Zagłębie Sosnowiec - Górnik Polkowice 09.05.2007 godz.17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez laki 2007-05-06, 4:15 pm

Oglądałem Polkowice dzisiaj i w meczu w Białymstoku to bardzo dobrze poukładany
zespół , który wyprowadza zabujcze kontry.
Tak statycznie grające Zagłębie jak do tej pory nic nie wskura , trzeba zmienić taktykę
a Lachowski na ławe w tym meczu trzeba będzie nieżle zap.....ć aby wygrać.
Jeżeli przegramy to obawiam się kryzysu psychicznego w drużynie a wtedy po awansie.
laki

Postprzez kubeł_1906 2007-05-06, 4:16 pm

W 2 NASTEPNYCH MECZACH TRZEBA ZDOBYC PRZYNAJMNIEJ 4 PKT, BO JAK NIE TO NIE BEDZIE AWANSU:( Z GORNIKIEM TRZEBA WYGRAC POPROSTU!!!!!!!!
CHLOPAKI DO BOJU!!!!!!! NIECH NA GORNIKU BEDZIE TAKI DOPING JAK NA LECHII!!!!
kubeł_1906

Postprzez Lars 2007-05-06, 4:19 pm

Robson_2006sc napisał(a):
Lars napisał(a):nasi sie mobilizują jak są w TV
a zresztą...nasi to chuje. nieide na mecz - p***le. wole zeby nas zdegradowali i abym oglądał walke, ambicje, przywiązanie do klubu w III lidze, a nie najemników...w dodatku chujowych najemników. tym razem nie okradniecie mnie z 12zł...ZŁODZIEJE!!!

jednego piknika mniej bardzo dobrze !

stary co Ty pierdolisz. ja nie lubie jak mnie 11 facetów rucha w dupsko, jesli Ty lubisz, to aktualni piłkarze naszego Kochanego Zagłebia gwarantują Ci to juz podczas najbliższego meczu. w dodatku jeszcze zapłacisz za to 12zł.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez bartekcz92 2007-05-06, 4:34 pm

kubeł_1906 napisał(a):NIECH NA GORNIKU BEDZIE TAKI DOPING JAK NA LECHII!!!!

Marzenia ,nie do spelnienia.
- rywal z dolnej półki pod względem kibicowskim (czyt. nikt oprócz piłkarzy i sztabu z Polkowic nie zawita)
- porażka z Podbeskidziem sprawiła ,ze wiele kibiców zrobi to co Lars
- mecz rozgrywany w środe ,wiec frekwencja mierna

Wniosek:
Doping będzie taki jak na meczu ze Stalówką lub jeszcze gorszy.

Mimo wszystko zapraszam do mlyna i w wypadku straty pkt pozegnajmy Dworczyka białymi chusteczkami

Jesli o mnie chodzi to jestem pesymistą ,ale moze nas zaskoczą i zagrają słabo ,ale skutecznie
jak z Kmitą.......... :570:
bartekcz92

Postprzez mario23tp 2007-05-06, 4:59 pm

Lars napisał(a):
a zresztą...nasi to chuje. nieide na mecz - p***le. wole zeby nas zdegradowali i abym oglądał walke, ambicje, przywiązanie do klubu w III lidze, a nie najemników...w dodatku chujowych najemników. tym razem nie okradniecie mnie z 12zł...ZŁODZIEJE!!!

stary co Ty pierdolisz. ja nie lubie jak mnie 11 facetów rucha w dupsko, jesli Ty lubisz, to aktualni piłkarze naszego Kochanego Zagłebia gwarantują Ci to juz podczas najbliższego meczu. w dodatku jeszcze zapłacisz za to 12zł.

W 100 a nawet w 200% zgadzam sie z Larsem.Ja też pier...ole i nie jade!!!.Myśle że Zagłębie traci swoją grą zaufanie kibiców i dopóki sie nic w tym klubie nie zmieni(trener i ci pseudopiłkarze)coraz więcej kibiców zacznie sie od klubu odwracać.Jeśli na polkowicach pojawi sie 2 tys.ludzi to pogratuluje....Ja typuje najmniejszą frekwencje od kilku lat,góra tysiąc ludzi
mario23tp

Postprzez emdżej 2007-05-06, 5:01 pm

A jak zaczną wygrywać to wrócicie i zaśpiewacie "na dobre i na złe...."
emdżej

Postprzez Smazu 2007-05-06, 5:07 pm

A to nie idźcie i jak Zagłębie awansuje nie pojawiajcie się na meczu, też jestem wkurw*** na piłkarzy , ale to nie znaczy , żeby się od nich odwracać ;//
Do booooooju ZAGŁĘBIE !!!
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez kubeł_1906 2007-05-06, 5:15 pm

LOL, ALE Z WAS KIBICE!!
NORMALNIE ZWYKLI PIKNIKOWCY!!!!
JA PRZYJDE!!!

NA DOBRE I NA ZLE, I W KAZDEJ LIDZE , ZAWSZE BEDZIEMY TAM, GDZIE ONI BEDA GRAC!!!!!!!!!!
kubeł_1906

Postprzez fan78 2007-05-06, 5:18 pm

Ja ide ale nie dziwie sie tym co sobie odpuszczaja.Wlosowicz niech nie p******i trzy po trzy tylko niech zaplacą za bilety tych kibicow ktorzy jednak zdecyduja sie przyjsc.2000 to max na ten mecz.
fan78

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-06, 5:19 pm

Dla stałych kibiców powinni stosować jakieś zniżki...
pamietam ten transparent:

puchar polski odpusczacie, cen biletow nie zmieniacie. Czy kibiców w dupie macie? :)
Zagłębiaczek

Postprzez mayday77 2007-05-06, 5:42 pm

mario23tp napisał(a):
Lars napisał(a):

W 100 a nawet w 200% zgadzam sie z Larsem.Ja też pier...ole i nie jade!!!.Myśle że Zagłębie traci swoją grą zaufanie kibiców i dopóki sie nic w tym klubie nie zmieni(trener i ci pseudopiłkarze)coraz więcej kibiców zacznie sie od klubu odwracać.Jeśli na polkowicach pojawi sie 2 tys.ludzi to pogratuluje....Ja typuje najmniejszą frekwencje od kilku lat,góra tysiąc ludzi

Fajnie że was nie będzie,tylko proszę was nie nazywajcie się kibicami Zagłębia,bo takimi popierdzielonymi wpisami porównujecie nas do siebie.Zrozumcie-kibicuje się bez względu na to jaka jest sytuacja na boisku i w klubie.Gdybyśmy walczyli o utrzymanie to zapomnielibyście jak nazywa się klub pochodzący z Sosnowca.Jesteście na tym forum i na stadionie,tylko dla tego że jesteśmy Viceliderem.Dla tego zero szacunku dla takich gości jak wy!!!
mayday77

Postprzez Przemek26 2007-05-06, 5:58 pm

Jeszcze raz ktos w tym temacie że będzie czy nie będzie a wyleci na ............... :diabelek: :diabelek:
Wracając do tematu. Ogladałem dziś Polkowice i nasówają mi się takie wnioski.
Skład należy zacząć ustalać od bocznych obrońców. Zauważcie ze prawie wszystkie akcje Polkowic, nawet kte które do 20 metra szły środkiem , rozbijała się na boki. Akcja poktórej padłą bramka padła z dośrodkowania,a wcześniej szło środkiem. Na 10 akcji 1-2 poszły na przestrzał. Co do Ataku. Jeśli zagra ten sam bramkarz co dziś, jet bardzo niepewny na przedpolu. Dużo piłek można rzucać na młyn, obrońcy tez przy takich sytuacjach wybijali piłke na pałę , na 18-20 metrze w tym czasie powieniń byc Berkek, czy Pach, bądź Lacha. Wybite piłki często wracały właśnie tam a tam było pusto. Dopiero w okolicach koła czekali pomocnicy.
Mecz do wygrania, łatwo, jeśli podejdzie się z głową i pożądnie taktycznie.
Przemek26

Postprzez mario23tp 2007-05-06, 6:02 pm

Powiem ci że na Zagłębie jeżdze od 10 lat,nigdy nawet w 5 lidze nie grali tak słabo,żadnej ambicji,oni mają w dupie kibiców,ja mam ich.Oni mają za chu...gre płacone,a ja żeby to gówno obejrzeć musze jeszcze im zapłacić.
P.S.Nigdy nie śpiewałem i nie będe śpiewał "na dobre i na złe".Do 1 ligi możemy sobie pomarzyć o awansie,no ale zobaczymy jakie będą wasze wpisy,jeśli nie wygrają z górnikiem i całą resztą,bo dopiero teraz zaczynają sie poważni przeciwnicy.Pozdrawienia dla tych którzy sie ze mną...nie zgadzają
mario23tp

Postprzez jurek1988mdc 2007-05-06, 6:09 pm

Ja sie zjawie na meczu mimo wszystko bo ZAGŁĘBIE w sercu nosze i ich nie opuszecze!!!!!!!!!!!!

bierzcie ze mnie przyklad!!!!!!!!!!!!
jurek1988mdc

Postprzez Lars 2007-05-06, 6:28 pm

z klubem jestem na dobre i na złe. zawsze byłem i niezależnie od ligi w której Zagłebie grało zawsze jak tylko mogłem byłem na meczu.
Ale nie jestem na dobre i na złe z ludźmi którzy teraz pracują w Zagłebiu, począwszy od Rudego, Dworczyka, Włosowicza (który oszczedziłby sobie tego pierdolenia: bądźcie z nami. bo My kibice zawsze pomożemy, tylko że wy nigdy nie chcecie pomóc nam...), po tych wszystkich najemników.

Szanuje za to, że ja jestem szanowany jako kibic i za podchodzenie profesjonalnie do swoich obowiązków: Peskovica, Hosicia, Terescinskiego, Skrzypka ... i tyle. Niektórzy z wymienionych to zwykli najemnicy, którzy jednak profesjonalnie pracują, a ich pracą jest utrzymanie formy, praca nad sobą, oraz ambicja i walka podczas meczu; niektorzy to wychowankowie, którzy są związani z Zagłebiem.

Całej reszcie należy sie zwolnienie dyscyplinarne za nieprofesjonalne podchodzenie do swojej pracy a tym samym działanie na szkode klubu, w którym w dodatku panuje totalny nieład i anarchia stąd nikt takiej nagany czy zwolniania z tych marnych najemników nieotrzymał.

w w środe bedzie tak:
na tablicy świetlnej nie powinno pisać Zagłebie Sosnowiec - Górnik Polkowice, tylko:
Aktualni Pracownicy Sp. Zagłebie Sosnowiec - Górnik Polkowice ...a wynik bedzie 1:2

w ramach protestu mnie nie bedzie, mamy demokracje, jesli ktos uwaza ze w tym momencie nie zasługuje na miano Kibica Zagłebia to równiez ma do tego prawo z tej samej przyczyny.
pozdrawiam wszystkich normalnych...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna