Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
sosnowiczanin ! napisał(a):Na dobre i na złe
i w każdej lidze
Zawsze będziemy tam
Gdzie oni będą grać !!!
Schabu napisał(a):Tolek zgadzam się z tobą choć może nie do końca.Oto moje zdanie.Na pewno uważam,że zważywszy na te wszystkie afery,ten awans był nie porozumieniem.
Jestem starszym kibicem już, który nie jeden mecz oglądał przeżywał itd.
Bo na tym stadionie jestem od łebka.Byłem też na nie jednym wyjeżdzie itd.
Ale to nie ma teraz znaczenia.
Bo najbardziej mnie boli to,że tak jak wcześniej pisałem był to najgorszy awans w historii klubu do pierwszwj ligi!
Teraz już wiemy dlaczego!!!
Dlatego,że wychowankowie klubu sprzedawali mecze!!! Nie tylko zresztą.
Teraz już wiem dlaczego człowiek wkurwiał się niemal na każdym meczu.A oni pomimo tego,że byli faworytami ligi to mieli w dupie nas kibiców.
Oni woleli u bukmachera trafić.
Mam nadzieję,że klub zażąda takich odszkodowań od tych jełopów,że się ku...a posrają z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez tych imbecylów cierpimy my kibice!!
Którzy tracili głos na nie jednym meczu,opuszczali rodziny,aby poświęcić swój czas dla ukochanej drużyny!
Piłkarze typu alkoholik Teresa czy inni pokazali nam gdzie nas mają!
Lacha wschodząca gwiazda kiedyś ligi,dziś jest tylko śmieciem gdzieś w czwartej lidze!
Gdybym wcześniej wiedział,że jest w tym zamieszany już by leżał pod McDrivem.
Powracając do meczu to trzeba wziąść pod uwagę to,że gramy cały czas na wyjeżdzie i to na pewno nie wpływa pozytywnie na drużynę.No ale znów typowo polska mentalność po co wcześniej coś zrobić jak można póżniej.
Po za tym straciliśmy w zasadzie 4 podstawowych zawodników.
Śmierdzący Lacha i Teresa,oraz goście mający głownie w głowie kasę Peskovic i Prymuła.Teraz mamy efekty jakie mamy.Wpierdol co mecz i śmiech większości kiboli którzy drwią z nas za przekupstwa,a to przecież nie nasza wina.
Jest ciężko,będzie ciężko i będzie bardzo ciężko.
A morale z każdym meczem są coraz mniejsze.
daro napisał(a):Kurza twarz.... Tolek,to co napisales.... Nie potrafie tak pisac...Ale zajebiscie to napisales.Nie wiem czy serio masz 14 lat,ja mam prawie 30,ale poczekam jeszcze 4 lata az bedziesz mial 18 i chetnie postawie Ci Browarka ! Dobrze ze mamy takich kibicow .
pozdro
mario999 napisał(a):wiekszosc z was tu piszacych nie byla na meczu a k***a zabiera glos na temat meczu. tacy z was kibice przed komputerem. gdybysmy wygrali 1-0 a byla taka szansa gdyby kmiecik wykorzystal 100, inaczej byscie piskali i zachwalali jak to zaglebie dobrze gralo. pozdrowienia dla wszystkich obecnych na meczu i prawdziwych kibicow a nie tych siedzacych przed komputerem i tylko potrafiacych narzekac. zaglebie nie potrzebuje takich kibicow. jak wam sie niepodoba to zmiencie forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników