03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fan78 2007-05-31, 11:53 pm

Temat jest o meczu z Jagiellonia a nie o tym jak bedzie miał na imie ewentualny potomek kol.drewinio. :502:
fan78

Postprzez yoopiter 2007-05-31, 11:56 pm

R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu

Ale kozak jesteś, powinieneś order dostać. Ja ostatnio byłem na Zagłębiu chyba przed lub na awansie do 3. ligi (Janina Libiąż?), w niedzielę będę, a w Orange będę na wybranych meczach, bo tak mi się podoba i nic Ci do tego. Jak kiedyś chodziłem na mecze Kazików, to często przychodziła ekipa prosto z kosza lub z nogi (krzycząca Zagłębie zamiast Płomień) nie mająca wielkiego pojęcia o siatkówce i co miałem im powiedzieć "zostańcie w domu"? Zastanów się co mówisz, zamiast się cieszyć, że się stadion zapełni to robisz sceny.
yoopiter

całkowicie popieram

Postprzez Blajpios 2007-06-01, 12:02 am

yoopiter napisał(a):
R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu

Ale kozak jesteś, powinieneś order dostać. Ja ostatnio byłem na Zagłębiu chyba przed lub na awansie do 3. ligi (Janina Libiąż?), w niedzielę będę, a w Orange będę na wybranych meczach, bo tak mi się podoba i nic Ci do tego. Jak kiedyś chodziłem na mecze Kazików, to często przychodziła ekipa prosto z kosza lub z nogi (krzycząca Zagłębie zamiast Płomień) nie mająca wielkiego pojęcia o siatkówce i co miałem im powiedzieć "zostańcie w domu"? Zastanów się co mówisz, zamiast się cieszyć, że się stadion zapełni to robisz sceny.

Nie chciałem się wpisywać w tym duchu, bo na ogół "robię za odmieńca", więc nie chciałem dorzucać następnego - ale skoro już ten głos padł. Pamiętajmy, że celem strategicznym jest jednoczenie ludzi, przyciąganie a nie odpychanie, wyzywanie itp.
Blajpios

Re: całkowicie popieram

Postprzez PaprykarZ19 2007-06-01, 7:13 am

Blajpios napisał(a):
yoopiter napisał(a):

Nie chciałem się wpisywać w tym duchu, bo na ogół "robię za odmieńca", więc nie chciałem dorzucać następnego - ale skoro już ten głos padł. Pamiętajmy, że celem strategicznym jest jednoczenie ludzi, przyciąganie a nie odpychanie, wyzywanie itp.

I tutaj się z kolegą zgodzę, trafna uwaga.
Na tym meczu będzie bardzo dużo osób, które do tej pory nie miały styczności z Zagłębiem i jakoś wam to nie będzie przeszkadzać, bo przecież sami nawołujecie do zabierania na mecz jak największej liczby znajomych.. A tutaj tak jak byście się bawili w niepisany konkurs na "najlepszego" kibica Zagłębia i każdy przechwala się w zasługach dla klubu..
PaprykarZ19

Postprzez R_ 2007-06-01, 8:23 am

yoopiter napisał(a):

Widzisz bo ty nie wiesz co to byla 5, 4,4,3,3 liga dla mnie nie jestes prawdziwym kibicem i tyle proste ;], pamietaj gdyby nie my, gdzie wymuszalismy walkowery w 4 i 3 lidze to bys w zyciu nie mial dane ogladac takich meczy jak ten w niedziele
R_

Postprzez mensej232 2007-06-01, 8:49 am

No panowie pozostały juz tylko 2 dni i czuje że ciśnienie mnie rozsadzi lada moment.Mam takie wrażenie jakbyśmy jechali do Sosnowca po MISTRZA POLSKI,bardzo bym chciał abyśmy u was razem JAGA i ZAGŁĘBIE mogło świetować awans po ostatnim gwizdku sędziego:) zobaczymy czekam z utęsknieniem na ten mecz i siedze jak na szpilach :)pozdro i do zobaczenia w niedziele na LUDOWYM!!
mensej232

Dopingujemy Zagłębie non stop!

Postprzez Seba30 2007-06-01, 8:51 am

Ciekaw jestem czy doping będzie przez cały czas trwania meczu. Chciałem podkreslić ,że nawet jak piłkarze nie grają tak jak byśmy tego chcieli (to są też tylko ludzie) to dopingujmy ich non stop. Nie tylko po strzelonej bramce albo jak zaczyna się ciekawa akcja czy rzut wolny lub karny. Nawet jak padnie bramka dla drużyny przeciwnej doping powinien być jeszcze głośniejszy i dłuższy.Pamiętajmy,że nic tak nie dodaje skrzydeł jak niesiony tysiącami gardeł doping. U nas na Ludowym różnie to bywa. Z całym szacunkiem dla kolegi który prowadzi doping - proszę i to nie jest tylko moja prośba lecz większego grona kibiców aby w tym ważnym dla Nas meczu dopingować tylko Zagłębie. Ja rozumiem ,że mamy zaprzyjaźnione kluby z Wawy ,z Bielska i Elbląga,ale w tym dniu to Zagłębie jest najważniejsze i zdajmy sobie sprawę z powagi tego meczu. Ja mam tylko nadzieje,że kibice z Jagi nie będą mieli żadnych szans na przebicie naszego dopingu. Bądźmy głośniejsi i dopingujmy nasze Zagłębie non stop!!!
Seba30

Postprzez eric 2007-06-01, 9:15 am

Popieram Seba30!
Tylko Zagłębie!! Ja też już się doczekać nie mogę niedzieli, na szczęście jutro gra reprezentacja to się, mam nadzieję, trochę wyluzuje.
Obawiam się Jagi, ale z drugiej strony, mamy naprawdę świetną drużynę z bardzo dobrym rozgrywającym i świetnym, bramkostrzelnym atakiem, nawet jak naszą najmocniejszą stroną nie jest obrona to na pewno jest nią atak. Pzdr
eric

Postprzez slimp 2007-06-01, 10:05 am

Wydaje mi sie że to będzie mecz o którym się bedzie mówiło potem nie tylko w Zagłębiu Dąbrowskim.Licze na 3 punkty i upragniony awans.Niedziela już niedługo!
slimp

Postprzez yoopiter 2007-06-01, 10:17 am

R_ napisał(a):Widzisz bo ty nie wiesz co to byla 5, 4,4,3,3 liga dla mnie nie jestes prawdziwym kibicem i tyle proste ;]

Wiem co to była 5 i 4 liga. Nie muszę być dla ciebie prawdziwym kibicem (w ogóle nie muszę nim być), a po przeczytaniu tego co piszesz nawet nie chcę, bo nie warto, pozdro.
yoopiter

Postprzez Przemek26 2007-06-01, 11:28 am

yoopiter napisał(a):
R_ napisał(a):Widzisz bo ty nie wiesz co to byla 5, 4,4,3,3 liga dla mnie nie jestes prawdziwym kibicem i tyle proste ;]

Wiem co to była 5 i 4 liga. Nie muszę być dla ciebie prawdziwym kibicem (w ogóle nie muszę nim być), a po przeczytaniu tego co piszesz nawet nie chcę, bo nie warto, pozdro.

PANOWIE NA PRIV
Przemek26

Re: Dopingujemy Zagłębie non stop!

Postprzez cyfron24 2007-06-01, 12:02 pm

Seba30 napisał(a):Ciekaw jestem czy doping będzie przez cały czas trwania meczu. Chciałem podkreslić ,że nawet jak piłkarze nie grają tak jak byśmy tego chcieli (to są też tylko ludzie) to dopingujmy ich non stop. Nie tylko po strzelonej bramce albo jak zaczyna się ciekawa akcja czy rzut wolny lub karny. Nawet jak padnie bramka dla drużyny przeciwnej doping powinien być jeszcze głośniejszy i dłuższy.Pamiętajmy,że nic tak nie dodaje skrzydeł jak niesiony tysiącami gardeł doping. U nas na Ludowym różnie to bywa. Z całym szacunkiem dla kolegi który prowadzi doping - proszę i to nie jest tylko moja prośba lecz większego grona kibiców aby w tym ważnym dla Nas meczu dopingować tylko Zagłębie. Ja rozumiem ,że mamy zaprzyjaźnione kluby z Wawy ,z Bielska i Elbląga,ale w tym dniu to Zagłębie jest najważniejsze i zdajmy sobie sprawę z powagi tego meczu. Ja mam tylko nadzieje,że kibice z Jagi nie będą mieli żadnych szans na przebicie naszego dopingu. Bądźmy głośniejsi i dopingujmy nasze Zagłębie non stop!!!

Na tym meczu będą kibice z Warszawy, Bielska i Elbląga. Czy mamy ich olać i nie pozdrowić? A czy kibice Jagi nie będą mieli szans nas zagłuszyć, to już zależy tylko od nas. Jeżeli każdy skupi sie na sobie i na dopingu, to będzie ok. I śpiewajmy niezależnie od tego, kto prowadzi doping.
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez koper1981 2007-06-01, 12:10 pm

No to w niedziele pokazemy ze OE sie nam nalezy i ze sosnowiec i cale zaglebie potrzebuje stadionu!!!!urzedasy do roboty!!!!
koper1981

Postprzez manfred666 2007-06-01, 12:18 pm

na ludowy po zwcięstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
manfred666

Postprzez kalinski 2007-06-01, 12:40 pm

Ta niedziela będzie dla nas. Jesteśmy o krok do OE i damy rade. Czekamy na JAGĘ.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
kalinski

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna