Ale za to już w 3 meczach zagrał! Rekord :D
P.S. Czy skoro widziałem Yeti to jestem nienormalny? :D
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
uilkop napisał(a):Lacha..,to,ze na stronie Odry i wywiadzie,w tej..Trybunie Opolskiej,przyznajesz iz-JESTES kibicem i BĘDZIESZ zawsze ZAGŁEBIA SOSNOWIEC!!!-REWELACJA!!!!
[ Dodano: 07-11-09, 20:37 ]
JA tam rozmawiałem jakis miesiąc temu z naszymi kopaczami i mówili mi,ze w szatni brakuje Lachowskiego(był niesamowicie zżyty z Zagłębiem i regionem-faktem jest,ze sam go widziałem 1,5miesiąca temu jak przywiózł do Sosnowieckiego domu dziecka prezenty))i dałby się za nie pokroic!JEden z chłopaków mówił tez iz Lachy marzeniem największym jest zagrac ponownie w barwach Zagłębia,obojętnie w jakiej lidze!Mysle,ze popełniał w zyciu błędy....ale przeciez kto ich nie popełnia!JA tam bym chciał by ponownie u nas zagrał Marcin!k***a to był charyzmatyczny gosciu!
sanhedryn_zla napisał(a):pierdolicie bo inaczej sie nieda tego okreslic:/ zzyty z Zaglebiem? kocha tak Zaglebie ze sprzedawal mecze? nie mial wplywu? sor ale dziennikarze co potwierdzili pozniej kibice byl widziany przed niektorymi meczami z zawodnikami z innych druzyn- to fakt nie zapzeczalny ze nie mial wplywu! pozatym ile Wy macie lat? bo ja jeszcze pamietam jak szalal dzien czy 2 dni przed meczem po knajpach nocami, zastanowcie sie co piszecie, zawodnik ktory kocha druzyne i nie sprzedaje jej!
gowniazernia ktora sie naczytala durnych tekstow a niezna prawdy:/
On mobilizowal? czym? wyszlo pare mu meczy? teo mu nikt nie odbierze to ze byl w niektorych meczach motorem napedowym Naszej druzyny, nie zaprzecze, ale czy nie zdazalo sie to raz na jakis czas innym kopaczom Naszej druzyny? a czy ktos z Was jest wstanie udowodnic ze wtedy gdy rozgrywal dobry mecz nie byl on wczesniej ustawiony i dlatego tak gral?
niech spieprza do 4 ligi sprzedajczyk tam gdzie jego miejsce, a jak wroci do Odry to juz bedzie Go czekalo gorace przywitanie od kibicow z ktorymi ponoc jest tak zzyty a ktorych robil w chuja:/
tylko debile daja sobie mydlic oczy jego dopingiem na meczu z Odra, prawda wyszla i nikt jej nie zmieni, nie zmieni sie tego jaki On jest i ze min. przez niego jestesmy ukarani, wiec zastanowcie sie co piszecie bo z jednej strony placzecie o kare a z drugiej wychwalacie tego co jest wspolwinowajca tego:/