Śmiem wątpić w twoje nieuzasadnine wynużenia co do handlowania meczami przez Ujka . Jeżeli byłeś częstym gościem na Ludowym to zapewne nie raz widziałeś jak gość zapierdalał przez 90 min , jak kilkakrtonie grał z kontuzjami na własną odpowiedzialność , jak stracił przytomność na boisku w walce dla Zagłębia. Jak przed ujawnieniem całej afery jako pierwszy miał odwagę powiedzieć o złej atmosferze w klubie.wierny do końca napisał(a):mario999 napisał(a):przypominam sobie slowa ujka ktory mowil ze gral w klubie w ktorym musial placic sedziom i byl do tego zmuszany teraz juz wiadomo kto go zmuszal i do czego? rudy byl calym prowokatorem tego wszystkiego i to on zmuszal zawodnikow do dawania pieniedzy a jak komus sie cos nie podobalo to go nie bylo. jestem po rozmowie z jednym z bylych zawodnikow zaglebia i powiedzial ze sa to swiete slowa. poprostu kazdy bal sie rudego i bal sie sprzeciwic.
stary! nie kpij proszÄ™!
ujek grał (zarabiał) na zakładach piłkarskich...kupował mecze, a może i je sprzedawał...potem biedy ujek, zmuszany do gry w Zagłębiu przy pomocy wyrafinowanych tortur dorobił sobie do sprawy ideologię...i to on wyszedł na ofiarę handlu meczami a nie Ty czy ja!!!!
oczywiście pensji w Zagłębiu nie brał, co do tego jestem pewien...pewnie jeszcze dopłacał do interesu!!!
Zapewniam Cię, że Ujo grał i gra w zakładach sportowych do dziś..no może przesadziłem...jestem na 300% pewien, że grał e końcu ubiegłej rundy, a więc po odwiedzinach Panoramy Racławickiej!
Czy tak zachowuję się facet , który z góry zna wyniki spotkań?
A to , że grał w profie? 80% zawodników grała i gra.
Pomyśl.