DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fan78 2007-04-24, 3:55 pm

Poczekajmy na te zarzuty to po pierwsze.
Po drugie zanim prokuratura go przeslucha,skonfrontuje zeznania z innymi podejrzanymi w tej sprawie itd,itp to jeszcze sporo wody w Brynicy upłynie.Potem jeszcze te dokumenty musza byc wyslane do WD PZPN a z tym prokuratura tak wcale sie nie spieszy.Przypominam ze nastepna transza dokumentow z prokuratury ma dotyczyc Zagłębia Lubin,Cracovii i Pogoni Szczecin wiec tak szybko sie nami nie zajmą.Myse ze mozemy spokojnie awansowac i grac w tej OE przynajmniej jeden sezon(bo w trakcie sezonu nas zdegradowac nie mogą)WSZYSCY NA LECHIE!!!
fan78

Postprzez Misaki 2007-04-24, 3:59 pm

fan 78 na takie coś bym nie liczył
sezon rozpoczyna siÄ™ dopiero pod koniec lipca
ja licze jednak na to że dużo jednak nie przeskrobali i będzie jedynie na minusie...
Misaki

Postprzez fan78 2007-04-24, 4:04 pm

Misaki napisał(a):fan 78 na takie coś bym nie liczył
ja licze jednak na to że dużo jednak nie przeskrobali i będzie jedynie na minusie...

Heh tez mam taką nadzieje,wszystko chyba zalezy ile meczy w tym nieszczesnym sezonie 03/04 było "zrobionych".
fan78

Postprzez novack 2007-04-24, 4:05 pm

Wszystkich oszustów z Lachowskim i Rudym na czele zawinąć we flagę "Czerwone Zagłębie" i do Brynicy, niech nam więcej wstydu nie robią!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez psv 2007-04-24, 4:06 pm

Najgorsze w tym wszystkim jest to że jak pojawiła się naprawdę duża szansa występów w OE po tylu latach przerwy to załatwia nas sam dyrektor naszego klubu.Niemozliwe ale prawdziwe.
Moim zdaniem powinnismy sie dzis doczekac jakiegos oswiadczenia ze strony klubu a w tresci : Panu Rudemu już dziekujemy

WSZYSCY NA LUDOWY111
psv

Postprzez martinho 2007-04-24, 4:10 pm

fan78 napisał(a):
Misaki napisał(a):fan 78 na takie coś bym nie liczył

Heh tez mam taką nadzieje,wszystko chyba zalezy ile meczy w tym nieszczesnym sezonie 03/04 było "zrobionych".

Zyjmy tą nadzieją. Bo tak naprawde to tylko jeden awans jest poza sportowy. Najbardziej bolesne jest to, że faktyczni winowajcy jak W.R., M.U. i pozostali,którzy czerpali z tego kożyści tak naprawdę nie ponoszą za to kary i szybko zostało im to zapomniane a karani jesteśmy my kibice, którzy czerpaliśmy tylko chwile radości i satysfakcji z tych oszukanych sukcesów wykładając na to swoje pieniądze.
martinho

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-24, 4:12 pm

Coraz gęstsze chumry zbierają się nad naszym klubem niestety.. Atmosfera wokół naszej drużyny nie robi się zawesoła, ciekawe co na to nasz hojny sponsor...

Zauważyłem, że niektóre osoby strasznie się tutaj cieszą z tego, że Wojciech R. został zatrzymany i doprowadzony do Wrocka.. Wybaczcie, ale nie bardzo rozumiem waszą radość z faktu, że jedna z ikon naszej piłkarskiej drużyny jest zamieszana w tak nieprzyjemną sprawę? Z czego wy sie k***a cieszycie? Że piłkarz, który tyle zrobił dla Zagłębia, były reprezentant kraju, upadł na dno?! :| Klubu, który rzekomo kochacie też to nie stawia w najlepszym świetle delikatnie mówiąc! Ogarnijcie się i przestańcie rżeć jeden do drugiego jak głupi do sera...
PaprykarZ19

Postprzez Robson_sc 2007-04-24, 4:24 pm

Paprykarz a niby my jako kiboice mamy bronic Rudego?? Gosc wiedzial nie od dzisiaj ze ma cos na sumieniu wiec zaraz jak sie ta afera zaczela powinien isc na wspolprace z prokuraturÄ… i teraz nie byloby tego calego syfu. Nam oszczedziloby to wielu nerwow przynajmnie a tak wychodzi afera w momencie kiedy mamy niemal koncowke batalii o awans. Poza tym Rudy jako dyrektor jest na maxa nieudolny i nawet jego bogata kariera nie ma tu nic do rzeczy.
Robson_sc

Postprzez jurek1988mdc 2007-04-24, 4:26 pm

Robson-sc popieram w 100%
jurek1988mdc

Postprzez Warson 2007-04-24, 4:27 pm

No Wiec wiemy czemu nasi grajkowie tak graja i na co im ten awans hehe :) Wszystko jasne! Przynajmniej sie Kub oczysci z Rudego i jeszcze mogli by Dworczyka Zamknac :D
Warson

Postprzez django 2007-04-24, 4:35 pm

Rudemu jutro mają postawić zarzuty i wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Na to że unikniemy kary przed następnym sezonem bym nie liczył, bo nowy wydział dyscypliny PZPN działa bardzo szybko. Jedyny plus tej sytuacji to miejmy nadzieję definitywny koniec Rudego w Zagłębiu. To stwarza szansę na zatrudnienie dyrektora sportowego z prawdziwego zdarzenia. Kogoś kto będzie dobrym menedżerem, będzie potrafił dobrze wydawać kasę i sprowadzać konkretnych zawodników. Tylko czy nasz zarząd sprowadzi kogoś takiego??
django

Postprzez August 2007-04-24, 4:46 pm

Ja najbardziej się boję tego, że Włosi mogą rzucić to wszystko w cholerę. Jeśli klub i ludzie z nim związani są winni, niech zostaną ukarani i to przykladnie. Bo oszukiwali również i nas, kibiców. Jeśli przez to nie awansujemy, trudno. Czekam na I ligę 15 lat, to mogę jeszcze trochę poczekać. Ale jesli efektem będzie odejście Włochów i brak sponsora, może to oznaczać kolejny upadek klubu i kolejne czekanie conajmniej przez następnych kilkanaście lat na jego podniesienie się.
August

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-24, 4:46 pm

Robson_sc napisał(a):Paprykarz a niby my jako kiboice mamy bronic Rudego?? Gosc wiedzial nie od dzisiaj ze ma cos na sumieniu wiec zaraz jak sie ta afera zaczela powinien isc na wspolprace z prokuraturą i teraz nie byloby tego calego syfu. Nam oszczedziloby to wielu nerwow przynajmnie a tak wychodzi afera w momencie kiedy mamy niemal koncowke batalii o awans. Poza tym Rudy jako dyrektor jest na maxa nieudolny i nawet jego bogata kariera nie ma tu nic do rzeczy.

Robson, a przeczytałeś Ty uważnie mojego posta? Czy ja mówiłem coś o tym żebyśmy go bronili?Pokaż mi. Pisałem do niektórych śmiesznych kolesi, którzy być może już oblewają na mieście to, że Rudego zgarneła prokuratura... A ten człowiek trochę zrobił dla naszego klubu, szczególnie jako piłkarz, bo na dyrektora sportowego to on się jednak nie nadawał... Ale pomyśl sobie po co on kupował te mecze i dla kogo? Bo mnie się wydaje, że tak jak Ty chciał żeby Zagłębie grało jak najwyżej i chciał trochę szczęściu dopomóc, a Ty wtedy skakałeś ze szczęścia jak Zagłębie zdobywało kolejne bramki być może w meczach, które on "ustawił"...
Nikt nie mógł przewidzieć jak się ta sprawa zakończy, do prokuratury zgłosiły się tylko nieliczne wyjątki... Teraz się łatwo mówi, że mógł się wcześniej zgłosić i nie byłoby problemu. Ale skąd wiesz jak by się wtedy sprawy potoczyły? Nie jest wcale powiedziane, że byłoby tak wspaniale jak Ty to opisujesz, może już teraz wogóle byś się nie pasjonował walką o awans, bo byłoby już wszystko rozszczygnięte...
PaprykarZ19

Postprzez wierny do końca 2007-04-24, 4:47 pm

no to szykujcie się panowie na poważną jazdę!!! podobno będziemy w czołówce klubów , które robiły "zakupy"...może to nie jest śmieszne...ale przynajmniej w tym aspekcie byliśmy w czubie!!!
Na niski wymiar kary nie ma co liczyć...NIESTETY!!!
wierny do końca

Postprzez fan78 2007-04-24, 4:50 pm

django napisał(a):Rudemu jutro mają postawić zarzuty i wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Na to że unikniemy kary przed następnym sezonem bym nie liczył, bo nowy wydział dyscypliny PZPN działa bardzo szybko. Jedyny plus tej sytuacji to miejmy nadzieję definitywny koniec Rudego w Zagłębiu. To stwarza szansę na zatrudnienie dyrektora sportowego z prawdziwego zdarzenia. Kogoś kto będzie dobrym menedżerem, będzie potrafił dobrze wydawać kasę i sprowadzać konkretnych zawodników. Tylko czy nasz zarząd sprowadzi kogoś takiego??

Skoro tak szybko dzialaja to gdzie kary dla Zagłebia Lubin np?Jedyne co mozna Rudemu zarzucic to jak napisal ktos wyzej ze sie wczesniej do Wroclawia sam nie zglosil i nie poszedl na uklad.A moze jest niewinny? :056: Daleki jestem od j*****a go jak co poniektórzy na tym forum,jest ikona tego klubu a to ze kupil pare meczy(jesli kupil)?KTO TEGO W POLSCE NIE ROBIL???
fan78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników