barthez napisał(a):stoner napisał(a):quantusis napisał(a):Moim zdaniem musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać na efekty prac na Ludowym. Nie ma się co gorączkować, firma biorąca udział w zamówieniu publicznym ( a w taki sposób został wyłoniony wykonawca oświetlenia) jest zobowiązana do przedstawienia pewnych dokumentów (zainteresowanych odsyłam do ustawy prawo zamówień publicznych) które ją uwiarygadniają. Ponadto w każdej umowie są tzw. kary umowne za nieterminowe wykonanie prac. Myślę, że to jak i bieżąca kontrola ze strony MOSiRU w zupełności wystarczy aby umowa została zrealizowana.
Pozdrawiam
I to będzie jedyna korzyść naszego awansu do OE. Mając zaplecze będzie można walczyć o nią ponownie od III ligi
Jak czytam takie debilne wpisy to zastanawiam się jaki kretyn to napisał, bo na pewno nie kibic Zagłębia. Piłkarze też udowodnili że nie utożsamiają się z takimi mądralami co serwują głupie daleko terminowe prognozy po trzech rozegranych meczach i dziś ograli Polonię! Walczymy o II ligę!!!(dziwnie to brzmi ale tylko to nam pozostało)
Ty nic wielce mądrego też nie napisałeś. Wg mnie kara jest za surowa i najpierw poowinnismy walczyc o jej obnizenie, dopoki sie nieuprawomocni. Potem dopiero walczyc o jak najmniejsze konsekwencje. Szczerze mowiac czulem, ze dostaniemy degradacje, ale bez zadnych ujemnych punktow. Ciagle wierze, ze po odwolaniu sie bedzie przynajmniej bez tych minus 4.