Zagłębie : Polonia Słubice musi być wygrana

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-09-30, 7:17 pm

Postawiłem 4-0 i tak musi być. Już za dużo punktów tracę do lidera :)
Gość

Postprzez -=Dani-el=- 2003-09-30, 7:20 pm

Chłopai już się chyba nauczyli, jak grać przeciw drużynie, która muruje bramkę. Jeżeli koło Ujka zagra pan Bugaj ,bądź pn Stolpa, to typuje 4:1. A jak ktoś inny, to 7:1 :)))) DLA NAS OCZYWIŚCIE! :)
-=Dani-el=-

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-09-30, 7:50 pm

A ja chciałabym przy okazji zbliżającego sie meczyQ pozdrowiic Ewryka - fanatyka Poloni Słubbice i sympatyka Legi i Zagłebia:)
Pozdro Ewryczku milutki jakcosik moze damy rade sie zlookac na meczyQ:)
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez adzime 2003-09-30, 8:01 pm

Oczywiście wygramy, ale jak chłopaki z Słubic zamurują brame to....stawiam 2:0 dla NAS

ADVENTURE GROUP
adzime
Adventure Group

Postprzez Lars 2003-09-30, 8:10 pm

Wygramy 2:1 lub 3:1 :twisted:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez robsec 2003-09-30, 9:43 pm

tomi2509 napisał(a):myśle że może być ciężko ale jestem dobrej myśli . przestrzegam wszystkich przed optymizmem i już rozdawaniem awansu do drugiej ligi za nami dopiero 1:4 sezonu i to już pokazało że nie będzie łatwo . pamiętajmy że walczymy z opolem ( bez kasy a grają) , kietrzem ( zawsze nam nie leżał ) , radzionkowem ( spadkowicz ) lechem ( potrafi wygrać z liderem ale i przegrać z ostatnim ) , głogowem ( dziwny zespół ) , wrocławiem ( już nasi pokazali klase ) także nie bądżmy aż takimi pewniakami ( narazie) . pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA 1906 SOSNOWIEC

BLE BLE BLE, 2LIGA 2LIGA ZAGŁĘBIE !!!!
robsec
erotoman

Postprzez ewryk 2003-10-01, 9:18 am

Tak szczerze mowiac to po wczorajszym meczu na remis juz raczej nie licze nie wiem co sie stalo z nimi z meczu na mecz coraz gorzej graja choc dla Was to z pewnoscia mila wiadomosc :). Bramki nie zamurujemy raczej bo nie mamy kim juz teraz murowac, wszystko sie niestety sypie i potrzeba nam jakiegos bodzca (wygranej) jednak tego w Sosnowcu nie osiagniemy. Co do typu to wygracie 3:0 chyba ale coz nie zawsze jest dobrze. Pozdrowionka
ewryk

Postprzez ewryk 2003-10-01, 9:34 am

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):A ja chciałabym przy okazji zbliżającego sie meczyQ pozdrowiic Ewryka - fanatyka Poloni Słubbice i sympatyka Legi i Zagłebia:)
Pozdro Ewryczku milutki jakcosik moze damy rade sie zlookac na meczyQ:)

Jasne ze jakosik damy o ile dadza mi wolne i dojade :) to juz bede od 8 sie szlajal po Sosnowcu:). A wiec do zobaczenia o ile sie mi uda dojechac.
ewryk

polonia słubice

Postprzez tosador13 2003-10-02, 9:04 pm

Przed drużyną i trenerem jest cel!!!!!Awans i za to będą rozliczani,a nie pokazany artyzm :idea: :idea: :idea: Punkty są za zwycięstwo!!.
tosador13

Postprzez ewryk 2003-10-03, 9:40 am

Niestety nie uda mi sie dojechac do Sosnowca :((( w sobote jednak pracuje :(.

Najprawdopodobniej zaliczymy wyjazdowe 0 bo nic nie wiem aby kto kolwiek jechal. W takim razie do zobaczenia w slubicach (wszyskim co mnie zapraszali na piwo zrewanzuje sie napewno:).
pozdrowionka
ewryk

Postprzez P&W 2003-10-03, 11:12 am

Tak sobie czytam te Wasze przechwałki i kulam ze śmiechu... Może jesteśmy słabi, ale nie zapominajcie, że wygraliśmy z Odrą Opole i Włókniarzem Kietrz, a to są zdecydowanie lepsze drużyny od nas... Myślę, że jutro obejżycie pogrom Polonii, ale mam nadzieję, że awansuje Śląsk... :twisted:
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie uczestników typowania na stronie Polonii...
P&W

Postprzez WOJTEK 2003-10-03, 11:33 am

P&W napisał(a):Tak sobie czytam te Wasze przechwałki i kulam ze śmiechu... Może jesteśmy słabi, ale nie zapominajcie, że wygraliśmy z Odrą Opole i Włókniarzem Kietrz, a to są zdecydowanie lepsze drużyny od nas... Myślę, że jutro obejżycie pogrom Polonii, ale mam nadzieję, że awansuje Śląsk... :twisted:
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie uczestników typowania na stronie Polonii...
ŚLĄSK AWANSUJE.ZA ROK...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-10-03, 12:44 pm

P&W napisał(a):Tak sobie czytam te Wasze przechwałki i kulam ze śmiechu... Może jesteśmy słabi, ale nie zapominajcie, że wygraliśmy z Odrą Opole i Włókniarzem Kietrz, a to są zdecydowanie lepsze drużyny od nas...

Co???? Pod jakim względem Odra lepsza od Zagłębia?
Odra na każdym wyjeździe zbierała baty i nie strzeliła ani jednej bramki. To już nawet Swornicy udało się raz nie przegrać na wyjeździe.
Gość

Postprzez P&W 2003-10-03, 4:32 pm

Człowieku, czytaj co jest napisane... Odra jest teoretycznie lepsza od Polonii, a mimo to wygraliśmy z nimi. Jeżeli jutro trener Śledź będzie chciał zamurować bramkę, to znowu będzie przynajmniej piątka w plecy, bo dwoma obrońcami (Pilczuk i Węgrzyn) nie da się tego zrobić, ale jeżeli zaatakujemy rozsądnie (tak jak z Włókniarzem), to może będziecie wychodzili ze stadionu ze spuszczonymi głowami... :twisted: I tego Wam i nam oczywiście życzę... :twisted:

POLONIA!! :twisted:
P&W

Postprzez kamilos 2003-10-03, 9:01 pm

Typowalem na stronce 2:0 i musi być 2:0 oczywiście dla Zagłębia
kamilos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna