Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu
yoopiter napisał(a):R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu
Ale kozak jesteś, powinieneś order dostać. Ja ostatnio byłem na Zagłębiu chyba przed lub na awansie do 3. ligi (Janina Libiąż?), w niedzielę będę, a w Orange będę na wybranych meczach, bo tak mi się podoba i nic Ci do tego. Jak kiedyś chodziłem na mecze Kazików, to często przychodziła ekipa prosto z kosza lub z nogi (krzycząca Zagłębie zamiast Płomień) nie mająca wielkiego pojęcia o siatkówce i co miałem im powiedzieć "zostańcie w domu"? Zastanów się co mówisz, zamiast się cieszyć, że się stadion zapełni to robisz sceny.
Blajpios napisał(a):yoopiter napisał(a):R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu
Ale kozak jesteś, powinieneś order dostać. Ja ostatnio byłem na Zagłębiu chyba przed lub na awansie do 3. ligi (Janina Libiąż?), w niedzielę będę, a w Orange będę na wybranych meczach, bo tak mi się podoba i nic Ci do tego. Jak kiedyś chodziłem na mecze Kazików, to często przychodziła ekipa prosto z kosza lub z nogi (krzycząca Zagłębie zamiast Płomień) nie mająca wielkiego pojęcia o siatkówce i co miałem im powiedzieć "zostańcie w domu"? Zastanów się co mówisz, zamiast się cieszyć, że się stadion zapełni to robisz sceny.
Nie chciałem się wpisywać w tym duchu, bo na ogół "robię za odmieńca", więc nie chciałem dorzucać następnego - ale skoro już ten głos padł. Pamiętajmy, że celem strategicznym jest jednoczenie ludzi, przyciąganie a nie odpychanie, wyzywanie itp.
yoopiter napisał(a):R_ napisał(a):z dupy taki kibic ;] hehe wlasnie gdzie byles jak gralismy od warty zawiercie do wlokniarza konstantynow ??? zostan w domu
R_ napisał(a):Widzisz bo ty nie wiesz co to byla 5, 4,4,3,3 liga dla mnie nie jestes prawdziwym kibicem i tyle proste ;]
yoopiter napisał(a):R_ napisał(a):Widzisz bo ty nie wiesz co to byla 5, 4,4,3,3 liga dla mnie nie jestes prawdziwym kibicem i tyle proste ;]
Wiem co to była 5 i 4 liga. Nie muszę być dla ciebie prawdziwym kibicem (w ogóle nie muszę nim być), a po przeczytaniu tego co piszesz nawet nie chcę, bo nie warto, pozdro.
Seba30 napisał(a):Ciekaw jestem czy doping będzie przez cały czas trwania meczu. Chciałem podkreslić ,że nawet jak piłkarze nie grają tak jak byśmy tego chcieli (to są też tylko ludzie) to dopingujmy ich non stop. Nie tylko po strzelonej bramce albo jak zaczyna się ciekawa akcja czy rzut wolny lub karny. Nawet jak padnie bramka dla drużyny przeciwnej doping powinien być jeszcze głośniejszy i dłuższy.Pamiętajmy,że nic tak nie dodaje skrzydeł jak niesiony tysiącami gardeł doping. U nas na Ludowym różnie to bywa. Z całym szacunkiem dla kolegi który prowadzi doping - proszę i to nie jest tylko moja prośba lecz większego grona kibiców aby w tym ważnym dla Nas meczu dopingować tylko Zagłębie. Ja rozumiem ,że mamy zaprzyjaźnione kluby z Wawy ,z Bielska i Elbląga,ale w tym dniu to Zagłębie jest najważniejsze i zdajmy sobie sprawę z powagi tego meczu. Ja mam tylko nadzieje,że kibice z Jagi nie będą mieli żadnych szans na przebicie naszego dopingu. Bądźmy głośniejsi i dopingujmy nasze Zagłębie non stop!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników