Zagłębie Sosnowiec - Polonia bytom 18.08.2007.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bizoniasty 2007-08-19, 12:43 pm

O nie zgodze sie, ze to byl slaby mecz Berka. Pierwszy raz od jakiegos czasu widzialem tego Berensztajna co kiedys. Rozgrywal pilke i do tego w trudnych momentach potrafil przytrzymac pilke przy nodze i zyskac troche czasu. Wogole pilakrzy mamy wspanialych, nie wszystkie druzyny tak robia, ale nasi pilakrze zawsze podbiegaja do kibicow by razem zaspiewac i podziekowac. Tutaj najbardziej widac radosc z gry w takim zespole jak Zagłębie. Do tego jeszcze pozdrowienia kiedy wyprzedzali kolumne kibicow swoim autokarem. Za to wlasnie uwielbiam naszych pilkarzy. Najlepiej chyba wypadl Arek Kloda, mimo, ze gral 45 minut to pokazal ogromna klase
Bizoniasty

Postprzez Sir 2007-08-19, 1:12 pm

Przemek26 napisał(a):Wracając na moment do sytuacji po której padła nieuznana bramka dla Polonii ............
Ze skrótu zamieszczonego kilka postów wyżej wygląda że bramka padła prawidłowo. No cóż. Od pierwszego meczu z Lechem , decyzję sędziów wg. mnie pozbawiły nas 3 pkt.

Z trybun wydawalo się że byl spalony ponad metrowy...ale po obejrzeniu powtórki powiem to co powiedziałem przed meczem: " limit pecha się już wyczerpał ".

Bylismy przez 75min zespolem lepszym...i zwycięstwo nam się nalezało.
Sir

Postprzez castor 2007-08-19, 1:35 pm

Nie byłem wprawdzie na meczu ale słuchałem relacji w radiu - w jedynce - co do Białka - dziennikarz podkreślał, że grał bardzo dobrze i wywiązywał się ze swoich obowiązków bez problemów. Domyślam się skąd mogą być straty - brak zgrania z zespołem - to oczywiste - na potencjał i właściwą grę trzeba poczekać - z meczu na mecz będzie się rozkręcał - wtedy jeszcze raz porozmawiamy o perspektywach. Wiadomo, że nie można oceniać gry zawodnika dlatego tylko że w dwóch sytuacjach miał głupie straty i serca zabiły nam mocniej - na szczęście bez konsekwencji. Wierzę, że będzie mocnym punktem zespołu - nie skreślam. Folca tez skreślano - a po wczorajszym meczu widzę same superlatywy - gdzie są krytycy? Pozdrawiam

[ Dodano: 19-08-2007, 2:44 ]
Jak emocje opadną można zobaczyć mecz we wtorek na Canal + Ciekawy jestem jak to wygląda z perspektywy kilku kamer ;) Pewnie piłkarze też obejrzą ten mecz - Legia trudny przeciwnik - czas eliminować błędy - nie liczmy na punkty tylko na ambitną i waleczną postawę
castor

Postprzez Sir 2007-08-19, 1:55 pm

castor napisał(a):Nie byłem wprawdzie na meczu ale słuchałem relacji w radiu - w jedynce - co do Białka - dziennikarz podkreślał, że grał bardzo dobrze i wywiązywał się ze swoich obowiązków bez problemów. Domyślam się skąd mogą być straty - brak zgrania z zespołem - to oczywiste - na potencjał i właściwą grę trzeba poczekać - z meczu na mecz będzie się rozkręcał - wtedy jeszcze raz porozmawiamy o perspektywach. Wiadomo, że nie można oceniać gry zawodnika dlatego tylko że w dwóch sytuacjach miał głupie straty i serca zabiły nam mocniej - na szczęście bez konsekwencji. Wierzę, że będzie mocnym punktem zespołu - nie skreślam. Folca tez skreślano - a po wczorajszym meczu widzę same superlatywy - gdzie są krytycy? Pozdrawiam

[ Dodano: 19-08-2007, 2:44 ]
Jak emocje opadną można zobaczyć mecz we wtorek na Canal + Ciekawy jestem jak to wygląda z perspektywy kilku kamer ;) Pewnie piłkarze też obejrzą ten mecz - Legia trudny przeciwnik - czas eliminować błędy - nie liczmy na punkty tylko na ambitną i waleczną postawę

Folc jest ambitny, biega i walczy i za to mu chwała. Strzelił bramkę..dającą nam 3 pkt. Ale powinien strzelić jeszcze conajmniej 1 bramkę...i jak ktoś to napisał Folc jest zawodnik pola karnego...bo cięzko zauwazyc aby Folc wdawał się w drybling mijał obrońców...i często wychodzą u niego braki w technice. Nad tym musi popracować. Jeśli będzie mocno pracował na treningach może stać się pewnym punktem naszej druzyny...

Za to Kmiecik pokazał swój kunszt...pokazał że jest NAJLEPIEJ WYSZKOLONYM TECHNICZNIE napastnikiem w naszej druzynie...natomiast ciągle brakuje mocnego uderzenia po rogu...on strzela w bramkarza...zazwyczaj. Musi troszkę nad tym popracować.

PS Dawid chyba przeżywa drugą młodość?:)
Sir

Postprzez fan78 2007-08-19, 2:38 pm

robson_77 napisał(a):Czemu w meczu z Polonią nie było Prymuli nawet na ławce rezerwowych ?
Trener dal mu tym samym do zrozumienia ze wcale nie jest niezbedny w tej druzynie i bez niego Zagłębie doskonale sobie daje rade,a ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia to mam nadzieje ze z Legią tez odpocznie.Kowalik=szacun!
fan78

Postprzez oooo 2007-08-19, 6:43 pm

co mecz to wyjazd , fajnie hehehe
oooo

Postprzez Misaki 2007-08-19, 9:31 pm

Oglądam właśnie magazyn OE i się nieźle wkurzyłem...oczywiście nasz mecz został przedstawiony jako derby śląska ( pominę to, że na dodatek małe)
I teraz sprawa...Ja mogę napisać do redakcji z prośbą o sprostowanie tego ale zapewne odniesie to mierny skutek więc kto może niech wysyła. Zasypmy ich wiadomościami bo ja się tak wkurzać już nie mogę. Najlepiej zrobić jakąś akcję, która polegała by na wysyłaniu masowym i pouczaniu dziennikarzy...Można by przyszykować dokładny tekst i wtedy można rozsyłać...echh
Misaki

Postprzez marcin___ 2007-08-19, 10:11 pm

no to sporzad teks podaj link i bedziemy wysylac:D
A ja wlasnie jestem w nie malym szoku jak zobaczylem ze folc jest w 11 kolejki:D nie bylem na meczu wiec jak gral nei wiem ale po wczesniejszych meczach byl no lekko mowiac slaby pierwsze co zrobilem to zastanowilem sie co sie dzieje z tym swiatem ale jak juz ochlonalem.. to gratulacje dla folca:D chociaz i tak za nim nie przepadam;)
OBY CO KOLEJKE;)
marcin___

Postprzez fan78 2007-08-19, 10:53 pm

Ja z kazdym nastepnym magazynem Orange Ekstraklasa utwierdzam sie w przekonaniu ze trza juz chyba nabyc "Cyfre+".Strasznie mnie drazni ten Salak i jego wywody...Zeby nie bylo calkiem off-topowo to dodam ze Folc w 11 kolejki zasłużenie,zagrał dobry mecz.
fan78

Postprzez wierny do końca 2007-08-20, 7:16 am

fan78 napisał(a):Ja z kazdym nastepnym magazynem Orange Ekstraklasa utwierdzam sie w przekonaniu ze trza juz chyba nabyc "Cyfre+".Strasznie mnie drazni ten Salak i jego wywody...Zeby nie bylo calkiem off-topowo to dodam ze Folc w 11 kolejki zasłużenie,zagrał dobry mecz.

zaoszczędzisz kasę nie kupując C+...uwierz mi, że Salak mimo tego, że wkurwia nie jest najgorszy!!! Oglądając C+ wcale nie stracisz mniej nerwów! TVN bazuje na materiałach z C+!!!
wierny do końca

Postprzez Ajax_dg 2007-08-20, 8:43 am

hehe widze ze nie tylko mnie wkurzył wczoraj prowadzacy OE TVN :)

małe derby śląska .. .wrrr szukalem jakiegos maila do nich ale z mizernym skutkiem :(

...co do Folca - mile zaskoczenie ze znalazl sie w 11 kolejki
Ajax_dg

Postprzez emdżej 2007-08-20, 8:56 am

Salak prowadząc ten magazyn już nie pierwszy raz pokazał, że Zagłębia nie lubi. Nie ma jak bezstronna telewizja
emdżej

Postprzez Misaki 2007-08-20, 12:31 pm

Ajax_dg napisał(a):hehe widze ze nie tylko mnie wkurzył wczoraj prowadzacy OE TVN :)

małe derby śląska .. .wrrr szukalem jakiegos maila do nich ale z mizernym skutkiem :(

...co do Folca - mile zaskoczenie ze znalazł sie w 11 kolejki

mam ten sam problem szukam szukam i nic :(
Jeśli ktoś by znalazł to proszę o zamieszczenie jakiegoś kontaktu do nich
Misaki

Postprzez Blajpios 2007-08-20, 1:49 pm

Misaki napisał(a):
Ajax_dg napisał(a):hehe widze ze nie tylko mnie wkurzył wczoraj prowadzacy OE TVN :)

...co do Folca - mile zaskoczenie ze znalazł sie w 11 kolejki

mam ten sam problem szukam szukam i nic :(
Jeśli ktoś by znalazł to proszę o zamieszczenie jakiegoś kontaktu do nich

Pozostaje do wykorzystania strona tvn, po prostu. Tam w dziale kontakt jest formularz http://www.tvn.pl/kontakt.html gdzie też jest dość ubogo, czyli możliwość skierowania tylko do biura prasowego, biura reklamy, działu kontaktu z widzami i spraw serwisu www chyba. W każdym razie, dział kontaktu albo biuro prasowe - mogą być odpowiednie, w temacie lub na początku można zaznaczyć, o co chodzi. Ten dział kontaktu zresztą, to będzie chyba i ten, do którego jest podany adres: widzowie@tvn.pl
Blajpios

Postprzez Ajax_dg 2007-08-20, 3:01 pm

Blajpios skorzystałem z tego formularza i wyslalem do nich notkatkę... jesli ktos sie poczul urazony tym faktem to moze tez niech wysle cos od siebie.. oczywiscie kulturalnego i grzecznego :)

....a wtedy może za tydzien w magazynie bedzie male sprostowanie... :)

heh... małe derby śląska... ehhh

pozdro :)
Ajax_dg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack