Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Konew napisał(a):Może dajmy mu po prostu dokończyć pracę i dopiero wtedy ocenimy to czego dokonał a nie teraz bo były momenty że był wychwalany pod niebiosa a teraz...Zobaczmy co będzie później.Jeżeli o mnie chodzi to jestem optymistą.
problematyk-ziom napisał(a):Konew napisał(a):Może dajmy mu po prostu dokończyć pracę i dopiero wtedy ocenimy to czego dokonał a nie teraz bo były momenty że był wychwalany pod niebiosa a teraz...Zobaczmy co będzie później.Jeżeli o mnie chodzi to jestem optymistą.
Na koniec sezonu może być już za poźno na wnioski! Zespół nic nie gra... zdobylismy 3 ptk to fakt po ciężkim meczem który mógł się zakończyć równie dobrze inaczej. Ale straciliśmy kolejne 5 ptk. I przestańcie trąbić o "megaspecu"! Kto trenuje Łomże? Czy Lechie? Nie nazwiska się liczą... tylko zaangażowanie i jakiś pomysł.
I przestańcie z Tochelem! :lol: Swój "kunszt" pokazuję w Podbeskidzu... śmiech, jeden z najgorszych zespołów w całej lidze! Na bramkę czekają już blisko 500 minut czyli 8 godzin i 20 minut! Od 28 października ani jednej bramki! 5 kolejek na czysto z przodu! A grali z potentatami :lol:
Warson napisał(a):Wdowczyk Stracił Posade w legii :D
Wiec może jednak :P hihih
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Hrabio Zabek kiedy trenera zmienia sie tego nie wie praktycznie duza grupa
ludzi a Ja mysle ze jesli Zaglebie przegra z Ruchem to Trener pojdzie sie golic.
Nie wolno zmarnowac szansy awansu jaka mamy w tym roku.
Nalezy zrobic wszystko aby AWANS osiągnac.
Jest sorawa druga czy Wdowiec zechce przyjsc do Sosnowca, ale jest to rozwiazanie
bardzo dobre na teraz i na przyszlość.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników