość, że kartek zapomniał to w ogóle nie widział.

I niektóre momenty na trybunie. Lajkoniki kilka razy zdołały przekrzyczeć ok 10x liczniejszą grupę kibiców. Na następnych meczach coś takiego powinno być karane :<

Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!

Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...

OMG, to już jest całkowity żal. Ciekawe, którzy byli tacy genialni...
Sachi

Postprzez MrCricket 2007-11-25, 9:04 pm

Naprawdę spodziewałem się lepszego boiska, wyglądało tak jakby ze 3 dni bez przerwy nad Sosnowcem była ulewa. Co do samego meczu to przerwy mogliśmy już przegrywać ze 3:0, ale piłka jest nieobliczalna. Po euforii wywołanej wyrównującą bramką, mieliśmy kilkanaście naprawdę bardzo dobrych minut gry tzn. rozbijaliśmy ataki Wisły i groźnie kontrowaliśmy, ale wykończenie tych kontr zostawię bez komentarza. Do 82 pachaniało "cudem nad Ludowym", ale doświadczenie i indywidualne umiejętności przeciwników przechyliły szalę na ich stronę. Podobała mi się gra wszystkich naszych zawodników z wyjątkiem Folca (nie podjął walki) i Bagnickiego (zbyt ociężały i mało zwrotny na takie boisko). Taki Paweł Brożek na którego haruje cała drużyna, już powinien mieć ze 20 bramek na koncie, gdyby wykorzystywal wszystkie "setki". Generalnie oczekiwałem, że zobaczę z naszej strony AMBICJĘ i się nie zawiodłem. Tylko gdzie ona była w poprzednich meczach ?!
MrCricket

Postprzez mario999 2007-11-25, 9:12 pm

kaliciak-Wisla 1-3. to co zrobil przy 2 i 3 bramce mistrzostwo swiata. a ta zmiana skrzypek-szatan juz wogole niezrozumiala
mario999

Postprzez dziejus 2007-11-25, 9:14 pm

krzkra- a jaka ty redakcje reprezentujesz ze nie wiesz ze Chamstwo podobnie jak CHAM[a to pokazal Zienczuk] pisze sie przez Ceha!!!!Gamoniu!!!
dziejus

Postprzez emdżej 2007-11-25, 9:14 pm

Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. Ale mimo porażki cieszę się z jednej rzeczy, a mianowicie z tego, że nie muszę się wstydzić postawy własnej drużyny. Nie zasłużyliśmy na tą porażkę, zwłaszcza biorąc pod uwagę drugą połowę. Niestety Wisła ma w swoich szeregach piłkarzy, którzy w trudnym momencie potrafią wziąć na swoje barki ciężar gry i rozstrzygnąć mecz. Pokonali nas dzisiaj doświadczeniem. Jeśli nasi zawodnicy tak będą grać zawsze to z Lechem możemy się pokusić o punkty (Lech słabiej gra na wyjazdach), a z Odrą o zwycięstwo. DZIĘKUJĘ ZA AMBICJĘ I ZA WALKĘ!!

P.S. Pozdrowienia dla....kibiców Wisły, którzy podwieźli mnie na stadion.
emdżej

Postprzez turku 2007-11-25, 9:19 pm

Jesli tak bedziemy zawsze u siebie grać to jestem spokojny o to że juz niedługo opuścimy strefę spadkową i wszystkie drużyny będą się bały przyjeżdżać do Sosnowca nie tylko ze wzgledu na opony :)
turku

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack