przez Lars 2007-05-06, 6:28 pm
z klubem jestem na dobre i na złe. zawsze byłem i niezależnie od ligi w której Zagłebie grało zawsze jak tylko mogłem byłem na meczu.
Ale nie jestem na dobre i na złe z ludźmi którzy teraz pracują w Zagłebiu, począwszy od Rudego, Dworczyka, Włosowicza (który oszczedziłby sobie tego pierdolenia: bądźcie z nami. bo My kibice zawsze pomożemy, tylko że wy nigdy nie chcecie pomóc nam...), po tych wszystkich najemników.
Szanuje za to, że ja jestem szanowany jako kibic i za podchodzenie profesjonalnie do swoich obowiązków: Peskovica, Hosicia, Terescinskiego, Skrzypka ... i tyle. Niektórzy z wymienionych to zwykli najemnicy, którzy jednak profesjonalnie pracują, a ich pracą jest utrzymanie formy, praca nad sobą, oraz ambicja i walka podczas meczu; niektorzy to wychowankowie, którzy są związani z Zagłebiem.
Całej reszcie należy sie zwolnienie dyscyplinarne za nieprofesjonalne podchodzenie do swojej pracy a tym samym działanie na szkode klubu, w którym w dodatku panuje totalny nieład i anarchia stąd nikt takiej nagany czy zwolniania z tych marnych najemników nieotrzymał.
w w środe bedzie tak:
na tablicy świetlnej nie powinno pisać Zagłebie Sosnowiec - Górnik Polkowice, tylko:
Aktualni Pracownicy Sp. Zagłebie Sosnowiec - Górnik Polkowice ...a wynik bedzie 1:2
w ramach protestu mnie nie bedzie, mamy demokracje, jesli ktos uwaza ze w tym momencie nie zasługuje na miano Kibica Zagłebia to równiez ma do tego prawo z tej samej przyczyny.
pozdrawiam wszystkich normalnych...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE