Jerzy Dworczyk były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PaprykarZ19 2007-05-05, 10:48 pm

podtrzymuje moje zdanie i nadal uważam, że ten trener nie jest w stanie poprowadzić naszej drużyny do wielu sukcesów i trzeba go zmienić. Choć teraz jest już raczej za późno i chyba nie miałoby to sensu, aczkolwiek dobrze byłoby znać już jego następcę, choćby po to by przyglądał się zawodnikom i później mógł mniej więcej ocenić ich przydatność dla drużyny...
PaprykarZ19

Postprzez MarcelZS 2007-05-05, 10:58 pm

Dworczyk.... ta przegrana to twoja zasługa, jak można tak zespół ustawić !!! kto był to widział, z chęcią bym pobluzgał ale nie nie ma co używać dworczykowch metod.

Jak miałeś Adżema to po jasną cholere wstawiłeś tego niedojde Topolskiego!!!!
Ostatnio edytowano 2007-05-07, 3:49 pm przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez pol13 2007-05-06, 12:00 pm

GÓWNIANY TRENER I TYLE , SZKODA GADAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pol13

Postprzez Darian 2007-05-06, 1:31 pm

A teraz zwracam się z krótkim apelem do sztabu trenerskiego:

SIADAĆ PRZED TV I ANALIZOWAĆ GRĘ POLKOWIC!!!

Żeby mi tam k***a nie było tego co było z KSZO czyli że trenerzy nie wiedzieli jak zawodnicy KSZO wykonują stałe fragmenty gry!A potem okazało się że po jednym takim stałym fragmencie straciliśmy bramkę.
Darian

Postprzez Preze$ 2007-05-06, 2:56 pm

Panie Jerzy jeżeli to czytasz to apeluje Miej honor i odejdź Trener z ciebie taki jak ze mnie hanys wiec daj sobie spokuj i odejdź bo to ty odpowiadzasz za przygotowanie do ryndy wiosennej a wszyscy widza jaka ona jest w naszym wykonaniu
Preze$

Na siłe zniszczyć przewage w tabeli...

Postprzez mariusz76 2007-05-06, 3:37 pm

No co wy nie widzicie ze oni i trener mają to głęboko w dupie. Punkty oddają komu tylko ptrzebne, nikt nie odważy się powiedzieć ze po prostu niezależy im na awansie i po prostu są za wysoko,oczywiście niewiem jak oni z taką grą się tam znalezli. Ale panie Dworczyk i reszta Polonia Warszawa już się zbliża awięc wasz plan na pewno wypali. Ale my to zapamiętamy, BO ZAGŁĘBIE TO MY!!! A nie biurko, kawa i sekretarka i dłubanie w nosie w czasie meczu!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2007-05-07, 3:47 pm

za Dworczyka Wieczorka !! bo Wieczorek nie jest już trenerem Korony !!
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Misaki 2007-05-07, 3:56 pm

Łuki19 a wyłożysz 30 tys zeta miesięcznie?
Misaki

Postprzez tommaz 2007-05-07, 5:05 pm

Misaki napisał(a):Łuki19 a wyłożysz 30 tys zeta miesięcznie?

Podobno Białek miał więcej , więc czemu nie .
tommaz
Obserwowany

Postprzez lobo 2007-05-07, 6:52 pm

teo napisał(a):Dajcie sobie spokoj z tym calym bluzganiem na trenera Dworczyka... Wystraczy spojrzec na tabele statystyki... Wszystko mowi samo przez sie, jestesmy bardzo blisko awansu i ogromna w tym zasluga obecnego trenera, ktory momentalnie musial przestawic sie z prowadzenia A-klasowych (dla nieswiadomych to jest VI liga) na druzyne walczaca o OE! Nie kazdy by sobie poradzil, a jednak trener JD dal z siebie wszystko i z wieksza lub mniejsza dawka szczescia (ktore takze jest bardzo potrzebne w sporcie) prowadzi nasz zespol do awansu... Poczekajmy do wakacji i jeszcze bedziecie wspominac moje slowa! Dalej uwazam, ze Dworczyk to jest najlepszy trener z obecnie dostepnych na rynku (wolnych i na nasza kase), ktory moze prowadzic Zaglebie. Pozdro dla wszystkich niedowiarkow i napinaczy !!

chyba jesteś jego dobrym znajomymhttp://zaglebie.sosnowiec.pl/fo ... e&p=185779
lobo

Postprzez Schabu 2007-05-07, 7:30 pm

A może Ryszard Wieczorek od nowego sezonu??
Pewnie jednak to nie realne,ale ogólnie chyba byłby to całkiem nie zły trener??
Schabu

Postprzez Lars 2007-05-07, 8:47 pm

w przyszłym sezonie zaczniemy w III lidze bo zostaniemy zdegradowani jak Lubin, Korona, etc o jedną klase rozgrywkową. i nie marzmy o Wieczorku, bedziemy musieli budowac wszystko od podstaw: sponsor, druzyna, młody respektywiczny trener etc. i wowczas pojdziemy w dobrym kierunku i wszystko bedzie szło dobrze, Zagłebie zacznie sie rozwijac, albo staniemy w miejscu i zaczniemy sie cofać.
takie są moje przypuszczenia,
każdy moze myslec jak mu sie podoba a wszystko zweryfikują przyszłe fakty.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez sanhedryn_zla 2007-05-08, 7:11 am

Lars napisał(a):w przyszłym sezonie zaczniemy w III lidze bo zostaniemy zdegradowani jak Lubin, Korona, etc o jedną klase rozgrywkową. i nie marzmy o Wieczorku, bedziemy musieli budowac wszystko od podstaw: sponsor, druzyna, młody respektywiczny trener etc. i wowczas pojdziemy w dobrym kierunku i wszystko bedzie szło dobrze, Zagłebie zacznie sie rozwijac, albo staniemy w miejscu i zaczniemy sie cofać.
takie są moje przypuszczenia
,
każdy moze myslec jak mu sie podoba a wszystko zweryfikują przyszłe fakty.

coz za mysl i coz za trafne przypuszczenia.... napewno jedno z tych sie spelni bo inaczej byc nie moze ;]
sanhedryn_zla

Postprzez Przemek26 2007-05-08, 8:52 am

Ostatnio ktoś przedstawił statystyki wg. których trener Dworczyk ma dobre wyniki.
To ja zacytuję teraz właściciela Korony Kielce:
Zwolniłem trenera Wieczorka nie za brak wyników, tylko dlatego że nie potrafił wskrzesić ducha w zespole. mówi Krzysztof Klicki, właściciel Kolportera Korony Kielce.
Przemek26

Postprzez bolo73 2007-05-08, 9:27 am

Powtórzę raz jeszcze.Dworczyk jest swój chłop ale na trenera Zagłębia ni jak mi nie pasuje.Potrzeba człowieka z odpowiednim przygotowaniem i że tak się wyrażę nowoczesną myślą trenerską.Po raz kolejny optuję za Jasiem Urbanem,człowiekiem z doświadczeniem i wynikami osiągniętymi w jednej z najlepszych lig świata,który jest z pewnością głodny sukcesu i który potrafiłby zbudować perspektywiczną drużynę bo z całym szacunkiem dla naszych grajków ale z taką ekipą i takim nastawieniem to my naprawdę nie mamy po co awansować ponieważ będziemy zbierać bęcki od każdego i nasza przygoda zamieni się w koszmar a to przecież nie o to chodzi.Tak więc widzę Urbana w roli naszego menago cosik na wzór angielski.
bolo73

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna