Jerzy Dworczyk były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez koszki 2007-04-18, 7:56 pm

Niech go c*** strzeli, niech go zaraza dopadnie, niech go psy pogryzą byle by już nigdy nie postawił swojej nogi na ZAGŁĘBIU :502:
koszki

Postprzez jurek1988mdc 2007-04-18, 8:05 pm

panowie musimy sie zebrac i isc zaprotestowac...

bo to juz k***a przechodzi ludzkie pojecia... ja juz nie mam poprostu nerwow to tego dworczyka... na poczatku bylo spoko pomyslalem tymczasowo to dlugo nie porzadzi a tu h*** zassal sie gad jeden i nie chce puscic... jedyne co moze byc dobra dla naszej druzyny to dymisja dworczyka...

jak sam nie odejdzie to trzeba mu w tym pomoc...
jurek1988mdc

Postprzez koszki 2007-04-18, 8:20 pm

A gdzie on odejdzie jak ten pojebaniec jest zadowolony z remisu i z tego że drużyna się podniosła z wyniku 1: no to ja mu gratuluje głupoty
koszki

Postprzez Warson 2007-04-18, 8:31 pm

ahhaa Ktoś wczesniej w tym temacie badz w tym z meczu powiedział co Dworczyk powie po meczu na Konferencji, hehe Do przewidzenia!!! ŚMIECH NA SALI!!!!

To, że się podnieśliśmy i wyrównaliśmy na 2:2, to też jest coś. Mamy ten punkt, a punkt do punktu też daje efekt.

Jak mzoe Takie coś Mowic trener Ktory "Chce" wprowadzic druzyne do 1 Ligi!!!

PARANOJA!!! OUT DWORCZYK OUT JAK NAJSZYBCIEJ!!!
Warson

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-18, 8:46 pm

Boże widzisz i nie grzmisz! Nasze Zagłębie cofa się w rozwoju!
Wyrzucić tego "trenera" z naszego klubu na zbity pysk! Piłkarzom też brakuje profesjonalizmu i chęci, ale Dworczyk jest trenerem i za to odpowiada. Więc Dworczyk out! a piłkarzyki(poza wyjątkami) na dywanik i przyjebać im takie kary żeby popamiętali...

Jak Legii zmiana trenera zrobiła na dobre wszyscy widzimy...
PaprykarZ19

Postprzez mortimer 2007-04-18, 8:51 pm

Dworczyk out !!!
mortimer

Postprzez fan78 2007-04-18, 9:14 pm

No prawie mi sie udalo przewidziec jego wypowiedzi,ale juz calkiem rozbroił mnie tekst "...co tu winny trener?" :056: No taa trener nie winny,palacza z kotlowni trza wziasc za dupe.Mowie wam ten koles sam nie zrezygnuje tym bardziej ze wie ze ma poparcie Ojca Dyrektora i zarządu :galy: który robi nas wszystkich w ch...a.AMEN.
fan78

Postprzez Przemek26 2007-04-18, 9:28 pm

Trener Jerzy Dworczyk przyszedł na konferencję prasową zdenerwowany jak nigdy. Po ostatnim gwizdku dokładnie słyszał, jak część kibiców żądała jego głowy. - Tak, tak... zawsze jest winny trener! Piłkarz nie strzela z pięciu metrów [to o Jacku Paczkowskim - przyp. red.], a wina spada na szkoleniowca - irytował się i miał powody.

Nie mogę.
:diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Ostatnio edytowano 2007-04-19, 8:35 am przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

a czy ktoś mu kazał awansować?

Postprzez Blajpios 2007-04-18, 9:49 pm

Nie wiem, czy aby klubowi zależy. To cóż ma zrobić trener? Bądźmy ostrożni w ocenach
Blajpios

Postprzez sanhedryn_zla 2007-04-18, 9:58 pm

Przemek26 napisał(a):
Trener Jerzy Dworczyk przyszedł na konferencję prasową zdenerwowany jak nigdy. Po ostatnim gwizdku dokładnie słyszał, jak część kibiców żądała jego głowy. - Tak, tak... zawsze jest winny trener! Piłkarz nie strzela z pięciu metrów [to o Jacku Paczkowskim - przyp. red.], a wina spada na szkoleniowca - irytował się i miał powody.
Nie mogę.
:diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:

zdziwiony?:D przeciez on im na treningach tlumaczy wlasnie ze pkt do pkt. daje tez efekt ... po c*** ma trenowac wykorzystywanie wlasnie takich sytuacji ten koles jest prymitywem trener nie jest winny ze zawodnicy nie maja pomyslu na gre bo przeciez to nie trener od tego jest tak samo co go interesuje taktyka na mecz? przeciez on jest od siedzenia na lawce ogladania meczu i pozniej pierdolenia takich glupot na konferencjach..................... k***a mam taka padake ze bym go rozerwal na strzepy(paczki pewnie od zadowolonych kibicow w podziekowaniu bym dostawal co? ) ehhh k***a k***a k***a k***a JEGO MAC

DWORCZYK WEZ SZNUR I POWIES SIE OD ZAGLEBIA ODPIERDOL SIE

aaaaa... jeszcze taka mysl mnie naszla skoro pkt tak daje efekt i taka radosc jest po zdobysiu 1pkt a stracie 2 wiec moze by trza bylo zrobic tak: 1tys. zl za zdobyty kazdy pkt. za kazdy nie zdobyty 1tys. do kasy klubu.......... czy wtedy nieudaczniku tez bys sie tak cieszyl? i bys mowil ze tysiac do tysiaca zlotych daje efekt? ty k***a kreaturo bez ambicji i honoru:/
sanhedryn_zla

Postprzez flex 2007-04-19, 7:43 am

Tutaj trzeba szukać na gwałt nowego trenera który dawałby perspektywę awansu i ewentualnego utrzymania się w pierwszej bądź drugiej lidze, bo i taki wariant trzeba brać pod uwagę.
Wiadomo, że nowy trener potrzebowałby czasu na wpojenie naszym zawodnikom swojej myśli taktycznej, jednak można zaryzykować stwierdzeniem, że nowy trener by niczego nie popsuł w obecnym sezonie, za to efekty jego pracy mogłyby zaowocować za pół roku.
Obecnie nasza drużyna gra tak chaotycznie i bez jakiegokolwiek przekonania, że już nic tu nie można zepsuć.

Jeszcze raz napiszę niezależnie od tego jak spisuje sie Zagłebie w obecnym sezonie i jakie skukcesy odnosi drużyna pod wodzą Dworczyka potrzebny jest Zagłebiu nowy trener z "papierami" na prowadzenie drużyny która walczy o awans, która ma grać w OE.
flex
Administrator

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-19, 8:09 am

Już nawet Wdowczyk, który zrujnował Legię mógłby być... ale Rudemu szkoda kasy, woli do swojej kieszeni zajebać te pieniądze, któe mógłby dać porządnemu trenerowi, który by pokazał tym piłkarzykom co to jest piłka! k***a jego mać
PaprykarZ19

Postprzez dejwid06 2007-04-19, 8:32 am

Panowie powtorze sie! Trener Dworczyk zrobil dla nas duzo ale to nie jest trener na OE!!! tu trzeba profesjonalizmu!!! cos jak Krzysiu Tochel lub Wdowiec ale na to trzeba pieniendzy a Naszemu zarzadowi nie usmiecha sie wykladac pieniadze na trenera!!!A co do pilkarzy to im tez trzeba przypomniec "w znany nam sposob" ze my nie bedziemy juz wiecej czekac na kolejna szanse awansu bo ta moze wiecej nie przyjsc!!to jest ostatni gwizdek!!! Panowie z zarzadu ruszcie dupy i zobaczcie co sie dzieje!!!! tu trzeba szybkiej i zdecydowanej reakcji!!! ciekawe czy ktos z klubu czyta nasze posty!!!mam nadzieje ze tak!!!
dejwid06

A chuja zrobił

Postprzez mariusz76 2007-04-19, 8:37 am

Sorry ale ja niewidze aby dworczyk zrobił wiel dla nas,no może wyszły mu dwa mecze Zagłębie - Ruch 2:1 Zagłebie - Polonia W 3:1 a reszta..... dno i żenada!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2007-04-19, 8:43 am

Co to za trener ktory nieumie zapanować nad drużyną on mówi co innego a oni na boisku robia co innego ;/ eh widocznie bedzie jak z Legią przegrywali przegrywali zwolnili Wdowczyka i odrazu całkiem inna Legia jest 3-0 z Arką 3-0 z Wisłą Płock może u nas tak samo by było ? niewiem trudno mi powiedziec jeżeli z Janikowa nie przywiazą 3 pkt i do meczu z Lechią nie zwolnią trenera to jak na meczu z Lechią bedzie 1000 osób to bedzie wielki sukces
Łuki19
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna