Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PaprykarZ19 napisał(a):Ehh co tu mówić? Dworczyk do zmiany i to natychmiast! I wstyd za pierwszą połowę!
Ten koleś (czytaj Dworczyk) ewidentnie naszym przeszkadza! Widać było, że chciało im się dzisiaj grać, ale to jak on ustawił nas w pierwszej połowie woła o pomste do nieba! Jeżeli się gra na remis to tak to się k***a "trenerze" kończy!Wbij to sobie do tej swojej zakutej pały! Kompletnie nie jesteśmy przygotowani do rundy pod względem wydolnościowym, o taktyce nie wspomne, bo to pojęcie panu, który siedzi na naszej ławce jest obce.
Po zmianie stron gra wyglądała o kilka klas rozgrywkowych lepiej! Walczyli biegali ile mogli, niestety trochę szczęścia zabrakło, a moglibyśmy wywieźć ze stolicy cenny jeden punkt! Tak powinniśmy grać z Polonią od początku. Na akcje Polonistów starać się odpowiedzieć tym samym, bez ataków na hura, wyważona gra, a nie murowanie bramki i obrona Częstochowy! Nie miało prawa powtórzyć się to samo co w Chorzowie, bo tyle szczęścia co tam mieliśmy na całą rundę wystarczy, w dodatku dobrze wiemy, że Polonia dobrze sobie w ofensywie sobie radzi... Podziękujmy Jerzemu.
Bramka po błędzie Adriana, który złamał linię obrony przez co Kosmalski nie był na spalonym,ale jestem za tym, żeby ten piłkarz grał jak najwięcej, bo to nasza przyszłość i te doświadczenia, które teraz zbiera są bezcenne!
Nie rozumiem też dlaczego niektórzy ciągle powtarzają, że nie da się grać w dzisiejszych czasach taktyką 4-5-1, bo da się! Np Manchester United gra tylko z Rooneyem jako nominalnym napastnikiem. Tylko trzeba mieć odpowiednich wykonawców do tego stylu gry i umieć piłkarzami pokierować tak aby umieli go dobrze stosować na boisku! A my niestety chyba nie mamy odpowiednich graczy do tego systemu i przede wszystkim trenrea, który by nimi pokierował...
Przepraszam za niektóre wulgaryzmy i nieeleganckie zwroty z mojej strony, ale ja już nie mam sił i nerwów, a jestem impulsywną osobą...
Przemek26 napisał(a):Zgodzę sie że zagraliśmy bez obrony, Marek robił swoje niestety przy akcji na 1:0 zaspał. 3 piłkarzy było na spalonym gdyby zrobił ten krok w druga stronę a nie do bramki.
Najgorsze jest to że mecz przegrali nie piłkarze.
Misaki napisał(a):Wydaje mi się, że obwinianie Marka za bramkę nie jest w dobrym tonie
pierwsza połowa to był dramat w wykonaniu całej drużyny i możemy jedynie dziękować że skończyło się utratą jednej bramki to że pozwalaliśmy rozgrywać piłkę Polonii na 16 metrze zakrawa na kpine na miejscu naszych zawodników spalił bym się ze wstydu lub zapadł pod ziemie a już na pewno nie mógł bym spojrzeć w oczy kibicom ten Dworczyk to jednak hardy koleś skoro do tej pory udawał że jest wszystko w porządku i pewnie bedzie to robił dalej bo honoru nie ma za grosz Jeśli jest taka sytuacja jak teraz (TRAGICZNA) to ktoś za to powinien wziąć odpowiedzialność - zazwyczaj jest to trener
MrCricket napisał(a):Wszyscy jadą po Dworczyku, ok. zgoda bo takie jest życie trenera, który mocno już nas zdążył wk...ć tej wiosny. Ale panowie bądźmy realistami- Polonia to lepsza piłkarsko od nas drużyna. Technika, szybkość, siła, odbiór piłki, zgranie, kreatywność - to wszystko było po ich stronie. Niech 2 nasze groźne akcje nie zamydlają obrazu meczu. Więc nei obracajcie kota ogonem z tym gadaniem, że tylko taktyka trenera miała wpływ na wynik i grę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników