Zagłębie Sosnowiec - Groclin Grodzisk WLKP.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zag23 2007-09-23, 5:07 pm

AjriSSS napisał(a):
zag23 napisał(a):Przegrywamy już 3:0 Hosic wbił samobója. Pozamiatane. Kowalik - czas twój powoli się wyczerpuje.

Zamknij sie buraku. Na szczęście to nie ty decydujesz kto jest trenerem a kto nie. Panie Kowalik rób swoje, a na wiosne na pewno będziemy groźni.

Burakiem to ty jesteś palancie. Problem tkwi w tym, że Kowalik jest bardzo słabym trenerem a piłkarzy mamy jakich trener sobie wybrał - czyli przeciętnych. Ale dobrych trenerów poznaje się po tym jak mając słaby skład potrafi wygrywać lub remisować. Do meczu z Koroną nie będzie już Kowalika baraczku.
zag23

Postprzez peterrabit3 2007-09-23, 5:10 pm

Zag23
Miejmy nadzieje.....
peterrabit3

Postprzez Sachi 2007-09-23, 5:11 pm

po odbiciu od Hosicia wpada ona do siatki.

Niejako jest to niekoniecznie jego wina. Chociaż mógł się inaczej ustawić. Przynajmniej tak wynika ze sprawozdania.

Kowalik czy piłkarze? Albo jedno i drugie albo żadne. Ja tam wierzę, i w trenera i w zawodników. Tak jestem wychowany, jako optymista. Ja daję czas, nawet do końca jesiennej. W okienku zimowym niech się dzieje co chce. Mecz ocenię jak zobaczę jakiekolwiek skróty. Sprawozdania są zbyt niedokładne ;x
Sachi

Postprzez Dżony 2007-09-23, 5:12 pm

Nie no zawodników mamy takich przedewszystkim którzy byli tani i chcieli grać w Zagłębiu-taka jest prawda i każdy o tym wie!!
Dżony

Postprzez marcin___ 2007-09-23, 5:15 pm

sachi a widziales ze sie mogl inaczej ustawic ze tak glupio komentujesz.. to forum staje sie coraz smieszniejsze najwiecej komentuja tu ludzie ktorzy poprostu meczy nie ogladaja a ich najpewniejszym zrodlem informacji jest relacja live ewentualnie skrot.. no comments
marcin___

Postprzez Sachi 2007-09-23, 5:20 pm

marcin___ napisał(a):sachi a widziales ze sie mogl inaczej ustawic ze tak glupio komentujesz.. to forum staje sie coraz smieszniejsze najwiecej komentuja tu ludzie ktorzy poprostu meczy nie ogladaja a ich najpewniejszym zrodlem informacji jest relacja live ewentualnie skrot.. no comments

Zauważyłeś może mój dopisek, że tak wynika ze sprawozdania? Dokładnie tak napisałem. A odpowiedz moja zostanie poprawiona po obejrzeniu jakichkolwiek skrótów z meczu. A skróty wystarczą by ocenić te momenty w których padły bramki ;x
Sachi

Postprzez Raul75 2007-09-23, 5:41 pm

proponuję zwolnić wszystkich od Kowalika, przez Baczyńskiego po moderatorów tego forum a także zalogowanych użytkowników !!!!! To powinno uzdrowić całą sytuację piłkarstwa na Zagłębiu. A; i jeszcze robotników z Ludowego proponuję zwolnić tak dla zasady.... Dziwię się skąd tu tylu debili i tzw. "dzieci neostrady". Aż mi się odechciewa uczestniczyć w takiej dyskusji ale z drugiej strony nie mogę odpuścić strony, która jest dla MNIE kibica Zagłębia!!! Prawda jest taka, że graliśmy dziś z jedynym polskim przedstawicielem w Pucharach UEFA a to coś oznacza. Obojętnie w aspekcie wyniku z Crveną Zvezdą Belgrad ale popatrzcie na składy, na doświadczenie ligowe. Ten, który liczył na punkty był dużym optimistą; owszem - to jest piłka ale my szukamy punktów z innymi; podobnymi nam. Cele mamy odmienne; my utrzymanie oni walkę o czub tabeli - i wszystko jasne. Co do oceny całej drużyny i trenera poczekajmy do końca rundy jesiennej; Ruch dziś 2-6 na Lechu - to gorzej niz my; czy to upoważnia do obiektywnych ocen ? Chyba nie; zobaczymy jak zagramy z czołowymi zespołami ligii i ocenimy prace trenera. A dziś chcielibyście wszystkich zwalniać. A zastanowił się jeden mądry z drugim co potem? Kto tu przyjdzie trenować ? Jaki fachowiec potrafi zmotywować tą zbieraninę do gry ? A ja dumny jestem, że jesteśmy w I lidze i z podniesionym czołem jadę na Cracovię !!
Raul75

Postprzez maciek123 2007-09-23, 6:00 pm

Słyszalem ostatnio ze kowalik w pazdzierniku ma jechac zdobywac doswiadzczenie trenerskie do Francji w Saint-Etiene czy jakos tak ;p !! miejmy nadzieje ze sie czegos pozytecznego nauczy !! a osobicie to trener zawala mecze bo slabo motywuje i wogole jest slaby !! Piaski zawsze z ZAGŁĘBIEM pozdro :D
maciek123

Postprzez laBombonera 2007-09-23, 6:36 pm

slabo motywuje???to trzeba wedlug ciebie motywowac ,to co oni niewiedza ze trzeba biegac?
ten zarzut jest do d.
wlasnie widzialem skrot oczywiscie groclin mogl wygrac i 5-0
ale jak zwykle czegos nam zabraklo tym razem poprawnej decyzji sedziego przy bramce Folca
byc moze mecz potoczyl by sie inaczej.oczywiscie nigogo w c+ i oe nie obchodzi
bo decyzja byla przeciwko nam ,napewno wieksze larmo by bylo jak by identyczna sytuacja dotyczyla innej druzyny.
Gramy do konca.
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez Sir 2007-09-23, 7:14 pm

Ci co nie byli na meczu a SIEJĄ ZAMĘET NIECH LEIEJ ZAMKNĄ DZIOBY!!!

Odnosnie meczu:

--- CAŁA OBRONA DO WYMIANY! To już KOLEJNY MECZ GDZIE POPEŁNIAJĄ KARYGODNE BŁĘDY!!! HOSIC był dzisiaj TAK SŁABY ( szczegolnei w pierwszej polowie )...DAJCIE POGRAĆ MARKOWI!!

-- BERENSZTAJN PRZESZEDŁ TEN MECZ!!! Jacku...jak masz tak dalej grać to zajmij sie lepiej trenerką w 4 lidze!

GRAMY TYM CO MAMY....i trzeba dojechac z tym 2 ligowym skladem do konca grudnia..a potem WYMIENIC POL SKLADU!!

NA PLUS:

--- GĄSKA...wybronil ze 4 bramki!!!!!!!!

-- Berliński...DUZO LEPSZY niż Berek i Pach

- Piatek w pierwszej polowie...
Sir

Postprzez mike79 2007-09-23, 7:20 pm

Kol. zag23.
Jedno proste pytanie do Ciebie. Na jakiej podstawie uważasz że trener Kowalik wybierał zawodników ?? Wybierac to może własnie taki Groclin czy Legia(ich trenerzy), czyli kluby gdzie pewna częśc budżetu jest przeznaczona na WYBRANYCH zawodników. My póki co(a zwłaszcza trener Kowalik) takiego komfortu nie ma(my). Ów "wybór" polegał na wyselekcjonowaniu zawodników wolnych z kartą na ręku bądź niechcianych w innych klubach dodatkowo chcących grac w Naszym jakby nie patrzec zdegradowanym już klubie !!
WYBÓR k... po ch...
Życzę Ci również takich "wyborów" !!

PS. Z Craxą będzie lepiej...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez mayday77 2007-09-23, 7:35 pm

Wróciłem z meczu i jest przerażony tym co widziałem w wykonaniu Zagłębia.
ZERO pomysłu na grę,zawodnicy których nie powinno być w składzie 1 ligowego klubu.
Mam tu na myśli:-Kaliciak-zawodnik już nie ma ambicji aby grać w piłkę,
Kozubek-żadnego przeprowadzonego ataku lewą flanką i na koniec "ulubieniec krytej w Wodzisławiu" Kmiecik(ale Ty biegaj)-miałem Go za dobrego grajka(mecz w Poznaniu),ale chyba po przymusowym odesłaniu do ME brak Mu charyzmy i chyba jest na wszystko obrażony.
Reasumując,jeżeli nic się nie zmieni w grze i mentalności naszych grajków to nie będziemy mieli tej jesieni już powodów do radości.
mayday77

Postprzez mario999 2007-09-23, 7:41 pm

a ja uwazam ze mecz przegral kowalik ustawieniem 4-5-1. moim zDANIEM JAK IDZIE TO SIE NIE ZMIENIA. ZMIENIL NA LKS PACHA NA BERLINSKIEGO I WIDZIELISMY EFEKTY TERAZ ZNOWU ROSZADY. U SIEBIE GRAC JEDNYM NAPASTNIKIEM I JESZCZE W DODATKU STATYCZNYM FOLCEM TO SAMOBOJSTWO. DZIEKUJEMY PANIE KOWALILK ZA MYSL TAKTYCZNA
mario999

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-09-23, 7:50 pm

Moi Drodzy Ziomole - nie jestescie obiektywni i nie jestescie Kibicami Zaglebia
sledzilem ten mecz bardzo uwaznie przed Komputerem - wiekszość z Was nie podaje
momentu najwazniejszego w calym meczu a mianowicie przy stanie 0-1 nasze
druzyna zdobywa prawidlowo bramke na 1-1 a sedzia Pan Granat jej nie uznaje
wg moich kryteriow ten Pan Sedzia Miedzynarodowy od poniedzialku nie powinien
sedziowac spotkan ligowych przez jakis czas, tak sie postepuje w innych Ligach Pilka-
rskich.
Ja nie wiem jak by sie mecz potoczyl gdyby sedzia uznal bramke, nie koniecznie
nasze Zaglebie musialo przegrac. Mam na mysli remis.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Darian 2007-09-23, 8:37 pm

Jak się ma takich "obrońców" jakich my mamy to nie ma co liczyć na jakieś zdobycze punktowe z potentatami naszej ligi. My możemy prowadzić walkę z pozostałymi beniaminkami.
A Kowalik nie chciał Papy Samby Be. Bo mamy podobnego kalibru graczy phiiiii dobre sobie. :551:
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna