Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krejzol 2007-07-13, 12:56 am

Przykro to mówić i życzę Adrianowi jak najlepiej, ale Marek ewidentnie zapierdzielił drugą bramkę, strzeloną przez Aguero. Dał się niestety zrobić jak dziecko. Oby wyciągnąl wnioski z tej sytuacji i oby nie powtowrzylo sie to na ligowych boiskach.
krejzol

Postprzez rauf 2007-07-13, 1:03 am

Persymona napisał(a):
tymin napisał(a):Tak, tylko z Argentyną w osłabieniu. Przez kartki nie grają: Fojut, Małecki i Danch. Będzie ciężko :/

Małecki?Gorzej jakby nie grał Marek,z tego Małeckiego media robią wielką gwiazdę,a prawda jest taka że to szybko biegający przeciętniak,co innego Fojut i Danch,bez nich może być ciężko.

z Janczyka wielka gwiazda , maly dzis zrobil swoje
rauf

Adrian Marek nieźle

Postprzez Blajpios 2007-07-13, 1:11 am

Janczyk - niestety, bo to młody człowiek - zaczyna robić minki jak gwiazda. Gwiazdą to jest ten Argentyńczyk, co strzelił 2gą bramkę. Janczyk - to daleko do niego, tyle że zaczyna zagrania gwiazdorskie.
A. Marek - bardzo dobrze w pierwszej połowie, z poświęceniem i głową, co zauważał operator kanadyjski kilka razy pokazując Marka jako sprawcę wygrania przez Polaków jakiejś sytuacji, tylko wtedy Jońca jakoś nie zauważał tego. Dobrze, że Engel zauważył. Przy bramce Marek rzeczywiście dał się ograć, tyle że nie jak dziecko, bo światową klasę pokazał Argentyńczyk, którego do tej sytuacji dopuszczono. No i potem - może i skutkiem "pokiereszowania" w I połowie - już niewiele sosnowiecki obrońca był widoczny, choć bynajmniej nie był najgorszy. Bynajmniej nie błyszczeli "wielcy z zagranicy" tak wychwalani Polacy (bo grają w Angli, Francji itp).
Blajpios

Postprzez PaprykarZ19 2007-07-13, 10:03 am

Dzielnie opór nasi stawiali Argentyńczykom. Śmiem twierdzić, że gdybyśmy "dowieźli" to 1:0 do przerwy, to Argentyńczykom byłoby bardzo ciężko i w regulaminowych 90minutach byśmy tego meczu nie przegrali. Adrian pokazał się z dobrej strony, wg mnie na pewno lepiej sobie radził od Strugarka. Janczyk zupełnie nie potrzebnie się tak zachował na koniec meczu, chyba że chciał na zakończenie turnieju jecze raz zwrócić na siebie uwagę. Za to fajnie uciszał ławkę rezerwowych Argentyny w stylu Batistuty ;D
Wku..rzył mnie Engel. Ten palant przy każdej nadażającej się okazji podkreśla jakie to mamy w Polsce dobre szkolenie, chyba nie było meczu naszej reprezentacji na tych mistrzostwach, przy którym nie skorzystałby z okazji do rozpływania się nad kunsztem szkoleniowym naszych trenerów młodzierzowych. Zakompleksiony rolmops ;D

Wiedzieliście że Marek ma na imię Łukasz? Kurcze, bo ja nie wiedziałem ;D Ale wczoraj oświecił mnie trener Dawidziuk ;>
PaprykarZ19

Postprzez _michaś 2007-07-13, 11:01 am

przeciętny mecz Marka którego Aguero co chwile wkręcał w ziemię, ale i tak o niebo lepiej niz Strugarek który grał jak drewno, szkoda że Janczyk w 5 minucie nei wykorzystał tej sytuacji i szkoda również bramki straconej na początku drugiej połowy gdzie ewidentnie zawalił Marek. Widziałem mecz Argentyny z Koreą Północną na tych mistrzostwach gdzie Argentna wymęczyła zwycięsto 1-0 po bramce Aguero z wolnego, na tej podstawie dawałem spore szanse Polakom, bo w tamtym meczu koreańczycy z północy robili z obroną argentyńską co chcieli , jendka dziś w nocy było inaczej :)
_michaś

Postprzez emdżej 2007-07-13, 11:03 am

Adrian Marek vel Bolek vel Łukasz - to już człowiek czterech imion. Zaprezentował się z dobrej strony i można obwiniać go za drugiego gola chociaż rzeczywiście Argentyńczyk go ośmieszył, ale zrobił to swoimi bajecznymi umiejętnościami. A Janczyk mistrzostwa zakończył kapitalnie :/
emdżej

Postprzez Sir 2007-07-13, 11:33 am

PaprykarZ19 napisał(a):Dzielnie opór nasi stawiali Argentyńczykom. Śmiem twierdzić, że gdybyśmy "dowieźli" to 1:0 do przerwy, to Argentyńczykom byłoby bardzo ciężko i w regulaminowych 90minutach byśmy tego meczu nie przegrali. Adrian pokazał się z dobrej strony, wg mnie na pewno lepiej sobie radził od Strugarka. Janczyk zupełnie nie potrzebnie się tak zachował na koniec meczu, chyba że chciał na zakończenie turnieju jecze raz zwrócić na siebie uwagę. Za to fajnie uciszał ławkę rezerwowych Argentyny w stylu Batistuty ;D
Wku..rzył mnie Engel. Ten palant przy każdej nadażającej się okazji podkreśla jakie to mamy w Polsce dobre szkolenie, chyba nie było meczu naszej reprezentacji na tych mistrzostwach, przy którym nie skorzystałby z okazji do rozpływania się nad kunsztem szkoleniowym naszych trenerów młodzierzowych. Zakompleksiony rolmops ;D

Wiedzieliście że Marek ma na imię Łukasz? Kurcze, bo ja nie wiedziałem ;D Ale wczoraj oświecił mnie trener Dawidziuk ;>

Z tym co Kolega napisał powyżej wypada się zgodzić.

To co mówi Engel ...powtarza NON stop o tej młodzieży...to jest śmiechu warte. Niech się lepiej przejedzie po Polsce i zobaczy ILE JEST ZDATNYCH BOISK do grania!

Odnośnie Bolka...to miło się patrzyło na to ze jest tam NASZ CZŁOWIEK...
Sir

Postprzez Przemek26 2007-07-14, 9:13 pm

Mimo że to temat piłkarski
Trzeba sobie powiedzieć prawdę
Frajersko przegraliśmy ten awans do niedzielnego finału w siatkarskiej Lidze Światowej w Spodku.
I set to błazenada jak w meczu z USA czy Francją. Tyle że to była Brazylia. Mając seta w garści przegrywamy i tym samym wyłączyłem mecz gdyż wiedziałem ze to juz koniec. I nie myliłem się.Porażka w I secie z Brazylia w przypadku Naszych siatkarzy = koniec meczu .
Nie można jednak wspomnieć o sędziach którzy tym całym finale LŚ byli takim samym pośmiewiskiem jak nasi piłkarscy.. A w szczególności w każdym meczu Polaków.
Przemek26

Postprzez Darian 2007-07-14, 10:45 pm

Po prostu przegrywamy mniejszym doświadczenia. Dzisiaj zagraliśmy z ułańską fantazją ale bez głowy. Brakowało takiego zwolnienia i spokoju w pewnych momentach kiedy gra nam nie szła.
A o traceniu wygranych setów nie mam zamiaru pisać. To stało się już taką naszą tradycja i nie wiem czy kiedykolwiek uda się nam to zjawisko wyzbyć. :566:
Darian

Postprzez fan78 2007-08-22, 5:18 pm

Do przerwy 2-0 w plecy.A Armenia prowadzi z Portugalią 1-0 :)
fan78

Postprzez mayday77 2007-08-22, 6:29 pm

Mecz w 2 połowie całkowicie dla nas.W odstępie 4 minut zdobyć 2 bramki to oznacza tylko jedno-mamy zespół który może nawiązać walkę z każdym zespołem.Iwański dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie, zawodnik "własnego podwórka".pokazały to mecze ze Stauą Bukareszt i dzisiejszy z Rosją.Podsumowując-jeżeli zagramy z taką konsekwencją jak w 2 połowie z Rosją to mamy duże szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu przeciwko Portugalii.
mayday77

Postprzez emdżej 2007-08-22, 8:15 pm

A mnie po tym meczu nasuwa się jedno pytanie. Czy naprawdę w Polsce nie znajdą się stoperzy lepsi niż Bąk i przede wszystkim Dariusz "Pomyłka" Dudka?
emdżej

Postprzez fan78 2007-08-22, 8:21 pm

Portugalia punkty juz straciła.Teraz zanosi sie na to ze i Serbia straci. :okulary:
35'' Belgia - Serbia 2:0
fan78

Postprzez Przemek26 2007-08-22, 8:25 pm

Tacy piłkarze jak Bąk , Dudka Matusiak , nie powinni mieć prawa na stadion gdzie gra Kadra wejśc. Szczególnie ten ostatni. On sie nawet nie łapie w klubie na trybuny. Widać było jego totalny brak zgrania. Nie potrafił przyjąć poprowadzić podać piłki. Zaczyna sie wystawianie za nazwisko i przeszłość jak za Janasa , oby się nie skończyło jak za Janasa. Jedyny plus to to że leo w szatni zjebał,te szmaty łącznie z ich matkami , żonami i kochankami, wyjebał pizdy które by na trybuny sie niezałapały w meczu rezerw druzyn przedszkolaków.
Przemek26

Postprzez Liberał 2007-08-22, 8:39 pm

Przemek wyluzuj po Matusiaku widać było, że od dluższego czasu nie gra ale jak jest w formie i strzelał bramki Serbii i Belgii to wszyscy go kochaja:D
Zreszta warunki do gry byly bardzo ciezkie i niektorym moglo to zdecydowanie utrudnic gre.
Chce powiedziec, ze nie wszyscy znosza dobrze takie upaly chociaz warunki byly te same dla obu druzyn.
pozdro
Liberał

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna