Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Ja nie krytykuję ani nie popieram zachowania kibiców. Stwierdzam tylko, że dopingiem moglibyśmy w tym meczu osiągnąć przynajmniej remis. Symbole czaszki czy śmierci tak jak 23 innych symboli jest zakazane na stadionach i każdy obserwator z ramienia PZPN ma prawo zabronić ich wnoszenia. Dla mnie to głupi przepis, jednak przepis który trzeba respektować.koniu2313 napisał(a):i tu się mylisz;] tam nie chodziło tylko i wyłącznie o flagę AG, przecież ta ochrona czepiała się również naszych szalików jak i koszulek..nie mówię już o tym że czepiali się tych feralnych czaszek ale o to że nawet zatrzymali kolesia z szalikiem Legii! przecież to jest śmieszne aby część kibiców nie weszła na stadion bo maja koszulkę bądź szalik z czaszka tudzież szal naszej zgody! mi to zachowanie jak najbardziej odpowiadało jeden za wszystkich wszyscy za jednego! nie możemy pozwolić aby ochrona bo ma takie widzi misie(nie wiem czy pisze się razem czy osobno:D) nie wpuszczała części naszych zagłębiowskich braci.
adas napisał(a):Na forum tym wypowiadam swoją opinię jako kibic nie jako rzecznik.dziejus napisał(a):naszego rzecznika ktorzy twierdza ze mecz stal na katastrofalnie niskim poziomie porownujac przebieg tego meczu do flakow w oleju.
LeOnI:) napisał(a):Wierz Wojtek niektorzy są tacy że odali by flagi i wogule żeby tylko zobaczyć mecz ale cuż nie karzdy rozumie czym jest honor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników