LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: legia w huja wali

Postprzez ZANIEPOKOJONY 2003-09-21, 1:00 pm

ZS napisał(a):byłem na meczu z łeczną to chyba z 10 razy krzyknęli POGOŃ a zagłębie huja ani razu,gdybyśmy sami nie wywieszyli naszych flag to nikt by nie wywiesił,legia olewa to na całej linii

Faktycznie kwestia do poruszenia.Wiele razy osobiscie byłem świadkiem różnego traktowania swoich zgód przez Legie.Niewiem jak rozkłądają się sympatie wśród Warszawiaków ale z samego skandowania nazw swoich zgód to niestety jestesmy daleko za Pogonią,ale tłumacze to sobie osobistymi sympatiami ich głównego młynowego niejakiego Alch... który za Zagłębiem szczerze mówiąc nie przepada.Ja ze swojej strony chciałem dodać że Legie traktuje jak brata na równi z BKS-em.I jeszcze jedno Zagłebie ma swój honor i godność a jak niektórzy tego nierozumieją to trudno.Nasuwa się pytanie czy My jestesmy potrzebni Legii tylko na wyjazdy na Śląsk???
Na koniec pozdrawiam wszystkich Legionistów którym zależy na zgodzie z Zagłębiem.Pozdro dla chłopaków z BKS-u.
p.s prosze bez bluzg i głópich textów bo jak ktoś tego nie widzi to hyba jest ślepy.
ZANIEPOKOJONY

Postprzez Misiek DG 2003-09-21, 4:10 pm

Gratulacje dla Legii za pogrom frajerstwa z Krakowa. Miejmy nadzieję że Legia zdobędzie tytuł mistrza polski w tym sezonie, a nasze Zagłębie powróci do 2 ligi. To będzie udany sezon...

Było, jest i będzie - zawsze ZAGŁĘBIE !!!
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez IQ 2003-09-21, 4:50 pm

W temacie Legii to zawsze mnie dziwiło, że na meczach na Ludowym skandowanie Legia jest dużo mocniejsze niż BKS. A już nigdy się nie zdarza, żeby najpierw był okrzyk BKS a dopiero potem Legia - zawsze Legia a potem jakby dla przyzwoitości sporo ciszej młyn spiewa BKS. Ja tam wolę dużo bardziej BKS bo to wierniejszy i dużo lepszy przyjaciel Zagłębia (nawet sam nie wiem od kiedy jest ta zgoda - ona jest jakby z "dziada pradziada" :D a z Legią to różnie bywało w przeszłości). Nie badźmy tacy służalczy wobec Legii i miejmy swój zagłębiowski honor - Zagłębie to nie jest jakiśtam klubik dla którego zgoda z Legią to być albo nie być - jest nas tak dużo (wyjazd na Śląsk to dobitnie pokazał, że nie wspomnę o Libiążu) i mamy taką siłę, że jeśli kibice Legii nas olewają to możemy im śmiało powiedzieć - "bez łaski i z bogiem". Oczywiście wolę żeby zgoda z Legią była dalej ale jak ma być to z ich strony olewka to powinniśmy też zamanifestować, że mamy swój HONOR.
Nawet jestem bardzo ciekawy jak inni fani Zagłębia (Wiecznej Legendy :twisted: ) się na to wszystko zapatrują.
PZDR
IQ

Postprzez WOJTEK 2003-09-21, 4:56 pm

MYŚLĘ,ŻE NIE JESTEŚMY OD USTALANIA ZGODY Z LEGIĄ ANI KIMKOLWIEK.I NIE JEST TO TEMAT NA FORUM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Albion 2003-09-21, 5:19 pm

Też bardziej lubię BKS od Legii. Oglądam mecze Legii w C+ i zawsze ,powtarzam zawsze....... Legia śpiewa najpierw Pogoń szczecin a dopiero potem Zagłębie Sosnowiec i już nie tak głośno jak wcześniej.
Może wydaje im się że jak Pogoń gra w wyższej lidze i przychodzi tam po 15tys. ludzi na mecz to trzeba się z nimi bardziej liczyć jak z nami.
Tak poza tym do Legii nic nie mam i cieszę się z wygranej nad Wisłą 4:1.
Albion

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-09-21, 5:46 pm

A ja zawsze bylam za Legią. Nie za pustymi ludzmi , którzy niby maja krzyczek albo nie "Zagłebie Sosnowiec".
Wydaje mi sie ze np. kontakty z LP'01 ukazuja dobre stosunki Legii z Nami, tyle ze nigdy nie da sie osiagnac takiego celu zeby wszyscy kochali nas - Zagłebie.
Pogon a ja przyznam szczerze NIENAWIDZE POGONISTÓW -Dlaczego moze dlatego z mialam wiele okazji widziec jak na forum (nie na tym) i czatach bluzgaja. Byc moze sa to netowi napinacze ale...zawsze...
WEDŁUG MNIE ZAGŁEBIE JAK NAPISALI WYZEJ MA SWÓJ HONOR - MA SWOICH KIBICÓW, KTÓRZY SA WIERNI. Badzmy soba i robmy na swoje konto a nie na czyjes...
Pozdrawiam i przepraszam bo jestem tylko kobitka:D
CzArNe*KoRoNkOvE

legia w huja wali

Postprzez ZS 2003-09-21, 6:56 pm

WOJTEK napisał(a):MYŚLĘ,ŻE NIE JESTEŚMY OD USTALANIA ZGODY Z LEGIĄ ANI KIMKOLWIEK.I NIE JEST TO TEMAT NA FORUM.

