Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):Wracając na moment do sytuacji po której padła nieuznana bramka dla Polonii ............
Ze skrótu zamieszczonego kilka postów wyżej wygląda że bramka padła prawidłowo. No cóż. Od pierwszego meczu z Lechem , decyzję sędziów wg. mnie pozbawiły nas 3 pkt.
castor napisał(a):Nie byłem wprawdzie na meczu ale słuchałem relacji w radiu - w jedynce - co do Białka - dziennikarz podkreślał, że grał bardzo dobrze i wywiązywał się ze swoich obowiązków bez problemów. Domyślam się skąd mogą być straty - brak zgrania z zespołem - to oczywiste - na potencjał i właściwą grę trzeba poczekać - z meczu na mecz będzie się rozkręcał - wtedy jeszcze raz porozmawiamy o perspektywach. Wiadomo, że nie można oceniać gry zawodnika dlatego tylko że w dwóch sytuacjach miał głupie straty i serca zabiły nam mocniej - na szczęście bez konsekwencji. Wierzę, że będzie mocnym punktem zespołu - nie skreślam. Folca tez skreślano - a po wczorajszym meczu widzę same superlatywy - gdzie są krytycy? Pozdrawiam
[ Dodano: 19-08-2007, 2:44 ]
Jak emocje opadną można zobaczyć mecz we wtorek na Canal + Ciekawy jestem jak to wygląda z perspektywy kilku kamer ;) Pewnie piłkarze też obejrzą ten mecz - Legia trudny przeciwnik - czas eliminować błędy - nie liczmy na punkty tylko na ambitną i waleczną postawę
Trener dal mu tym samym do zrozumienia ze wcale nie jest niezbedny w tej druzynie i bez niego Zagłębie doskonale sobie daje rade,a ze zwycieskiego skladu sie nie zmienia to mam nadzieje ze z Legią tez odpocznie.Kowalik=szacun!robson_77 napisał(a):Czemu w meczu z Polonią nie było Prymuli nawet na ławce rezerwowych ?
fan78 napisał(a):Ja z kazdym nastepnym magazynem Orange Ekstraklasa utwierdzam sie w przekonaniu ze trza juz chyba nabyc "Cyfre+".Strasznie mnie drazni ten Salak i jego wywody...Zeby nie bylo calkiem off-topowo to dodam ze Folc w 11 kolejki zasłużenie,zagrał dobry mecz.
Ajax_dg napisał(a):hehe widze ze nie tylko mnie wkurzył wczoraj prowadzacy OE TVN :)
małe derby śląska .. .wrrr szukalem jakiegos maila do nich ale z mizernym skutkiem :(
...co do Folca - mile zaskoczenie ze znalazł sie w 11 kolejki
Misaki napisał(a):Ajax_dg napisał(a):hehe widze ze nie tylko mnie wkurzył wczoraj prowadzacy OE TVN :)
małe derby śląska .. .wrrr szukalem jakiegos maila do nich ale z mizernym skutkiem :(
...co do Folca - mile zaskoczenie ze znalazł sie w 11 kolejki
mam ten sam problem szukam szukam i nic :(
Jeśli ktoś by znalazł to proszę o zamieszczenie jakiegoś kontaktu do nich
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak