Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ŁKS napisał(a):Siemano!Bedzie jakas relacja z tego meczu?
pozdro z ŁOMŻY
Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.
m89 napisał(a):Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.
m89 napisał(a):Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.
:shock: :shock: Człowieku nie chce sie napinać, ale pomyśl co piszesz, od dziś jesteście moim ulubionym klubem polskiej ligii, bardzo chciałbym abyśmy My (kibice łomżyńskiego ks-u) byli takim klubem jak Wy i wzorowali sie na takim klubie jak Wasz... Uważacie sie za wielkich kibiców, bo macie większe miasto? Chodź Łomża jest 2 razy mniejsza od waszego miasta, jestem !pewien! że ma wierniejszych i bardziej oddanych kibiców.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie!
W moim sercu ŁKS i na dobre i na złe!
PS.Oczywiście bez żądnej napinki i sorry jeśli to co napisałem wyżej mogło kogoś urazić... PoZdro
:shock: :shock: Człowieku nie chce sie napinać, ale pomyśl co piszesz, od dziś jesteście moim ulubionym klubem polskiej ligii, bardzo chciałbym abyśmy My (kibice łomżyńskiego ks-u) byli takim klubem jak Wy i wzorowali sie na takim klubie jak Wasz... Uważacie sie za wielkich kibiców, bo macie większe miasto? Chodź Łomża jest 2 razy mniejsza od waszego miasta, jestem !pewien! że ma wierniejszych i bardziej oddanych kibiców.
PS.Oczywiście bez żądnej napinki i sorry jeśli to co napisałem wyżej mogło kogoś urazić... PoZdro
sprzedawca_cebuli napisał(a):m89 napisał(a):Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.
wierniejszych kibicow? byliscie gdy wam rozwiazano klub? takiej sytuacji nawet nie mieliscie byliscie i chodziliscie w takiej liczbie gdy Wasz zespol byl w 5 lidze? o nas jakos bylo glosno ze jestesmy ze jezdzimy za klubem ... stary troche oglady troche szacunku ile masz wogole lat? bo zdaje mi sie ze jakbys mial przynajmniej 20 to bys takich glupot nie pisal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników