ZS napisał(a):byłem na meczu z łeczną to chyba z 10 razy krzyknęli POGOŃ a zagłębie huja ani razu,gdybyśmy sami nie wywieszyli naszych flag to nikt by nie wywiesił,legia olewa to na całej linii
Faktycznie kwestia do poruszenia.Wiele razy osobiscie byłem świadkiem różnego traktowania swoich zgód przez Legie.Niewiem jak rozkłądają się sympatie wśród Warszawiaków ale z samego skandowania nazw swoich zgód to niestety jestesmy daleko za Pogonią,ale tłumacze to sobie osobistymi sympatiami ich głównego młynowego niejakiego Alch... który za Zagłębiem szczerze mówiąc nie przepada.Ja ze swojej strony chciałem dodać że Legie traktuje jak brata na równi z BKS-em.I jeszcze jedno Zagłebie ma swój honor i godność a jak niektórzy tego nierozumieją to trudno.Nasuwa się pytanie czy My jestesmy potrzebni Legii tylko na wyjazdy na Śląsk???
Na koniec pozdrawiam wszystkich Legionistów którym zależy na zgodzie z Zagłębiem.Pozdro dla chłopaków z BKS-u.
p.s prosze bez bluzg i głópich textów bo jak ktoś tego nie widzi to hyba jest ślepy.