wojtek nie pierdol farmazonów,właśnie tutaj jest czas i miejsce na poruszenie tej kwestii,tu zaczniemy a skończymy na ludowym,trzeba coś zadecydować i podjąc pewne kroki bp po huja nam sztuczne zgody,jak olewka to po obu stronach...i h***.
A ty wojtek jak chcesz to idx pucuj się legii i olej wszystko,ale to warzne szczególnie dla młodej ekipy.NARA
ZS

Postprzez tom-L 2003-09-21, 6:56 pm

ZS napisał(a):byłem na meczu z łeczną to chyba z 10 razy krzyknęli POGOŃ a zagłębie huja ani razu,gdybyśmy sami nie wywieszyli naszych flag to nikt by nie wywiesił,legia olewa to na całej linii

EEeee??? :?: Chbya na inny stadion chodzę :lol:
Praktycznie zawsze piosenki na temat zgód są śpiewane "blokowo", czyli - o ile nie nastąpi jakieś niespodziewane wydarzenie na boisku, typu: gol - każdemu po równo, i tak jest z zasady. Pogoń, Zagłębie, Olimpia, Den Haag.
tom-L

Postprzez tom-L 2003-09-21, 7:03 pm

Tak w ogóle to jestem za wprowadzeniem obowiązkowego logowania :D :D Bo nawet nie wiadomo czy to nie prowokator. Moje obserwacje ze stadionu Legii i przede wszystkim z rózmów z innymi kibicami Legii są diametralnie inne, stosunek do Zagłębia jest wręcz najlepszy. Na Zagłębie NIKT złego słowa nie powie.
tom-L

Postprzez DaMi 2003-09-21, 7:04 pm

ZS napisał(a):
WOJTEK napisał(a):MYŚLĘ,ŻE NIE JESTEŚMY OD USTALANIA ZGODY Z LEGIĄ ANI KIMKOLWIEK.I NIE JEST TO TEMAT NA FORUM.

wojtek nie pierdol farmazonów,właśnie tutaj jest czas i miejsce na poruszenie tej kwestii,tu zaczniemy a skończymy na ludowym,trzeba coś zadecydować i podjąc pewne kroki bp po huja nam sztuczne zgody,jak olewka to po obu stronach...i ***.
A ty wojtek jak chcesz to idx pucuj się legii i olej wszystko,ale to warzne szczególnie dla młodej ekipy.NARA

Coś mi się wydaje że to od tego z kim będą zgody a z kim nie to decyduje ktoś inny a nie my
DaMi

Postprzez grochowiak 2003-09-21, 7:18 pm

u mnie na pierwszym miejscu jest LEGIA, potem ZAGLEBIE i dalej POGON.... ogolnie za Pogonia nie przepadam. sporo moich kumpli tez woli ZAGLEBIE!!

LEGIA I ZAGLEBIE, ZAGLEBIE I LEGIA, LEGIA I ZAGLEBIE, ZAGLEBIE I LEGIA
grochowiak

Postprzez WOJTEK 2003-09-21, 7:21 pm

ZS napisał(a):

wojtek nie pierdol farmazonów,właśnie tutaj jest czas i miejsce na poruszenie tej kwestii,tu zaczniemy a skończymy na ludowym,trzeba coś zadecydować i podjąc pewne kroki bp po huja nam sztuczne zgody,jak olewka to po obu stronach...i ***.
KUP SOBIE KOLEŻKO SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY.TY MASZ NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA NA TEMAT ZGODY :lol: :lol: .SĄ OD TEGO INNI...WIĘC STUL PIZDĘ I NIE RÓB NAM SIARY.LEGIONIŚCI SĄ ZAWSZE Z NAMI,NA KAŻDYM WYJEĹšDZIE.A TY GNOJKU PEWNIE NAWET O TYM NIE WIESZ.
ZAGŁĘBIE & BKS & LEGIA
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bleble 2003-09-21, 7:23 pm

Zagłebie po Legii to moja druga miłość ,
zapewniam was ze Zaglebie ma wielu zwolennikow na Legii,

pozdrawiam
bleble

Postprzez lukes 2003-09-21, 7:28 pm

ZS napisał(a):

ZS jak Ty sobie to wyobrazasz? ze forumowicze beda decydowali o zgodach???

uzytkowniku amstat odpowiedz mu jesli masz troche czasu :D
lukes
no spin

Postprzez WOJTEK 2003-09-21, 7:30 pm

A MOJA ODPOWIEDĹš NIE WYSTARCZY???? :( :( :( :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna