LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bongo(zz) 2007-07-10, 6:55 pm

cyfron24 napisał(a):Kobył, a czy Ty swoją wiedzę czerpiesz tylko z for internetowych, czy byłeś kiedyś na jakimś meczu, np. na Legii? Widziałeś jak tam wygląda zachowanie ochrony, ile kosztują bilety? Wyjazdy też rządzą się swoimi prawami i czasami kogoś poniesie fantazja. Co nie znaczy, że takie akcje powinny mieć miejsce...

Ze co? Co poniesie? Fantazja??? Fantazja to ich moze ponosic jak se blanta spala pod blokiem i beda ludziki z gowna ulepiac.

Gdzie Rzym a gdzie Krym??? Co ma polityka wladz klubu do zachownia tej dziczy? Pewnie, nie podobaja sie nam ceny, rozwalmy pol miasta(nie swojego) Cieszymy sie z mistrza, rozwalmy pol miasta. Itd. itp. Bo nas fantazja poniosla.

Krew czlowieka tylko zalewa.
Bongo(zz)

Postprzez ASTER 2007-07-10, 8:01 pm

Zajmijcie sie swoim podwórkiem Zagłębiacy.
Co Legia zrobiła - ich sprawa.
ASTER

Postprzez obserwator1 2007-07-10, 8:06 pm

Nie do końca ich sprawa !!!!!!!!!!!! tam były barwy Zagłębia !!
jako kibic Zagłębia chyba mam prawo wiedzieć kto i do czego używa moich barw !!
obserwator1

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2007-07-10, 10:52 pm

marillion5 napisał(a):obserwator 100% poparcia.ZERWAC TE ZGODE.

Tak zerwiemy i z Gieksą założymy specjalnie for you

a teraz spać to że wakacje są to nie znaczy ,że możesz brykać
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez buli11 2007-07-10, 11:02 pm

A gdzie jest napisane ze kazdy klub musi miec z kims zgode???Ja za Legia kibicowalem jak glupek kiedy mialem 14-15 lat.Bylem nawet z nimi w Chorzowie na pucharze Polski w 95 roku,raz w Zabrzu chyba w tym samym roku i w Czestochowie.Od tamtych casow minelo sporo lat i moj stosunek nawet nie do samej Legii ale w ogole warszawiakow zmienil sie diametralnie.Jesli ktos uwaza sie za centrum wszechswiata to niech zyje sam i kisi sie ze swoimi.Dla mnie jedyna porzadna ekipa to BKS i tyle.
buli11

Postprzez bartekcz92 2007-07-10, 11:16 pm

marillion5 napisał(a):obserwator 100% poparcia.ZERWAC TE ZGODE.

Dobrze ,że nie ty o tym decydujesz.
Tak jak pisałem w innym temacie to ,ze kilkadziesiąt pseudokibiców Legii robiło zadymę (większość i tak już nie wejdzie na stadion) nie znaczy ,ze kibice Legii to chuligani.
W śród widzów ,którzy chodzą na nasze mecz też są pseudokibice i tylko czekają na odpowiedni moment. Gdy już coś zrobią ,przestaniesz kibicować Zagłebiu i chodzić na mecze?
Zauważyłem ,że jesteś negatywnie nastawiony do kibiców Legii (ja wręcz odwrotnie ,bo doceniam to co dla nas zrobili. Nie jednokrotnie gdy jechało nas mało do województwa Mazowieckiego i dalej, wspierali nas w dużych ilościach)
Każdy ma swoje zdanie ,ale dla mnie Legia ma świetnych kibiców ,którzy nie jednokrotnie pokazali ,że są jednymi z lepszych i zrywanie zgody z takiego powodu jest ...... bardzo głupie.
Jakby co to pw.
bartekcz92

Postprzez LucasUSA 2007-07-11, 1:09 am

A ja tylko powiem, ze do konca zycia nie zapomne chwil, gdy Zaglebie dolowalo w V lidze a nasze flagi dumnie powiewaly na Lazienkowskiej i na stadionach Europy (chocby Goeteborg). Dzieki temu cala Polska wiedziala, ze BYLO JEST I BEDZIE. Takich spraw sie nie zapomina.
Potepiam chuliganstwo, niezaleznie w jakich barwach.
I zawsze bede kibicowal Braciom z Warszawy.
Mlodszych kolegow prosze, zeby sie robili syfu i obciachu.
Prowokatorom - ..... wiecie co.
LucasUSA

Postprzez A. 2007-07-11, 3:24 am

Lukas przenieś się na prawdziwe forum Zagłębia bo tu sami pajace zostali. Co jeden to lepszy.
Na to co czytam to nawet już nie denerwuje sie , po prostu mnie to przeraża. Wstyd że takie głąby wypowiadają sie za kibiców Zagłębia
To forum stoczyło sie sie szybko po odejściu bardziej rozgarniętych w sprawach kibicowskich osób i wyjazdowiczów, zostały pokemony które zrywają sobie zgody.
Zerwać to sobie jeden z drugim może laske w katowicach na uniwersyteckiej , jak jej najpierw zapłaci
A.

Postprzez Tomowitz 2007-07-11, 8:22 am

A. napisał(a):Lukas przenieś się na prawdziwe forum Zagłębia bo tu sami pajace zostali. Co jeden to lepszy.
Na to co czytam to nawet już nie denerwuje sie , po prostu mnie to przeraża. Wstyd że takie głąby wypowiadają sie za kibiców Zagłębia
To forum stoczyło sie sie szybko po odejściu bardziej rozgarniętych w sprawach kibicowskich osób i wyjazdowiczów, zostały pokemony które zrywają sobie zgody.
Zerwać to sobie jeden z drugim może laske w katowicach na uniwersyteckiej , jak jej najpierw zapłaci

Tak się składa, że nie tylko pajace, bo ja tu też widze bardziej kumatych kibiców, którzy i tu i tam się udzielają :)
Tomowitz

Postprzez eric 2007-07-11, 8:55 am

A. napisał(a):Lukas przenieś się na prawdziwe forum Zagłębia bo tu sami pajace zostali. Co jeden to lepszy.

I po coś ten drugi post dodawał, jeden to i tak było za dużo. My nie potrzebujemy tu takich co na siłę wpuszczą na Nasz stadion tych zakapiorów co na Legię i na żaden wyjazd nie wejdą. Więc dla dobra ogółu, nie możemy pozwolić na zabawę z Legią skoro w ich szeregach są kryminaliści. Przecież wszyscy wiemy, że wystarczy jeden czy dwóch debili, żeby trzode zrobić i syf na całą Polskę.

Też się cieszyłem jak widziałem Nasze flagi na Legi i na wyjazdach w Europie, ale teraz żałuję, że jesteśmy kojarzeni z niektórymi debilami z Warszawy. I mam tylko nadzieję, że idioci od nas, tam z SKLW nie pojechali specjalnie po to, żeby robić syf. A ten cały Bosman od Legii to jakiś baran i Wy za takim ćwokiem chcecie na wojnę iść...??
Wiem, że osobiście go nie znam, ale jak czytałem to oświadczenie SKLW, to jestem razem z tymi kibicami Legii, którzy potępiają działanie członków tego stowarzyszenia a jest ich z 99%. Przecież każdy chce mieć drużynę, która mierzy wysoko, a oni ewidentnie to walą. Chcą rządzić Legią - to jakaś parodia kibiców.
eric

Postprzez obserwator1 2007-07-11, 9:21 am

A. zagalopowałeś się dzieciaku !! Zapytaj ojca albo stareszego brata o wydarzeniach w latach 80 na centralnym jak żyleta potraktowała zagłębie ..zapytaj o wydarzenia w Szczecinie !!
chodziłem i chodzę na mecze od 30 lat !! od piłki poczynając przez hokej kosz ..cieszyłem się ze zdobywaqnych mistrzostw !! ale od pewnego czasu niewiem czy czy Ludowy to stadion Legii czy Zagłębia ..Niewiem komu młyn kibicuje ???
ile razy zdarzyło się tak że jak Legia grała na śląsku tom większa częś młyna pojechala za L olewając swój własny klub!!! Pytam ile razy!!! Bo ja obsrwowałem wielokroć !!!
więc pieski legii !!! Super określenie dalej pozwalajcie sobie na poniżanie przez Legię i śmiech w całej Polsce ... ja oczywiście dalej będę chodził na mecze ..i patrzył jak to już wielokrotnie bywało jak dajecie się dymać legionistom ..może zmądrzejecie ?! a może połowa młyna wyjedzie do Warszawki :-)))
pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców Zagłębia ..tylko Zagłębia !!!
obserwator1

Postprzez Xavier88 2007-07-11, 9:46 am

Po części popieram kolegą i mimo wielkiej pomocy kibiców Legii, nie powinniśmy sie tak poniżać. Przed meczem z Jagą między blokami na wysokiej i koło mostu stali kibice Legii niestety nawaleni aż miło. Pytam sie po co w ogóle przyjechali? Żeby piknik sobie zrobić, Czy żeby pokibicować Zagłębiu?

Panowie przestańcie z tym tematem bo jest śliski i ktoś może te Wasze wywody przeczytać i zrobi się bagno.

Pozdrawiam
Xavier88

Postprzez Przemek26 2007-07-11, 9:49 am

I na tym zakończmy temat Legii w Wilnie pod kontem Kibicowskim.
Kazdy następny post w tej kwaestii będzie kasowany.
Natręci otrzymają ostrzeżenia.
Przemek26

Postprzez YOOSHKY 2007-07-11, 12:50 pm

Kary UEFA dla Legii

Legia została ukarana walkowerem za mecz z Vėtrą Wilno i wycofana z rozgrywek Pucharu Intertoto. Dodatkowo klub został ukarany rocznym zakazem startów w europejskich pucharach. Druga kara musi zostać wykonana w przeciągu najbliższych pięciu lat, jeżeli Legia zakwalifikuje się do rozgrywek pucharowych w tym okresie.

http://90minut.pl:5555/news.php?id=584591
YOOSHKY

Postprzez dmowskiego fans 2007-07-11, 9:41 pm

Pozdrawiam.Dodam tylko ze z Zagłębia było nas ponad 15 osób z 3 flagami.
ZAGŁĘBIE I LEGIA ZAWSZE RAZEM
dmowskiego fans

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna