Jerzy Dworczyk były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Dj_mdc 2007-03-26, 7:27 pm

poczekajmy do meczu z Ruchem to zadecyduje kto zostanie kto odejdzie...
Dj_mdc

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-27, 1:32 pm

Konew napisał(a):Może dajmy mu po prostu dokończyć pracę i dopiero wtedy ocenimy to czego dokonał a nie teraz bo były momenty że był wychwalany pod niebiosa a teraz...Zobaczmy co będzie później.Jeżeli o mnie chodzi to jestem optymistą.

Na koniec sezonu może być już za poźno na wnioski! Zespół nic nie gra... zdobylismy 3 ptk to fakt po ciężkim meczem który mógł się zakończyć równie dobrze inaczej. Ale straciliśmy kolejne 5 ptk. I przestańcie trąbić o "megaspecu"! Kto trenuje Łomże? Czy Lechie? Nie nazwiska się liczą... tylko zaangażowanie i jakiś pomysł.

I przestańcie z Tochelem! :lol: Swój "kunszt" pokazuję w Podbeskidzu... śmiech, jeden z najgorszych zespołów w całej lidze! Na bramkę czekają już blisko 500 minut czyli 8 godzin i 20 minut! Od 28 października ani jednej bramki! 5 kolejek na czysto z przodu! A grali z potentatami :lol:
problematyk-ziom

Postprzez teo 2007-03-27, 9:16 pm

Wydajecie zbyt pochopne decyzje. Dwa mecze to nie powód do zmiany trenera tym bardziej, że obecnemu zawdzięczamy wysoką pozycje w tabeli. Być może trener Dworczyk nie jest trenerem z najwyższej ligowej półki, ale jego ustawienie zespołu jest zależne od dostępnego składu. Nie można grać dwoma napastnikami, kiedy tych napastników po prostu w klubie nie ma, bo albo leczą kontuzje albo są za mało ograni. Poczekajmy jeszcze z wydawaniem wyroku na trenera, bo do końca sezonu jest jeszcze dużo czasu i wiele się może zmienić. Jak dla mnie, jedynym racjonalnym wyjściem jest zdanie: Z Dworczykiem do OE!
teo

Postprzez Konew 2007-03-28, 12:02 am

problematyk-ziom napisał(a):
Konew napisał(a):Może dajmy mu po prostu dokończyć pracę i dopiero wtedy ocenimy to czego dokonał a nie teraz bo były momenty że był wychwalany pod niebiosa a teraz...Zobaczmy co będzie później.Jeżeli o mnie chodzi to jestem optymistą.

Na koniec sezonu może być już za poźno na wnioski! Zespół nic nie gra... zdobylismy 3 ptk to fakt po ciężkim meczem który mógł się zakończyć równie dobrze inaczej. Ale straciliśmy kolejne 5 ptk. I przestańcie trąbić o "megaspecu"! Kto trenuje Łomże? Czy Lechie? Nie nazwiska się liczą... tylko zaangażowanie i jakiś pomysł.

I przestańcie z Tochelem! :lol: Swój "kunszt" pokazuję w Podbeskidzu... śmiech, jeden z najgorszych zespołów w całej lidze! Na bramkę czekają już blisko 500 minut czyli 8 godzin i 20 minut! Od 28 października ani jednej bramki! 5 kolejek na czysto z przodu! A grali z potentatami :lol:

A kto tu mówi, że ma być trenerem do końca sezonu.Kilka najbliższych spotkań zapewne zdecyduje o tym czy zostanie, czy też nie.Wiadomo, że to nie nazwiska się liczą ale zapewne trener Dworczyk nie należy do znanych nazwisk(póki co nie ma uprawnien do prowadzenia pierwszego zespołu i dlatego też formalnie jest asystentem).Zobaczymy jak to będzie...Pozdro!!!
Konew

Postprzez August 2007-03-28, 9:45 am

wywiad z Dowrczykiem w w portalu Sportowe Fakty:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=184272
August

Postprzez slezor 2007-03-28, 1:05 pm

Za 2 tygodnie po meczu z Kmita, patrzac na tabele - mamy duze szanse na lidera. Jestem tez za tym, zeby nie roztrzasac sprawy Dworczyka do meczu z Ruchem!
slezor

Postprzez psv 2007-04-08, 9:21 pm

a Ja dalej podtrzymuje ze z tym trenerem nie osiagniemy nic (obym sie mylił)
mecz z kmita tylko mnie utwierdzil w przekonaniu.
psv

Postprzez Warson 2007-04-13, 2:03 pm

Wdowczyk Stracił Posade w legii :D

Wiec może jednak :P hihih
Warson

Postprzez fan78 2007-04-13, 2:49 pm

Warson napisał(a):Wdowczyk Stracił Posade w legii :D

Wiec może jednak :P hihih

W Wawie to zaden treneiro dlugo nie wytrzyma,za duza presja tam jest,no chyba ze bedzie wygrywal mecz za meczem.Mourinho by sobie moze poradzil.Sorry za OT.
fan78

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-04-13, 3:52 pm

Propnuje Panu Dyrektorowi - zatrudnic z marszu Wdowca to Zaglebie
AWNSUJE, w przeciwnym razie bedzie nerwowka wejdziemy badz nie.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-13, 4:15 pm

Na pewno Wdowczyk jest lepszym trenerem niż Dworczyk. Ale czy ażtak dobrym? Miał taki komfort racy i tyle pieniędzy i nic z tego nie wyszło... Pieniądze wydał w wiekszości na piłkarzy, którzy nic nie wnosili do gry Legii, a kredyt zaufania włodarzy klubu się kiedyś musiał skończyć, bo to w końcu Polska... NIe mjaą na jego miejsce następcy i trochę nie rozumiem tej zmiany, pozwoliłbym mu doprowadzić w takim wypadku drużynę do końca rozgrywek...
PaprykarZ19

Postprzez laki 2007-04-13, 7:45 pm

Pozwolic Wdowczykowi prowadzić zespół do końca rozgrywek po tych blamażach
w Sosnowcu zmieniali za dużo mniejsze wpadki.
laki

Postprzez HrabiaZąbek 2007-04-13, 8:32 pm

nie siejcie fermentu z Wdowczykiem.

Pamiętacie Gliwice?No to należy uwzględnić jedną rzecz. Mianowicie to że charakter Wdowca wielu piłkarzom obecnie przywdziewającym trykot Zagłębia nie za bardzo by odpowiadał.

A tak poza tym to na dzień dzisiejszy nie ma tematu w kwestii zmiany trenera w Zagłębiu. Naszym problemem jest teraz mecz z Ruchem.
HrabiaZąbek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-04-14, 8:22 am

Hrabio Zabek kiedy trenera zmienia sie tego nie wie praktycznie duza grupa
ludzi a Ja mysle ze jesli Zaglebie przegra z Ruchem to Trener pojdzie sie golic.
Nie wolno zmarnowac szansy awansu jaka mamy w tym roku.
Nalezy zrobic wszystko aby AWANS osiągnac.

Jest sorawa druga czy Wdowiec zechce przyjsc do Sosnowca, ale jest to rozwiazanie
bardzo dobre na teraz i na przyszlość.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez problematyk-ziom 2007-04-14, 12:21 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Hrabio Zabek kiedy trenera zmienia sie tego nie wie praktycznie duza grupa
ludzi a Ja mysle ze jesli Zaglebie przegra z Ruchem to Trener pojdzie sie golic.
Nie wolno zmarnowac szansy awansu jaka mamy w tym roku.
Nalezy zrobic wszystko aby AWANS osiągnac.

Jest sorawa druga czy Wdowiec zechce przyjsc do Sosnowca, ale jest to rozwiazanie
bardzo dobre na teraz i na przyszlość.

Pozdrawiam
Tadeusz

Z całym szacunkiem o czym wy mówicie (piszecie). Wdowczyk chciałby pewnie takich pieniędzy że głowa mała. Patrzcie realnie a po drugie taki trener nie chciałby się bawić w drugoligowym klubie. Ma tyle kasy że spokojnie może sobie darować prace (poświęcić więcej czasu rodzinie jak to wszyscy zawsze mówia) aż trafi się jakaś pożądna posadka za dobrą kase. I wróćmy do tematu pana Dworczyka.
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna