Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
reprezentant napisał(a):Ja wierze ze przeskocza pierwsza z przeszkod do OE z łatwoscią.
Chciałbym zobaczyc szybka i ofensywna gre a wynik przyjdzie sam.
Gąsiński-Kłoda Hosić Marek Paczkowski-Piątkowski Kościukiewicz Berensztajn Skrzypek-Prymula Oziębała(Lachowski)
Taki skład przeczuwam i licze na trzy punkty.Do jutra!
WSZYSCY NA LUDOWY
To kto ma w takim razie grac madralo?Bensz ktory nie gra nawet w rezerwach?novack napisał(a):Facet wybierz się czasami na rezerwy to zobaczysz co ten koleś wyprawia w A klasie. On nie jest bramkarzem, on tylko pełni obowiązki bramkarza i oby jak najkrócej w Zagłebiu nawet w tym drugim!
novack napisał(a):Polecam czasami mecz rezerw, takich bramek jakie tam puszcza Gąsiński kelnerom nie widziałem przez 35 lat mojego chodzenia na Ludowy. TO SIE W PALE NIE MIEŚCI!!!
cyfron24 napisał(a):-MOJAA...;)
kubeł_1906 napisał(a):czyli meczyk jest jutro o 17??
nie wiecie czy jest jeszcze duzo biletów bo slyszałem ze juz malo zostało:D
z góry dzięki za info:D
novack napisał(a):Gdybym to ja był jedyną alternatywą dla Gąsińskiego, to wtedy postawiłbym na niego, ale tylko wtedy! Widziałem go na treningach, meczach rezerw, że o pierszej drużynie nie wspomnę. Jest słaby, ale jeżeli Moskal na niego jutro postawi (w co wątpię) to życzę mu, by rozegrał mecz życia. Z Odrą trzeba zagrać wysoko i ofensywnie, wtedy bramkarz nie powinien mieć dużo pracy i nawet słaby sobie poradzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam1906