Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec 25.08

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2007-08-26, 2:03 pm

POWTÓRZĘ TO, CO JUŻ KIEDYS BYŁO NAPISANE.
Lepiej RAZ przegrac 0:5 z Legią(czy też każdą inną drużyną z tej półki), niż PIĘC RAZY zaliczyc 0:1 z drużynami pokroju "łódzkich", bytomskich czy innych podobnych, będących w Naszym zasięgu. I mimo że grac należy z każdym, to niestety nie mamy takiej siły w drużynie, aby z każdym mozna było "coś ugrac"...
Pozdrawiam optymistów !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Robson_2006sc 2007-08-26, 2:47 pm

Arek W napisał(a):
eric napisał(a):Error!!
Error z tym co wyprawiają nasi napastnicy, obrońcy. Error z grą na tym poziomie z takimi zawodnikami. Szkoda, że tyle czekało się na Ekstraklasę, a jak się już w niej znaleźliśmy (w ten czy inny sposób) to trzeba ścierpieć takie porażki. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś pisałem, iż skład to mamy tylko zbliżony tylko do bytomskiej Polonii. Obawiam się, że Górnik się rozkręci i nie można go brać pod uwagę jako spadkowicza. Widzew ( i tak ma naprawdę dobry skład) już biedny nie jest i w przerwie zimowe wzmocni się na pewno porządnie. ŁKS też ma kadrę mocniejszą niż nasza, a i cały czas robią jakieś przymiarki i widać, że coś tam się dzieje (chociaż biorę ich za drużynę jak najbardziej w naszym zasięgu). Odra pokazała, że jest od nas mocniejsza chociaż jest słaba. Liczę, że jeszcze Ruch będzie słaby. No i oczywiście Jaga. Niestety oni wszyscy punktują regularnie. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że jesteśmy naprawdę słabą drużyną i trzeba szczerze przyznać, że jeszcze bez własnego stadionu będzie bardzo ciężko. Jeszcze dużo meczy - owszem, ale mieliśmy na razie zdobyć tych punktów znacznie więcej (Odra, Ruch) a tu psikus. Obawiam się, że Kmiecik ma u Kowalika zagwarantowane miejsce w składzie dla dobra Wisły. A przecież ten chłopak jest tak skuteczny jak napastnicy Wisły w zeszłym sezonie (czyt, Paweł Brożek, Paulista). Folc był niewidoczny. Berek wyłączony i już nie ma pomocy. Skrzypek to nie słyszałem (słuchałem radiowej transmisji), żeby kogoś minął. Kozubek jak zwykle - kapa i jeszcze ta setka zmarnowana (ojojoj). Grosicki mijał jak pachołki naszych obrońców. A trzeba przyznać, że i tak Urban nas oszczędził nie wpuszczając Radovicia. Nawet wystawił Rzeźniczaka, a tego chłopa to się cieszyli na Widzewie, że już u nich nie gra bo taki słaby, ale i tak nikt z naszych go nie minął. Żenada.
Bensz nas też nie uratował (chociaż nie wiem jakie bramki wpuścił) ale dwa razy tylko obronił - statystki słabe.
Teraz chciałbym się dowiedzieć czemu kibice jadący na mecz wspierają protest kibiców przeciwko właścicielom klubu? Co was to obchodzi? Skąd wiecie kto ma rację? ITI chce zrobić profesjonalny klub, w którym nie ma miejsca na władzę sprawowaną przez kibiców, a 'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety" - jest Legia, a dzięki temu, że zarząd postępuje tak jak postępuje Legia będzie mogła grać w przyszłym sezonie w pucharach. A chyba to jest najważniejsze a nie to, że Staruch nie może odpalać rac i prowadzić dopingu na Żylecie. Kibicom Legii z SKLW porembało się w głowach i robią partyzantkę na Ł3. Dajcie już spokój i trzeba kibicować Zagłębiu a nie Legii. Teraz Legia jest podzielona i nie podoba mi się to, że trzymacie jedną ze stron (pisze do tych co ryczeli te hasła na meczu). To samo w tym kierunku, przegrywamy 5:0 a "kibice" Zagłębia śpiewają Legia Mistrz - no nie!! Porażka. I w dupie mam, że mnie pojedziecie, bo ja też kibicuje Legii ale jako drużynie a nie kibicom i nikt ze mnie nie wyrwie myśli jaka ma cała Polska o Zagłębiu - zachowujecie się jak hau hau'y Legii. Trzeba się trochę zastanowić co 'bracia' robili na meczu z Jagą u nas i nie tylko...
Pzdr

Gratuluje konkretnej wypowiedzi!
Jestem podobnego zdania,zwłaszcza w kwestii tego że jesteśmy dupolizami Legii!!!

Śpiewaj co chcesz jezeli Ci sie zgoda nie podoba to nie śpiewaj proste,napewno nic wiecej Ci sie nie uda zdziałać.Co do Arka widze ze tylko pościki nabija jakie to sytuacje mielismy acha ale gdzie byles w trakcie meczu ,,kibicu"
Robson_2006sc

Postprzez Arek W 2007-08-26, 3:51 pm

Robson_2006sc napisał(a):
Arek W napisał(a):
eric napisał(a):Error!!
Error z tym co wyprawiają nasi napastnicy, obrońcy. Error z grą na tym poziomie z takimi zawodnikami. Szkoda, że tyle czekało się na Ekstraklasę, a jak się już w niej znaleźliśmy (w ten czy inny sposób) to trzeba ścierpieć takie porażki. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś pisałem, iż skład to mamy tylko zbliżony tylko do bytomskiej Polonii. Obawiam się, że Górnik się rozkręci i nie można go brać pod uwagę jako spadkowicza. Widzew ( i tak ma naprawdę dobry skład) już biedny nie jest i w przerwie zimowe wzmocni się na pewno porządnie. ŁKS też ma kadrę mocniejszą niż nasza, a i cały czas robią jakieś przymiarki i widać, że coś tam się dzieje (chociaż biorę ich za drużynę jak najbardziej w naszym zasięgu). Odra pokazała, że jest od nas mocniejsza chociaż jest słaba. Liczę, że jeszcze Ruch będzie słaby. No i oczywiście Jaga. Niestety oni wszyscy punktują regularnie. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że jesteśmy naprawdę słabą drużyną i trzeba szczerze przyznać, że jeszcze bez własnego stadionu będzie bardzo ciężko. Jeszcze dużo meczy - owszem, ale mieliśmy na razie zdobyć tych punktów znacznie więcej (Odra, Ruch) a tu psikus. Obawiam się, że Kmiecik ma u Kowalika zagwarantowane miejsce w składzie dla dobra Wisły. A przecież ten chłopak jest tak skuteczny jak napastnicy Wisły w zeszłym sezonie (czyt, Paweł Brożek, Paulista). Folc był niewidoczny. Berek wyłączony i już nie ma pomocy. Skrzypek to nie słyszałem (słuchałem radiowej transmisji), żeby kogoś minął. Kozubek jak zwykle - kapa i jeszcze ta setka zmarnowana (ojojoj). Grosicki mijał jak pachołki naszych obrońców. A trzeba przyznać, że i tak Urban nas oszczędził nie wpuszczając Radovicia. Nawet wystawił Rzeźniczaka, a tego chłopa to się cieszyli na Widzewie, że już u nich nie gra bo taki słaby, ale i tak nikt z naszych go nie minął. Żenada.
Bensz nas też nie uratował (chociaż nie wiem jakie bramki wpuścił) ale dwa razy tylko obronił - statystki słabe.
Teraz chciałbym się dowiedzieć czemu kibice jadący na mecz wspierają protest kibiców przeciwko właścicielom klubu? Co was to obchodzi? Skąd wiecie kto ma rację? ITI chce zrobić profesjonalny klub, w którym nie ma miejsca na władzę sprawowaną przez kibiców, a 'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety" - jest Legia, a dzięki temu, że zarząd postępuje tak jak postępuje Legia będzie mogła grać w przyszłym sezonie w pucharach. A chyba to jest najważniejsze a nie to, że Staruch nie może odpalać rac i prowadzić dopingu na Żylecie. Kibicom Legii z SKLW porembało się w głowach i robią partyzantkę na Ł3. Dajcie już spokój i trzeba kibicować Zagłębiu a nie Legii. Teraz Legia jest podzielona i nie podoba mi się to, że trzymacie jedną ze stron (pisze do tych co ryczeli te hasła na meczu). To samo w tym kierunku, przegrywamy 5:0 a "kibice" Zagłębia śpiewają Legia Mistrz - no nie!! Porażka. I w dupie mam, że mnie pojedziecie, bo ja też kibicuje Legii ale jako drużynie a nie kibicom i nikt ze mnie nie wyrwie myśli jaka ma cała Polska o Zagłębiu - zachowujecie się jak hau hau'y Legii. Trzeba się trochę zastanowić co 'bracia' robili na meczu z Jagą u nas i nie tylko...
Pzdr

Gratuluje konkretnej wypowiedzi!
Jestem podobnego zdania,zwłaszcza w kwestii tego że jesteśmy dupolizami Legii!!!

Śpiewaj co chcesz jezeli Ci sie zgoda nie podoba to nie śpiewaj proste,napewno nic wiecej Ci sie nie uda zdziałać.Co do Arka widze ze tylko pościki nabija jakie to sytuacje mielismy acha ale gdzie byles w trakcie meczu ,,kibicu"

Niektórzy ludzie w tym kraju pracują,jeśli o tym jeszcze nie wiesz!
Arek W

Postprzez kibic(L) 2007-08-26, 4:11 pm

eric napisał(a):'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety"

Gdyby Zagłębie było w podobnej sytuacji i kibice (L) skandowaliby podobne hasła pewnie zrobiłoby ci się miło... Ale co ty mozesz o tym wiedzieć. Kibicuj sobie piłkarzom.
kibic(L)

Postprzez canis 2007-08-26, 4:20 pm

Wielkie dzieki dla kibiców Zagłebia obecnych na meczu.Co by nie pisac...........dzieki za wsparcie!!
P.S.Skreśle "dwa " slowa do tych,którym nie podobal sie doping na meczu i widzieli by go chetnie inaczej-taka NIESTETY jest sytuacja i musimy to jakos wytrzymac-.........małe motto;"zycie depcze wyobraźnie".........a póki co internet............tyle

LEGIA WARSZAWA
canis

Postprzez BuliMDC 2007-08-26, 5:39 pm

Legia nam pokazala gdzie jest nasze miejsce
BuliMDC

Postprzez Duch 2007-08-26, 6:53 pm

znalazlem po meczu plecak( bluza , deszczowka i pare innych drobiazgów ) po sprawdzeniu jego zawartosci wnioskuje , ze nalezal on raczej do kogos z Sosnowca
Duch
Legionista

Postprzez Bizoniasty 2007-08-26, 7:02 pm

Z tym dupolizaniem to ktos tam przegial pale. A co jak Legia po kazdej bramce spiewala o Zagłębie o Sosnowiec to co robili to sobie dla jaj ? Moze, zeby nas upokorzyc co ? I jestem pewny, ze nawet jakby nie bylo protestu to robili by tak samo... Bylismy w barze, to bez przerwy bylem pytany czy mam co pic, co palic. Jeden czlowiek nawet chcial nam bilety na pociag kupic, dlaczego co ? Wielu co pojechalo wczesniej to co u rodziny spalo ? W hotelach moze? Nie u Warszawiakow, ktorych znaja z wyjazdow. Dlatego przeszlo to moje najsmielsze oczekiwania jak zostalismy tam ugoszczeni. Dlatego jestesmy "gorolami", mowimy, tak samo, tak samo myslimy, mamy te same wartosci moralne. Jestesmy identyczni. Poprostu bracia
Bizoniasty

Re: Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec 25.08

Postprzez Swiru 2007-08-26, 7:29 pm

Wierzule w wygrana naszego Zagłebia lecz sie pomyliłem nasz przyjaciel Legia pokonal nas 5:0 to duzo i niemamy szansy. Jak wygralismy z Polonia było super a teraz znowu poraszka.

PS. mam prosbe zna ktos stronke z fajnymi tapetami Zagłębia Sosnowiec
Swiru

Postprzez kubeł_1906 2007-08-26, 7:49 pm

1 brake zapieprzyl Kłoda. przy drugiej Besz nie mial szans.
ale te 3 100% sytułacje Folca Kmiecika i juz nie pamietam kogo to jest kur.wa jakis zart, wypracowujemy sobie 3 super akcji i te debile strzelaja z 3 metrow 4 nad bramka :551:
czemu nie gra Prymula moze mi ktos powiedziec?? czy jest jakis konflik czy nie jest w formie poprostu?? w drugiej polowie poprostu nie istnielismy, BEnsz ogolnie nie najgorzej lecz do ideału tez troche brakuje, troche zapieprzył z Grosickim bo nie potrzebnie wyszedl.
wniosek taki ze brakuje nam wykonczenia w postaci bramki, potrafimy wyprowadzic akcje ale nie umiemy strzelic, wiec wg mnie ostatnia nadzieja moze byc Prymula chyba ze stracil forme....
kubeł_1906

Postprzez peterrabit3 2007-08-26, 7:51 pm

Nikt nie ma sentymentow....0 - 5....Tak traktuje sie slabe druzyny ktora niewatpliwie jest Zaglebie......
Musimy dalej chwalic trenera na tym forum...pisac ze nie ma lepszego fachowca....trafione transfery....swietni gracze....
W Sosnowcu zatrudnia sie do 1 ligi osobe ktora spuscila zespol z 2 do 3 ....To jakis absurd....Na dodatek trenerzyna sprowadza kolegow z 3 ligowego{po sezonie} Zabierzowa by wzmocnic 1 ligowe Zaglebie....Jestem rozgoryczony
Wiedzialem ze z Legia nie zdobedziemy punktu ale nie myslalem ze przegramy w tak drastycznych rozmiarach...
Dziekujemy panie kowalik.....
Troche ambicji z szybka decyzja bo to juz 5 mecz....Dziekujemy
peterrabit3

Postprzez Przemek26 2007-08-26, 8:22 pm

Jak czytam ...
Myśmy przyjechali z założeniem wywiezienia jakichś punktów. Było wiadomo, że Legia musi wygrać, a my mogliśmy zrobić niespodziankę

To mnie ****** szlag trafia. Oni musieli wygrać mu pojechali oblukać Pałac Kultury.
Macie takie podejście do gry w tym sezonie ???????????//
TO ******** BANDO ******** NAJEMNIKÓW W PODSKOKACH Z ZAGŁĘBIA *******!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano 2007-08-27, 6:10 am przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez Sir 2007-08-26, 8:48 pm

Przemek26 napisał(a):Jak czytam ...
Myśmy przyjechali z założeniem wywiezienia jakichś punktów. Było wiadomo, że Legia musi wygrać, a my mogliśmy zrobić niespodziankę

To mnie ***** szlag trafia. Oni musieli wygrać mu pojechali oblukać Pałac Kultury.
Macie takie podejście do gry w tym sezonie ???????????//
TO ******* BANDO ******** NAJEMNIKÓW W PODSKOKACH Z ZAGŁĘBIA ******!!!!!!!!!!

TO nie tylko Tobie otwiera się scyzoryk...

...po tym poznaje się PRAWDZIWEGO PIŁKARZA...niewazne czy gra z Realem, z Barca czy Legią czy z Czarnymi Sosnowiec...ma cały czas dawać z siebie maksa i walczyc o zwycięstwo....nic wiecej!
Ostatnio edytowano 2007-08-27, 6:11 am przez Sir, łącznie edytowano 1 raz
Sir

Postprzez Misaki 2007-08-26, 9:45 pm

Magazyn Orange Ekstraklasa: Legia, Legia, Legia, Legia a na koniec słowo o Zagłębiu :056:
I to jakie! - To nie jest nawet poziom 2 ligowy :056:
Rozumiem, że TVN , Legia to ITI ale to już przesada tak się rozpływać...
Misaki

Postprzez fan78 2007-08-26, 10:22 pm

Misaki napisał(a):Magazyn Orange Ekstraklasa: Legia, Legia, Legia, Legia a na koniec słowo o Zagłębiu :056:
I to jakie! - To nie jest nawet poziom 2 ligowy :056:
Rozumiem, że TVN , Legia to ITI ale to już przesada tak się rozpływać...
Widze ze to tez twój ulubiony program :056: Mnie najbardziej rozjebał dziennikarzyna z "Przegladu Sportowego" cytuje: "Ruch i Jagiellonia jeszcze cos wnoszą do tej ligi ale Polonia i Zagłębie...tu chyba PZPN był zbyt pobłażliwy" :galy:
fan78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna