Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tomeknh 2007-03-20, 3:54 pm

Nie sciagnalem jeszcze skrotu meczu Łomża - Śląsk. Jeśli zagramy tak jak do tej pory w tej rundzie to mój typ: 1-3 dla Łomży. Wierze jednak, ze jesli bedzie inne ustawienie to powinnismy wygrać 2-1. Każdy powinien się zgodzić, ze trzeba zagrac 4-4-2, bo to tylko moze przyniesc sukces. Panie Dworczyk chociaż raz posłuchaj pan kibicow. Licze na ten transparent zaproponowany przez kogos na forum: skreśleniem 4-5-1 i napisaniem 4-4-2 OK!
tomeknh

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-03-20, 5:10 pm

Mialem nic nie pisac ale nie moge przeciez wysiedziec w spokoju i tak
nie interesuje mnie to iz inne druzyny moga remisowac w tej Legnicy,
mnie interesuje moje Zaglebie i ilość zdobytych punktow.
Jest rzecza zla gdy trener oglada sie na inne druzyny , mam nadzieje ze
nasi zrozumieli po tym remisie gdzie mogli byc gdyby przywiezli 3 pkt.
z Legnicy. A to nie bylo wcale takie trudne zadanie, to byl ich obowiazek.

Mecz z Lomza oczywiscie ze nie bedzie latwy z bardzo prostego powodu
pilkarze Lomzy nie polożą sie na Ludowym i nie beda chcieli zremisowac.

Wiem jedno, iż zawodnicy Zaglebia przez caly mecz beda dażyli do zwy-
cięstwa, kazdy z nich zostawi na murawie 5 litrow potu albo więcej, a
bramek strzela minimum 3 slownie trzy.

Wy Kibole na dobre i na zle naoczni swiadkowie bedziecie mogli na
FORUM stwierdzic czy tak bylo.
Zawiodlem sie w Legnicy więc musze nabrać zaufania do moich pilkarzy
ale serce mi mówi ze 3 punkty jednak zostana w Sosnowcu.
A pózniej zgrupowanie i przygotowanie sie spotkan znacznie trudniejszych
Tak Panowie 3 punkty zostana w Sosnowcu - inaczej bedzie PLAMA.

Serdecznie Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez ja pogo 2007-03-20, 6:11 pm

Chłopaki z Sosnowca. Łomża to bardzo sympatyczne i ładne miasto więc nie ma powodu aby ktokolwiek z niego uciekał. Mamy drużynę z charakterem, dobrze poukładaną przez Pana Jakołcewicza. Jesteśmy w stanie wygrać z każdą drużyną II ligi. A ten walkower to był paskudny ruch ze strony waszych działaczy. Nie kopie się leżącego. Myślę, że sprawiedliwości stanie się za dość. Jedziemy po trzy punkty i patrząc na pięć ostatnich naszych spotkań nie będzie to niespodzianka. A VIVA ŁKS.
ja pogo

Postprzez Osman 2007-03-20, 6:55 pm

Dobra, dobra chłapak juz sie tu tak nie podniecaj :lol:
Mecz w niedziele i wszystko zweryfikuje boisko a nie ty...
Osman
Żółta kartka

Postprzez ŁKS 2007-03-20, 8:36 pm

Siemano!Bedzie jakas relacja z tego meczu?
pozdro z ŁOMŻY
ŁKS

Postprzez dejotmaly81 2007-03-20, 9:12 pm

ŁKS napisał(a):Siemano!Bedzie jakas relacja z tego meczu?
pozdro z ŁOMŻY

A co??? Nie wybieracie się do nas???
dejotmaly81

Postprzez fan78 2007-03-20, 9:15 pm

Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.
fan78

Postprzez MrCricket 2007-03-20, 9:45 pm

Łomża to może ładne miasto, ale to nic nie ma do rzeczy. "Kopanie leżącego" :lol: - ładnie to brzmi, ale prawda jest taka, że my nie dajemy sobie srać na głowy, a to właśnie chcieli zrobić nam wasi pseudodziałacze i stąd ten walkower. Drużynie Łomży zyczę jak najlepiej, samych zwycięstw... ale dopiero od 21 kolejki :wink: .
MrCricket

Postprzez m89 2007-03-20, 10:25 pm

Wątpliwe zeby przyjechali,nie posadzam ich o taki fanatyzm.Co do meczu chcialbym skromne 1-0.

:shock: :shock: Człowieku nie chce sie napinać, ale pomyśl co piszesz, od dziś jesteście moim ulubionym klubem polskiej ligii, bardzo chciałbym abyśmy My (kibice łomżyńskiego ks-u) byli takim klubem jak Wy i wzorowali sie na takim klubie jak Wasz... Uważacie sie za wielkich kibiców, bo macie większe miasto? Chodź Łomża jest 2 razy mniejsza od waszego miasta, jestem !pewien! że ma wierniejszych i bardziej oddanych kibiców.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie!
W moim sercu ŁKS i na dobre i na złe!

PS.Oczywiście bez żądnej napinki i sorry jeśli to co napisałem wyżej mogło kogoś urazić... PoZdro
m89

Postprzez Gryf Pomorski 2007-03-20, 10:29 pm

m89 napisał(a):

Chodź Łomża jest 2 razy mniejsza od waszego miasta, jestem !pewien! że ma wierniejszych i bardziej oddanych kibiców.

skad ten wniosek chlopcze??Ja bym nie byl taki pewien
Gryf Pomorski

Postprzez PaprykarZ19 2007-03-20, 10:50 pm

Łomża w dobrej formie i pewnie na fali będą chcieli coś nam "urwać", ale tak mi się wydaje, że jest to drużyna głównie własnego boiska, choć na wyjazdach źle też nie grają(patrząc na wyniki). Nasza sytuacja jest taka, a nie inna i nie wchodzi w gre żaden inny rezultat jak zwycięstwo, najlepiej kilkubarmkowe by zamazać Legnicką klęskę, ale nie bądźmy tacy zachłanni, w końcu najważniejsze są 3pkt.
Nie wiem czy możemy liczyć w nagły przebłysk geniuszu Dworczyka i wyjście w ustawieniu 4-4-2, bo mówił, że dopóki nie wrócą Folc, Lacha i inni to możemy raczej zapomnieć o innym ustawieniu niż 4-5-1 ...

A Ty drogi kibicu z Łomży, chyba się "troszkę" co do naszej oceny pomyliłeś...
PaprykarZ19

Postprzez m89 2007-03-20, 11:13 pm

Może i tak... ehhh pisałem to w podnieceniu i sie chyba troszke zagalopowalem
m89

Postprzez sprzedawca_cebuli 2007-03-20, 11:20 pm

m89 napisał(a):

:shock: :shock: Człowieku nie chce sie napinać, ale pomyśl co piszesz, od dziś jesteście moim ulubionym klubem polskiej ligii, bardzo chciałbym abyśmy My (kibice łomżyńskiego ks-u) byli takim klubem jak Wy i wzorowali sie na takim klubie jak Wasz... Uważacie sie za wielkich kibiców, bo macie większe miasto? Chodź Łomża jest 2 razy mniejsza od waszego miasta, jestem !pewien! że ma wierniejszych i bardziej oddanych kibiców.

PS.Oczywiście bez żądnej napinki i sorry jeśli to co napisałem wyżej mogło kogoś urazić... PoZdro

wierniejszych kibicow? byliscie gdy wam rozwiazano klub? takiej sytuacji nawet nie mieliscie byliscie i chodziliscie w takiej liczbie gdy Wasz zespol byl w 5 lidze? o nas jakos bylo glosno ze jestesmy ze jezdzimy za klubem ... stary troche oglady troche szacunku ile masz wogole lat? bo zdaje mi sie ze jakbys mial przynajmniej 20 to bys takich glupot nie pisal
sprzedawca_cebuli

Postprzez fan78 2007-03-21, 12:34 am

m89 napisał(a):

Tekstami o wiernosci osmieszyles sie i to bardzo,kazdy mniej lub bardziej rozgarniety kibic w Polsce wie dlaczego nazywamy sie Wiarą która przetrwała.Testem waszej wiernosci bedzie 6 meczy ktore zagracie w tej rundzie na wyjezdzie.Jezeli zjawicie sie na dwóch uznam to za wasz wielki sukces. :lol: 8)
fan78

Postprzez ad88 2007-03-21, 9:55 am

sprzedawca_cebuli napisał(a):
m89 napisał(a):

wierniejszych kibicow? byliscie gdy wam rozwiazano klub? takiej sytuacji nawet nie mieliscie byliscie i chodziliscie w takiej liczbie gdy Wasz zespol byl w 5 lidze? o nas jakos bylo glosno ze jestesmy ze jezdzimy za klubem ... stary troche oglady troche szacunku ile masz wogole lat? bo zdaje mi sie ze jakbys mial przynajmniej 20 to bys takich glupot nie pisal

A jak mieliśmy niby udowodnic naszą wiarę nawet w 5ligowy klub?? Łomżyniacy nigdy nie byli gorsi od was i nie bójcie sie o nasze przywiązanie do klubu
ad88
Żółtko za rozmywanie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna