Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Mialy byc podpisy i spotkanie pod UM w TEJ KOLEJNOSCI !!!Wiec nie panikowac!Ja swoja liste zatytulowalem''OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH JAK NAJSZYBSZEJ MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO''.R_ sam napisales ze spotkanie pod urzedem plus podpisy ale spotkanie jest w czwartek a podpisy juz trzeba zbierac.Czy to trudno zrozumiec
dziejus napisał(a):Mialy byc podpisy i spotkanie pod UM w TEJ KOLEJNOSCI !!!Wiec nie panikowac!Ja swoja liste zatytulowalem''OSOBY POPIERAJACE PETYCJE W SPRAWIE OBIECANEJ W WYBORACH JAK NAJSZYBSZEJ MODERNIZACJI STADIONU LUDOWEGO''.R_ sam napisales ze spotkanie pod urzedem plus podpisy ale spotkanie jest w czwartek a podpisy juz trzeba zbierac.Czy to trudno zrozumiec
dziejus napisał(a):R_ powiedz mi gdzie jest napisane ze nie ma spotkania pod urzedem.Tak jak Ty bylem na spotkaniu i jest uzgodnione ze zglaszamy pikiete ktora swoim nazwiskiem firmuje gosc [chyba Manolo],gdyby to nie chwycilo to i tak idziemy spontanicznie,zglosili sie chlopaki ktorzy maja zrobic banery,ulotki i transparenty,inni pisza tekst petycji,nie wiem czy nie Ty zglosiles chec zabezpieczenia pikiety zeby nie bylo dziadostwa,reszta zbiera podpisy.Wiec robmy kazdy swoje a na ocene przyjdzie czas w czwartek po poludniu.Czy o czyms zapomnialem?Przepraszam jesli Cie urazilem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników