Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomi2509 napisał(a):myśle że może być ciężko ale jestem dobrej myśli . przestrzegam wszystkich przed optymizmem i już rozdawaniem awansu do drugiej ligi za nami dopiero 1:4 sezonu i to już pokazało że nie będzie łatwo . pamiętajmy że walczymy z opolem ( bez kasy a grają) , kietrzem ( zawsze nam nie leżał ) , radzionkowem ( spadkowicz ) lechem ( potrafi wygrać z liderem ale i przegrać z ostatnim ) , głogowem ( dziwny zespół ) , wrocławiem ( już nasi pokazali klase ) także nie bądżmy aż takimi pewniakami ( narazie) . pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA 1906 SOSNOWIEC
CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):A ja chciałabym przy okazji zbliżającego sie meczyQ pozdrowiic Ewryka - fanatyka Poloni Słubbice i sympatyka Legi i Zagłebia:)
Pozdro Ewryczku milutki jakcosik moze damy rade sie zlookac na meczyQ:)
ŚLĄSK AWANSUJE.ZA ROK...P&W napisał(a):Tak sobie czytam te Wasze przechwałki i kulam ze śmiechu... Może jesteśmy słabi, ale nie zapominajcie, że wygraliśmy z Odrą Opole i Włókniarzem Kietrz, a to są zdecydowanie lepsze drużyny od nas... Myślę, że jutro obejżycie pogrom Polonii, ale mam nadzieję, że awansuje Śląsk... :twisted:
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie uczestników typowania na stronie Polonii...
P&W napisał(a):Tak sobie czytam te Wasze przechwałki i kulam ze śmiechu... Może jesteśmy słabi, ale nie zapominajcie, że wygraliśmy z Odrą Opole i Włókniarzem Kietrz, a to są zdecydowanie lepsze drużyny od nas...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników