Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kamilosx napisał(a):Osman napisał(a):Kamilosx napisał(a):remwal napisał(a):Urban mial zrezygnowac z 2 pilkarzy czyli Dicka i Kiełbowicza
Nieprawda, bo z 1. Mówili o tym Trzeciak i Miklas.
a wlasnie że mówili o dwoch!
Nie no, nie da sie z takimi.
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=15680
Osman napisał(a):kur** skończ Kowalik z tymi dziadkami i obrońcami już!!!
Pytam sie gdzie są POMOCNICY?!!!
[ Dodano: 06-07-2007, 6:36 ]Kamilosx napisał(a):Osman napisał(a):Kamilosx napisał(a):remwal napisał(a):Urban mial zrezygnowac z 2 pilkarzy czyli Dicka i Kiełbowicza
Nieprawda, bo z 1. Mówili o tym Trzeciak i Miklas.
a wlasnie że mówili o dwoch!
Nie no, nie da sie z takimi.
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=15680
No to zauważ że to jest informacja z przed wczoraj, ja tego nie czytalem tylko słyszalem wypowiedź po sparingu z nami :)
sosnowiczanin ! napisał(a):Tomasz Ciesielski był dobrym piłkarzem przed kilkoma laty, poza tym obronę musieliśmy uzupełnić stoperem i Kaliciak załatwia sprawę, natomiast ciągle czekamy na pomocników i napastników, o których nawet się nie słyszy !!!
Jakub Wierzchowski został zawodnikiem Polonii Bytom... Bardzo im współczuję !!! Pamiętacie jaki popis strzelił w meczu z Piastem w Sosnowcu- 4 bramki w dupę !!!
W późniejszych meczach puszczał podobne bramki, więc nasi zawodnicy wiedzą jak strzelać żeby zdobyć gola nawet przy totalnym braku techniki, każdy strzał z daleka pod poprzeczkę równa się bramka !!! Swoją drogą po co im on skoro mają dobrego Żmiję i całkiem niezłego Zarzyckiego ? Poza tym skąd oni go wzięli? Dał ogłoszenie do gazety że poszukuje pracy?
sosnowiczanin ! napisał(a):Jakub Wierzchowski został zawodnikiem Polonii Bytom... Bardzo im współczuję !!! Pamiętacie jaki popis strzelił w meczu z Piastem w Sosnowcu- 4 bramki w dupę !!!
GW napisał(a):...
Tymczasem zespół, który jest na obozie w Dzierżoniowie, zagra w sobotę dwa sparingi w Kluczborku - z miejscowym MKS-em (godz. 16.) i Odrą Opole (godz. 18). Wczoraj do drużyny dołączył Tomasz Ciesielski, 28 - letni obrońca (ostatnio Unia Janikowo).
Pisaliśmy, że Zagłębie może opuścić Krystian Prymula. Po zgrupowaniu piłkarz może wyjechać na testy do ligi rosyjskiej.
eric napisał(a):Prymula chyba przesadził!! Jak jest tak jak myślę, to niech spier... do tej Rosji - czapas, ale może dojdą do porozumienia bo on, to tak jak mówię, będzie objawienie OE. Szkoda, że te tępe piłkarzyki takie pazerne na kasę. Teraz czytałem o Golańskim, że na Rumunię go wywiało!! Szkoda słów! I nie ma wytłumaczenia, że to lepsza drużyna. Jak można grać w Rosji albo w Rumunii??!! Jak??!! Przecież tam grają po 3 (sł. trzy) drużyny, reszta to tło. Szkoda, że tak to wygląda, ale tak w naszym kraju jest i uczą nas od łebka (w szczególności na wsi), że kasa, kasa i tylko kasa ma wartość. A gdzie jest miejsce na patriotyzm, miłość do piłki i zdrowy rozsądek?? k***a gdzie u tych buraków co wyjeżdżają do ruskich i rumuńców, i na na Litwę (Klimek), Izrael (Surma) zdrowy rozsądek??!! Srał ich pies!! Ale robią nam taka samą renomę jak te obsrańce z Polski co do UK się pchają, a gówno o życiu wiedzą (Newsweek - 27/2007; 08.07.2007r. s.32) !! Jebać pojebów, powinni zrobić jakąś selekcję, żeby ludzie za granicą wstydu nie przynosili, a on/oni pokazują właśnie ile wart jest Polak. Wstyd!! Wiem, że nie na temat w połowie, albo i więcej, ale jestem po wakacjach i wiem co raz więcej o tym naszym pokurwionym narodzie. Co zawsze dumnie głowę nosiłem, że Polak jestem to teraz boję się, żeby kosy nie dostać, za to że z Polski jestem. OkurwaLE.
Pzdr
eric napisał(a):Prymula chyba przesadził!! Jak jest tak jak myślę, to niech spier... do tej Rosji - czapas, ale może dojdą do porozumienia bo on, to tak jak mówię, będzie objawienie OE. Szkoda, że te tępe piłkarzyki takie pazerne na kasę. Teraz czytałem o Golańskim, że na Rumunię go wywiało!! Szkoda słów! I nie ma wytłumaczenia, że to lepsza drużyna. Jak można grać w Rosji albo w Rumunii??!! Jak??!! Przecież tam grają po 3 (sł. trzy) drużyny, reszta to tło. Szkoda, że tak to wygląda, ale tak w naszym kraju jest i uczą nas od łebka (w szczególności na wsi), że kasa, kasa i tylko kasa ma wartość. A gdzie jest miejsce na patriotyzm, miłość do piłki i zdrowy rozsądek?? k***a gdzie u tych buraków co wyjeżdżają do ruskich i rumuńców, i na na Litwę (Klimek), Izrael (Surma) zdrowy rozsądek??!! Srał ich pies!! Ale robią nam taka samą renomę jak te obsrańce z Polski co do UK się pchają, a gówno o życiu wiedzą (Newsweek - 27/2007; 08.07.2007r. s.32) !! Jebać pojebów, powinni zrobić jakąś selekcję, żeby ludzie za granicą wstydu nie przynosili, a on/oni pokazują właśnie ile wart jest Polak. Wstyd!! Wiem, że nie na temat w połowie, albo i więcej, ale jestem po wakacjach i wiem co raz więcej o tym naszym pokurwionym narodzie. Co zawsze dumnie głowę nosiłem, że Polak jestem to teraz boję się, żeby kosy nie dostać, za to że z Polski jestem. OkurwaLE.
Pzdr
eric napisał(a):Tu nie chodzi o to, że jest tam kasa, jest tam baza... ale o to, że pokazują nam, że mogą nas mieć. Ja nie potrzebuję u nas Wayn'a Bridg'a czy Del Horno bo oni by u nas nie grali za żadne skarby i tego samego spodziewałem się po naszych reprezentantach kraju (pozabijałbym pewnie za możność grania w barwach Polski), a oni ida tam ewidentnie dla pieniędzy. Nie mają przykładu jak ciężko tam jest Polakom, i to tylko ze wzgędu na narodowość a nie umiejętności. Ida tam, wiedzą że nas tam nie lubią, wręcz nienawidzą (Kowalewski, Piechna, Jop, Gorawski), a w Rumunii sezon wygląda tak:
Steua vs Rapid
Steua vs Dinamo
Rapis vs Dinamo
I nawet nie wiem co jeszcze, bo chyba nie Cluj itp...??
Mówisz, że u nas 2-3 lata temu była Wisła i Legia??
Ale teraz jest Lubin, Bełchatów, Legia, Korona, Lech itd, a on wyjeżdza/ają w momencie gdzie u nas może być tylko lepiej. Przesadził. A Prymula (wiem, że to ci porembani menadżerowie za nich mieszają pewnie w 90%) powinien iść pod prysznic i dziękować losowi, że trafił do Sosnowca.
Ok Lord Vania, jak Ty byś myślał na swoim miejscu dostając propozycję z Rumunii??, Bo ja mam piłkę jakby wszytą w organizm i mózg (chociaż u mnie w rodzinie żadnych fanatyków, oprócz brata nie ma) i liczy się dla mnie nie tylko sprawy sportowe, ale dzięki piłce oddycham, a jak czytam newsy a'la Golański idzie do Steua'y to mnie nosi. A co do Steau'y wygrywającej z ZL, mam nadzieję, że w końcu karta się do Polskich klubów uśmiechnie i będzie awans po złości Golańskiemu, scyzoryczkowi z wiochy z najładniejszym stadionem w Polsce!! Steau' a ma zawodników tylko dlatego, że właściciel trzyma ich za ostrą kasę i chorą politykę. Jest jakimś fanatykiem religijnym, co puszcza mszę na meczu, karze się po przegranym meczu uśmiechać, a jak nie to nawet do 30 000 € kary. Chory kraj, chorzy ludzie, chory pogląd Golańskiego, więc narrrrra mu, a Prymule życzę zmiany menadzżera na takiego jak 'ja':) Ole
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników