przez Raul75 2007-09-23, 5:41 pm
proponuję zwolnić wszystkich od Kowalika, przez Baczyńskiego po moderatorów tego forum a także zalogowanych użytkowników !!!!! To powinno uzdrowić całą sytuację piłkarstwa na Zagłębiu. A; i jeszcze robotników z Ludowego proponuję zwolnić tak dla zasady.... Dziwię się skąd tu tylu debili i tzw. "dzieci neostrady". Aż mi się odechciewa uczestniczyć w takiej dyskusji ale z drugiej strony nie mogę odpuścić strony, która jest dla MNIE kibica Zagłębia!!! Prawda jest taka, że graliśmy dziś z jedynym polskim przedstawicielem w Pucharach UEFA a to coś oznacza. Obojętnie w aspekcie wyniku z Crveną Zvezdą Belgrad ale popatrzcie na składy, na doświadczenie ligowe. Ten, który liczył na punkty był dużym optimistą; owszem - to jest piłka ale my szukamy punktów z innymi; podobnymi nam. Cele mamy odmienne; my utrzymanie oni walkę o czub tabeli - i wszystko jasne. Co do oceny całej drużyny i trenera poczekajmy do końca rundy jesiennej; Ruch dziś 2-6 na Lechu - to gorzej niz my; czy to upoważnia do obiektywnych ocen ? Chyba nie; zobaczymy jak zagramy z czołowymi zespołami ligii i ocenimy prace trenera. A dziś chcielibyście wszystkich zwalniać. A zastanowił się jeden mądry z drugim co potem? Kto tu przyjdzie trenować ? Jaki fachowiec potrafi zmotywować tą zbieraninę do gry ? A ja dumny jestem, że jesteśmy w I lidze i z podniesionym czołem jadę na Cracovię !!