Jeden z najbardziej emocjonujących meczów na Ludowym na przełomie ostatnich 2 lat
Pierwsza połowa...była taka jak CAŁA runda wiosenna w wykonaniu naszcyh..czyli BEZBARWNA a w koncówce gdyby Czarny strzelił byłoby pozamiatane...
Natomiast druga połowa to wielkie emocje...
Najpierw Prymula wywalczyl rzut Karny...neistety Berek MUSI STRZELAĆ MOCNO KARNE...a nie tylko precyzyjne w róg...za to na uwagę zasługuje fakt ze szybko podbiegl do pily..i dobrze wrzucił..a Pymula pokazal klasę ( Prymula I Peskovic dwa najlepsze transfety ostatnich lat ).
Co do BIJATYKI..to SĘDZIA ZACHOWAŁ SIĘ SKANDALICZNIE..bowiem NIE MÓGŁ INACZEJ POSTĄPIĆ jak ukarac czerwona Gąsinskiego..ale również ZAWODNIKA KTÓRY KOPNĄŁ BERKA..!!!!!! SKANDAL...gdybyśmy nie wygrali tego meczu...to byłaby masakra ale na stadionie Pana Sędziego....takich błędów KLUCZOWYCH się nie popełnie Panie Arbitrze..!!
Widać bylo w tej sytuacji jak Chłopaki są zmotywowane...nalezy im się szacunek wielki za ten mecz. Pokazali co to znaczy mieć jaja..
Mnie poraz kolejny zawiódł Mierzejewski...!!! Liczę na więcej od tego chłopaka!!
PS Liczyłem po cichu ze Lacha się wreszcie przełamie..i strzrelił brameczkę...teraz Marci tylko może być lepiej!!!
I na koniec doping... KRYTA POWINNA ZAWSZE TAK DOPINGOWAĆ!! Obnizka biletow spowodowala ze na krytej zasiadło wiele nowych twarzy..które to ŻYWIOŁO dopingowały...i to mi się podbało...że razem "wsparli srodkowy sektor czerwonych krzesełek na krytej"...
Na koniec nasz Treneiro...widać że w porównaniu do Dworczyka chłop jest bardziej spontaniczny...
PS czy ktoś widział Dworczyka na meczu?>