Robson_sc napisał(a):Paprykarz a niby my jako kiboice mamy bronic Rudego?? Gosc wiedzial nie od dzisiaj ze ma cos na sumieniu wiec zaraz jak sie ta afera zaczela powinien isc na wspolprace z prokuraturą i teraz nie byloby tego calego syfu. Nam oszczedziloby to wielu nerwow przynajmnie a tak wychodzi afera w momencie kiedy mamy niemal koncowke batalii o awans. Poza tym Rudy jako dyrektor jest na maxa nieudolny i nawet jego bogata kariera nie ma tu nic do rzeczy.
Robson, a przeczytałeś Ty uważnie mojego posta? Czy ja mówiłem coś o tym żebyśmy go bronili?Pokaż mi. Pisałem do niektórych śmiesznych kolesi, którzy być może już oblewają na mieście to, że Rudego zgarneła prokuratura... A ten człowiek trochę zrobił dla naszego klubu, szczególnie jako piłkarz, bo na dyrektora sportowego to on się jednak nie nadawał... Ale pomyśl sobie po co on kupował te mecze i dla kogo? Bo mnie się wydaje, że tak jak Ty chciał żeby Zagłębie grało jak najwyżej i chciał trochę szczęściu dopomóc, a Ty wtedy skakałeś ze szczęścia jak Zagłębie zdobywało kolejne bramki być może w meczach, które on "ustawił"...
Nikt nie mógł przewidzieć jak się ta sprawa zakończy, do prokuratury zgłosiły się tylko nieliczne wyjątki... Teraz się łatwo mówi, że mógł się wcześniej zgłosić i nie byłoby problemu. Ale skąd wiesz jak by się wtedy sprawy potoczyły? Nie jest wcale powiedziane, że byłoby tak wspaniale jak Ty to opisujesz, może już teraz wogóle byś się nie pasjonował walką o awans, bo byłoby już wszystko rozszczygnięte...