Kompromitacja Wladz Miasta! Czy tylko kibicom zalezy?! APEL!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dziejus 2007-06-17, 12:06 pm

Mialy byc podpisy i spotkanie pod UM w TEJ KOLEJNOSCI !!!Wiec nie panikowac!Ja swoja liste zatytulowalem''OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH JAK NAJSZYBSZEJ MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO''.R_ sam napisales ze spotkanie pod urzedem plus podpisy ale spotkanie jest w czwartek a podpisy juz trzeba zbierac.Czy to trudno zrozumiec
dziejus

Postprzez laBombonera 2007-06-17, 12:06 pm

qrwa ludzie tam trzeba isc pod UM i wykrzyczec to wszystko .

chyba ze co poniektorzy znowu sie boja poinformowac o tym na tej stronie
Ostatnio edytowano 2007-06-17, 4:11 pm przez laBombonera, łącznie edytowano 1 raz
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez Smazu 2007-06-17, 12:11 pm

"Podpisy zbieramy do środy! Listy prosimy składać w Sklepie Kibica. Lista na podpisy do ściągnięcia tutaj." - czy podpisywać się mogą osoby niepełnoletnie ?
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez sayu 2007-06-17, 12:31 pm

dziejus napisał(a):Mialy byc podpisy i spotkanie pod UM w TEJ KOLEJNOSCI !!!Wiec nie panikowac!Ja swoja liste zatytulowalem''OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH JAK NAJSZYBSZEJ MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO''.R_ sam napisales ze spotkanie pod urzedem plus podpisy ale spotkanie jest w czwartek a podpisy juz trzeba zbierac.Czy to trudno zrozumiec

Ja bym proponowal tak:

OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO NA SEZON 2007/2008

Dodatkowo bylbym za umieszczeniem daty na liscie oraz nr pesel - jednak wiarygodnosc musi tutaj byc podstawa. PZDR
sayu

Postprzez R_ 2007-06-17, 12:43 pm

dziejus napisał(a):Mialy byc podpisy i spotkanie pod UM w TEJ KOLEJNOSCI !!!Wiec nie panikowac!Ja swoja liste zatytulowalem''OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH JAK NAJSZYBSZEJ MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO''.R_ sam napisales ze spotkanie pod urzedem plus podpisy ale spotkanie jest w czwartek a podpisy juz trzeba zbierac.Czy to trudno zrozumiec

NIE MAM 15 LAT ZEBY NIE KUMAC CO PISZECIE, A PISZECIE ZE OBECNIE SPOTKANIA NIE MA POD URZEDEM MIASTA TYLKO SAME PODPISY, WIEC ZANIM COS DO MNIE NAPISZESZ, PRZECZYTAJ CO SAMI PISZECIE
R_

Postprzez Kisiel Jerzy 2007-06-17, 12:59 pm

Widze,ze nie jestesmy pewni tego co robimy.Protest ma byc ostry i agresywny.Wladze miasta nie dorosly do wielkosci problemu,wiec trzeba IM pokazac co jest wazne dla ludzi zyjacych nie tylko praca.Uwaga na podstawionych prowokatorow przez UM.
George/NI/
Kisiel Jerzy

Postprzez dziejus 2007-06-17, 1:45 pm

R_ powiedz mi gdzie jest napisane ze nie ma spotkania pod urzedem.Tak jak Ty bylem na spotkaniu i jest uzgodnione ze zglaszamy pikiete ktora swoim nazwiskiem firmuje gosc [chyba Manolo],gdyby to nie chwycilo to i tak idziemy spontanicznie,zglosili sie chlopaki ktorzy maja zrobic banery,ulotki i transparenty,inni pisza tekst petycji,nie wiem czy nie Ty zglosiles chec zabezpieczenia pikiety zeby nie bylo dziadostwa,reszta zbiera podpisy.Wiec robmy kazdy swoje a na ocene przyjdzie czas w czwartek po poludniu.Czy o czyms zapomnialem?Przepraszam jesli Cie urazilem
dziejus

Postprzez Misaki 2007-06-17, 1:57 pm

dziejus napisał(a):R_ powiedz mi gdzie jest napisane ze nie ma spotkania pod urzedem.Tak jak Ty bylem na spotkaniu i jest uzgodnione ze zglaszamy pikiete ktora swoim nazwiskiem firmuje gosc [chyba Manolo],gdyby to nie chwycilo to i tak idziemy spontanicznie,zglosili sie chlopaki ktorzy maja zrobic banery,ulotki i transparenty,inni pisza tekst petycji,nie wiem czy nie Ty zglosiles chec zabezpieczenia pikiety zeby nie bylo dziadostwa,reszta zbiera podpisy.Wiec robmy kazdy swoje a na ocene przyjdzie czas w czwartek po poludniu.Czy o czyms zapomnialem?Przepraszam jesli Cie urazilem

Widać, że nie bardzo uważałeś na spotkaniu. Zapadła decyzja, że robimy pikiete pod urzędem a dopiero teraz pojawiło się ale, to znaczy uzależniamy decyzje o pikiecie a miała być bez względu na nic.
Misaki

Postprzez dziejus 2007-06-17, 2:21 pm

I dlatego ja bez wzgledu na wszystko w czwartek o 10tej jestem pod urzedem a w srode do 17tej dostarczam listy w SK
dziejus

Postprzez marcin___ 2007-06-17, 3:01 pm

ale chcialbym wiedziec dokladnie bo zrobiliscie tu niezly zamet, czy to czy bedzie manifestacja jest w jakis sposob zalezne od tego ile do was wplynie tych petycji? bo jezeli chcecie podjac decyzje o tym czy w czwratek bedzie manifestacja po otrzymaniu petycji czyli w srode to troche za pozno chyba bedzie nie sadzicie?? cos tu chyba nie rozumiem, mialbym prosbe zeby jedna osoba napisala co jest grane i zebrala wszystko do kupy.
marcin___

Postprzez django 2007-06-17, 3:11 pm

Popieram Marcina. Niech ci którzy się tym zajmują napiszą co i jak, bo w końcu przez brak informacji na ewentualną demonstrację przyjdą sami organizatorzy.
django

Postprzez Felix 2007-06-17, 3:26 pm

Na głównej stronie miało byc info co do pikiety, dokładna data i godzina.
Nie ma NIC na ten temat, NIC, nawet słówka... !!!
Czyli mam rozumieć ,że pikiety nie ma i bawimy się tylko papierkami ?
Felix

Postprzez R_ 2007-06-17, 3:40 pm

JAKBY BYLO SPOTKANIE POD URZEDEM W CZWARTEK BYLOBY INFO NA GLOWNEJ STRONIE

PS. CHYBA ZE DACIE W SRODE INFO
Ostatnio edytowano 2007-06-17, 4:10 pm przez R_, łącznie edytowano 1 raz
R_

Postprzez Seba30 2007-06-17, 3:48 pm

Mnie na tym spotkaniu na Kresowej nie było i bardzo na tym ubolewam gdyz napewno wniósł bym coś isotnego do sprawy. Z informacji ,które do mnie doszły dowiedziałem się,że na spotkaniu było tylko ponad 100 osób. Zastanawiam się jak podejdzie do tej listy prezydent gdyż dane na niej nie będą wiarygodne (nie ma tam np numeru PESEL) Można wziąść książkę telefoniczną i wpisać każde nazwisko jakie sie chce. Każde poważne pismo musi być uwiarygodnione gdyż jest to petycja to najwyższej "głowy" w mieście. Tak więc powinna byc tam rubryka na pesel i numer dowodu. Mam nadzieje ,że lista ta bedzie o te dwie rubryki bogatsza. Myślę ,że ten pomysł będzie wzięty pod uwage osób ,które zapoczątkowały powyższy protest.
Seba30

Postprzez Zibi83 2007-06-17, 5:14 pm

Nr. PESEL na liście podpisów to podstawa, bez tego lista jest niewiarygodna. Co do listu protestacyjnego pod którym zbierane są podpisy nie może w nim być wyzwisk i wulgaryzmów. Skoro jest to list protestacyjny mający wywołać "jakieś" działania należy w nim raczej unikać oskarżeń kogoś o coś a skupić się na oczekiwaniach.
Zibi83

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna