Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
teo napisał(a):Dajcie sobie spokoj z tym calym bluzganiem na trenera Dworczyka... Wystraczy spojrzec na tabele statystyki... Wszystko mowi samo przez sie, jestesmy bardzo blisko awansu i ogromna w tym zasluga obecnego trenera, ktory momentalnie musial przestawic sie z prowadzenia A-klasowych (dla nieswiadomych to jest VI liga) na druzyne walczaca o OE! Nie kazdy by sobie poradzil, a jednak trener JD dal z siebie wszystko i z wieksza lub mniejsza dawka szczescia (ktore takze jest bardzo potrzebne w sporcie) prowadzi nasz zespol do awansu... Poczekajmy do wakacji i jeszcze bedziecie wspominac moje slowa! Dalej uwazam, ze Dworczyk to jest najlepszy trener z obecnie dostepnych na rynku (wolnych i na nasza kase), ktory moze prowadzic Zaglebie. Pozdro dla wszystkich niedowiarkow i napinaczy !!
Lars napisał(a):w przyszłym sezonie zaczniemy w III lidze bo zostaniemy zdegradowani jak Lubin, Korona, etc o jedną klase rozgrywkową. i nie marzmy o Wieczorku, bedziemy musieli budowac wszystko od podstaw: sponsor, druzyna, młody respektywiczny trener etc. i wowczas pojdziemy w dobrym kierunku i wszystko bedzie szło dobrze, Zagłebie zacznie sie rozwijac, albo staniemy w miejscu i zaczniemy sie cofać.
takie są moje przypuszczenia,
każdy moze myslec jak mu sie podoba a wszystko zweryfikują przyszłe fakty.
Zwolniłem trenera Wieczorka nie za brak wyników, tylko dlatego że nie potrafił wskrzesić ducha w zespole. mówi Krzysztof Klicki, właściciel Kolportera Korony Kielce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników