Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
hugon jak sie drwa robie to i wiory leca zawsze bedzie jakis niezadowolony,ja sam wiecej jezdze niz chodze,ale jak ktos ma sercu ZAGLEBIE to zrozumie.A TAK NA MARGINESIE JAKICH SOJUSZNIKOW CHCESZ ZDOBYWAC???? I tutaj apel niech kazdy kierowca zablokowanego auta postawi fure na poboczu i przylaczy sie do nashugon napisał(a):Stona nie w tym rzecz nie mamy robić akuku Zagłębiakom , nam trzeba zdobywać sojuszników a nie może byc tak że bogu ducha winni mieszkańcy beda na tym cierpieć , winni zaniedbań są rajcowie !!!
myslicie ze jak przypniecie sobie wstazki to kogos ruszy,trzeba byc naprawde naiwnym tylko stanowcze dzialanie ma sens.Beda sie z was smiac jeszcze przez wiele latGornik napisał(a):mysle iz blokowanie ulic mzoe miec tez negatywne skutki z policja.
Moze byc tak samo jak wracalismy ulica ze w pednym momencie ruszy na nas 30 psow z palkami:/
moim zdaniem to by byl zly pomysl.
chodz jakby przyszlo tyle osob pod urzad co wracalo z meczu ulica i wszyscy zaczeli by krzyczec moglo by to poskutkowac na GOrskiego
Wspaniały pomysł :). A tak poważnie musimy sobie swoim zachowanie zjednać jak największą grupę ludzi, bo środowisko kibiców czyli nas, którym zależy na Zagłębiu, w proporcji miasta jest jednak skromne.hugon napisał(a):Ja obawiam się takiego scenariusza ,że podczas spotkania np w barze pod Ludowym po 6 piwku zaczną padac pomysły spalenia ratusza itp
Juz widze tytuly w prasie kibice Zaglebia protestujac przypieli sobie wstazki,a poloni zalozyli majtki na glowe i co dalej???hugon napisał(a):Ja obawiam się takiego scenariusza ,że podczas spotkania np w barze pod Ludowym po 6 piwku zaczną padac pomysły spalenia ratusza itp , podczas ciągłych przemarszów przez przejscie dla pieszych nie może być nikt ''wskazującty na spożycie'' bo to pewne ogniwo zapalne do zadymy co by było na rękę górskiemu może wtedy powiedzieć wszem i wobec że to nie ma sensu wydawać pieniędzy dla bandy zwyrodnialców . ta propozycja ma tylko sens wtedy jak dotknie bezpośrednio tylko i wyłącznie zarząd miasta , ma być sygnałem i zrobić wobec naszej sprawy szum medialny , wzbudzić zainteresowanie szerokich rzesz mieszkańców Sosnowca. kropla wody toczy kamień !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników