A. napisał(a):Lukas przenieś się na prawdziwe forum Zagłębia bo tu sami pajace zostali. Co jeden to lepszy.
Na to co czytam to nawet już nie denerwuje sie , po prostu mnie to przeraża. Wstyd że takie głąby wypowiadają sie za kibiców Zagłębia
To forum stoczyło sie sie szybko po odejściu bardziej rozgarniętych w sprawach kibicowskich osób i wyjazdowiczów, zostały pokemony które zrywają sobie zgody.
Zerwać to sobie jeden z drugim może laske w katowicach na uniwersyteckiej , jak jej najpierw zapłaci
I po coś ten drugi post dodawał, jeden to i tak było za dużo. My nie potrzebujemy tu takich co na siłę wpuszczą na Nasz stadion tych zakapiorów co na Legię i na żaden wyjazd nie wejdą. Więc dla dobra ogółu, nie możemy pozwolić na zabawę z Legią skoro w ich szeregach są kryminaliści. Przecież wszyscy wiemy, że wystarczy jeden czy dwóch debili, żeby trzode zrobić i syf na całą Polskę.
Też się cieszyłem jak widziałem Nasze flagi na Legi i na wyjazdach w Europie, ale teraz żałuję, że jesteśmy kojarzeni z niektórymi debilami z Warszawy. I mam tylko nadzieję, że idioci od nas, tam z SKLW nie pojechali specjalnie po to, żeby robić syf. A ten cały Bosman od Legii to jakiś baran i Wy za takim ćwokiem chcecie na wojnę iść...??
Wiem, że osobiście go nie znam, ale jak czytałem to oświadczenie SKLW, to jestem razem z tymi kibicami Legii, którzy potępiają działanie członków tego stowarzyszenia a jest ich z 99%. Przecież każdy chce mieć drużynę, która mierzy wysoko, a oni ewidentnie to walą. Chcą rządzić Legią - to jakaś parodia kibiców.