Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Persymona napisał(a):tymin napisał(a):Tak, tylko z Argentyną w osłabieniu. Przez kartki nie grają: Fojut, Małecki i Danch. Będzie ciężko :/
Małecki?Gorzej jakby nie grał Marek,z tego Małeckiego media robią wielką gwiazdę,a prawda jest taka że to szybko biegający przeciętniak,co innego Fojut i Danch,bez nich może być ciężko.
PaprykarZ19 napisał(a):Dzielnie opór nasi stawiali Argentyńczykom. Śmiem twierdzić, że gdybyśmy "dowieźli" to 1:0 do przerwy, to Argentyńczykom byłoby bardzo ciężko i w regulaminowych 90minutach byśmy tego meczu nie przegrali. Adrian pokazał się z dobrej strony, wg mnie na pewno lepiej sobie radził od Strugarka. Janczyk zupełnie nie potrzebnie się tak zachował na koniec meczu, chyba że chciał na zakończenie turnieju jecze raz zwrócić na siebie uwagę. Za to fajnie uciszał ławkę rezerwowych Argentyny w stylu Batistuty ;D
Wku..rzył mnie Engel. Ten palant przy każdej nadażającej się okazji podkreśla jakie to mamy w Polsce dobre szkolenie, chyba nie było meczu naszej reprezentacji na tych mistrzostwach, przy którym nie skorzystałby z okazji do rozpływania się nad kunsztem szkoleniowym naszych trenerów młodzierzowych. Zakompleksiony rolmops ;D
Wiedzieliście że Marek ma na imię Łukasz? Kurcze, bo ja nie wiedziałem ;D Ale wczoraj oświecił mnie trener Dawidziuk ;>
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack