przez Adams1906 2007-11-04, 9:21 pm
barthez , oczywiście milej jest ogladać mecz , kiedy masz pod sobą czyściutkie krzesełko (w sumie mi to powiewa , bo na Zagłebiu siedziałem może 2 razy w życiu) ale to że coś się ruszyło się liczy , nasze miasto odbiega organizacyjnie od innych miast , i tego nie da się ukryć , nie jest tragicznie , bo jak wczoraj patrzyłem na krzesełka w wodzislawiu , to wolałem stać niż siedzieć `NA OPIERANIU` a co dopiero na siedzeniu , wiec w tym aspekcie nie odbiegamy od wodzisławia , jeśli chcesz mieć czyste krzesełka kupuj droższy bilet pod zadaszeniem , zobaczysz ze pod dachem bedziesz mial czysciutkie krzesełka ...
Musimy się pogodzić z tym że nasze miasto pod względem organizacyjnym jest mierne , musimy się cieszyć (lub nie) z tego co mamy , bo w sumie bałem się co też prezydentowi górskiemu może wpaść do głowy , i aż mi nogi drżały aby nie wymyślił absurdalnego `i tak zagramy w III lidze więc po co stadion` ... Oświetlenie jest , podgrzewana murawa w trakcie , zadaszenie już niedługo , więc cieszmy się z tego co mamy , a nie wynajdujmy sobie cały czas problemów ...
I nie pisze tego dlatego że bronie klubu , ale nie wymyślajcie sobie cały czas nowych powodów do narzekania bo jest ich milion :
-kasy złe
-brama wejściowa w opłakanym stanie
-siatka odgradzająca sektory od murawy w opłakanym stanie
ktoś nawet napisał że mamy brzydką tablice z wynikami ...
spójrzcie jaki zegar miał GKS Katowice , najzwyklejszy zegar wskazówkowy (nie wiem czy ma ale miał) ...
spróbujcie spojrzeć z odrobiną optymizmu na to co dzieje się w klubie (oczywiście nie pod względem czysto sportowym !) ...
Pozdrawiam 19AdamS06 :]