pierwsze 20 minut ok, później totalne dno.
szkoda gadać
3 liga za rok .
Ale warto było...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
laBombonera napisał(a):Xavier88 napisał(a):Jeszcze nigdy nie zabieralem głosu na temat wyboru trenera. .
I nie zabieraj,qrwa czlowieku tylko dwie kolejki za nami :560:
psv napisał(a):Przegraliśmy mecz dzięki sędziemu i tyle. Gwizdał dla odry jak tylko mógł, a z karnym to była przesada.
PIE...LONY pzpnhttp://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/ ... es/573.gif
666 napisał(a):psv napisał(a):Przegraliśmy mecz dzięki sędziemu i tyle. Gwizdał dla odry jak tylko mógł, a z karnym to była przesada.
Kolego nie przesadzaj że przegraliście przez sędziego. Należy czasem zachowac trochę obiektywizmu. Ja zgadzam się z Tobą że w tej sytuacji powinien być rzut karny ale popatrz w drugą stronę... Dla nas nie uznał bramki choć nie wiadomo czemu, spalonego ewidentnie nie było, faulu także. Druga sprawa kontrowersyjna to raz po rzucie wolnym wątpliwości czy nie przeszła piłka za linię całym obwodem. Zresztą nawet wczoraj w tv mówili że nie wiadomo. Więc stary nie płacz że wasz przekręcili czy coś bo z przekroju meczu wasza drużyna była słabsza i tyle. Pozdro
Osman napisał(a):666 napisał(a):psv napisał(a):Przegraliśmy mecz dzięki sędziemu i tyle. Gwizdał dla odry jak tylko mógł, a z karnym to była przesada.
Kolego nie przesadzaj że przegraliście przez sędziego. Należy czasem zachowac trochę obiektywizmu. Ja zgadzam się z Tobą że w tej sytuacji powinien być rzut karny ale popatrz w drugą stronę... Dla nas nie uznał bramki choć nie wiadomo czemu, spalonego ewidentnie nie było, faulu także. Druga sprawa kontrowersyjna to raz po rzucie wolnym wątpliwości czy nie przeszła piłka za linię całym obwodem. Zresztą nawet wczoraj w tv mówili że nie wiadomo. Więc stary nie płacz że wasz przekręcili czy coś bo z przekroju meczu wasza drużyna była słabsza i tyle. Pozdro
o nie, sędzia na pewno nie był obiektywny!
Przykład chociażby sytuacja z drugiej połowy, gdy Hosić wskakuje na plecy att z Odry i faul, 60sekund póżniej na Kmiecika skacze def Odry i nawet nie zareagowal, jakby nie zauważył :/
Poza tym tyllko po bokach pola karnego jak skrzydłowy Odry sie wywrócił i oczywiście efektywnie krzyknął ten baran za każdym jak cholera razem odgwizdywał faul :(
gra naszych kopaczy to już inna sprawa, doping też kiepski...
zaś nas autokary wymęczyły...
666 napisał(a):Osman napisał(a):666 napisał(a):psv napisał(a):Przegraliśmy mecz dzięki sędziemu i tyle. Gwizdał dla odry jak tylko mógł, a z karnym to była przesada.
o nie, sędzia na pewno nie był obiektywny!
Przykład chociażby sytuacja z drugiej połowy, gdy Hosić wskakuje na plecy att z Odry i faul, 60sekund póżniej na Kmiecika skacze def Odry i nawet nie zareagowal, jakby nie zauważył :/
Poza tym tyllko po bokach pola karnego jak skrzydłowy Odry sie wywrócił i oczywiście efektywnie krzyknął ten baran za każdym jak cholera razem odgwizdywał faul :(
gra naszych kopaczy to już inna sprawa, doping też kiepski...
zaś nas autokary wymęczyły...
Ale czy to o czym mówisz to były kluczowe sytuacje ?? Nie !! A to co ja powiedziałem to były sytuacje decydujące o wyniku meczu. Gdyby uznał bramkę w pierwszej połowie to juz byłoby po ptakach. Ja widziałem że popełniał błędy w obie strony. Choćby taki rzut wolny. Wasz mur stoi z 6 metrów od piłki a sędzia jebnął jeszcze kartke naszemu za protesty. Ja powiem tylko tyle że popełniał błędy w obie strony ale wynik z gry był sprawiedliwy taki jaki był i nie możesz powiedzieć że byliście lepsi...
P.S mecz z Polonią Bytom który gracie u nas odbędzie się bez waszej obecności...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników